Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!
Отварям нова тема за мача ви , защото трябва да се обърне внимание на това!
Публиката на Литекс, БРАВО!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Публиката на Литекс, БРАВО!
stanislav89 написа:Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!
Правилно ли съм разбрал, никога не си виждал мексиканска вълна на български стадион ?

stanislav89 написа:Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
-
- Контакти:
Освен на националите , което не се брои , не не съм виждал!
Както си написах в блога "Великият момент в двубоя дойде, когато след 13 години и 70 мин. сън в А ПФГ ловешката публика се събуди и подкрепи отборът си с мощна подкрепа от трибуните, която вдъхнови за последните минути футболистите в оранжево"
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Доколкото разбирам май пак само публиката е за хвалене а като се сетя Батето и Михов колко труд хвърлиха за да я изгонят от стадионите 

Гуу написа:stanislav89 написа:Не се сещам друг път мексиканска вълна на Български стадион , браво и такава подкрепа на отбора ви в края на мача , БРАВО за това! Вижда се че с постоянно поддържане на високо ниво се създава футболна култура в местните фенове!Аз като фен на Ботев Пловдив , немога да не похваля когато нещо красиво се създава по родните терени!
Правилно ли съм разбрал, никога не си виждал мексиканска вълна на български стадион ?
Има впредвид на стадиона в Ловеч.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Дайте ми клипче от мача имате ли?
- DrAvalanche
- Контакти:
stanislav89 написа:Освен на националите , което не се брои , не не съм виждал!
Сигурно гледаш футбол от 3 месеца
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ти сериозно ли?!?

Всеки знае, че на всеки важен европейски или мач от нашето първенство двете най-сериозни агитки-СИНЯТА и ЧЕРВЕНАТА са с класи над тези днес!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !