Защо е това пренебрегване?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Защо е това пренебрегване?
Ще използвам форума на Литекс за да потърся отговор на въпроса, въпреки че е очевидно, че не съм фен на този отбор, а на Левски. Та въпроса ми е защо? Защо във водещите спортни сайтове бълва от излишни снимки и клипове на отборите на ЦСКА и Левски от базите им в Германия и Австрия. То не бяха къпане в сауна, то не бяха мечки на Киро администратора, то не бяха шопинг-терапии, какво ли още нямаше. И защо няма една снимка и един клип на официалното представяне на Литекс снощи, който първи ще започне да защитава интересите на Българския футбол в Европа след няколко дни заедно с Левски. Още повече, че стадиона им е реконструиран и на хората ще им е интересно как ще изглежда, когато се провежда мач на него, не само когато има багери и трактори. Съжалявам, но и това ако не е деление на клубовете от страна на медиите, не знам какво е. С такова отношение и разделение до никъде няма да стигнем
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Защо е това пренебрегване?
Защото на никой не му пука за Литекс.
- Roger_Federer
- Контакти:
Sole написа:Защото тези сайтове са софииски.А, специално Гонг е сайт на Левски.
Гонг не е сайт на Левски,поне според мен.Стига с тези глупости.Не можеш да кажеш,че някой сайт е сайт на даден клуб,освен ако не е прекалено очевидно.Просто в някои сайтове преобладават спортните журналисти,които са фенове на един тим,но това не значи,че самата електронна медия обслужва нечии интереси.
Levski_Sf написа:Ще използвам форума на Литекс за да потърся отговор на въпроса, въпреки че е очевидно, че не съм фен на този отбор, а на Левски. Та въпроса ми е защо? Защо във водещите спортни сайтове бълва от излишни снимки и клипове на отборите на ЦСКА и Левски от базите им в Германия и Австрия. То не бяха къпане в сауна, то не бяха мечки на Киро администратора, то не бяха шопинг-терапии, какво ли още нямаше. И защо няма една снимка и един клип на официалното представяне на Литекс снощи, който първи ще започне да защитава интересите на Българския футбол в Европа след няколко дни заедно с Левски. Още повече, че стадиона им е реконструиран и на хората ще им е интересно как ще изглежда, когато се провежда мач на него, не само когато има багери и трактори. Съжалявам, но и това ако не е деление на клубовете от страна на медиите, не знам какво е. С такова отношение и разделение до никъде няма да стигнем
Много си прав. Просто такава е тенденцията в България.. Обръща се внимание на Левски и ЦСКА , а останалите " мечки ги яли "
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Абсолютно съм съгласен с изразеното мнение. Фен съм на БОТЕВ ПЛОВДИВ. За съжаление спортните журналисти са пристрастни.
Защото тези сайтове са софииски.А, специално Гонг е сайт на Левски.
Мен пък знаеш ли колко ме интересува ,че Гонзо напсувал някой или ЦСКА се държали за ръчички на тренировка ?Roger_Federer написа:Защото на никой не му пука за Литекс.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- greenlandia
Защото са слуги !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Просто хората, които се интересуват от Литекс са сто пъти по-малко от тези, които се интересуват от Левски и ЦСКА.
Тук искам да отворя една скоба и да кажа, че не става въпрос само за Литекс, а за всички останали клубове, но случая от снощи че са шампиони и имат официално представяне на нов стадион е най-фрапиращ. Иначе щеше да е подобно отношението към всички други клубове, с излкючение на двата гранда. Пак казвам, Левскар съм, но моят отбор нищо не печели от това, напротив. Със сигурност футболистите в синьо и червено са по цял ден в тези сайтове и като се гледат на всяка снимка със сигурност започва да ги тресе звездоманията повечко, а знаем, че това си е истиснки порок в спорта