Литекс-Локо Мз - 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Литекс-Локо Мз - 3:0

Мнениеот bultras4e » 26 фев 2010 16:26

19' Коприваров стреля с глава след центриране на Страти Илиев, но ударът му е спасен от Галато.
16'
Дузпа и за Локо Мездра за игра с ръка на Барт в наказателното поле! Зад топката застава Мартин Керчев, който стреля в аут!
10'
1:0 за Литекс! При второто си изпълнение Нифлор е точен, въпреки че Господинов отново хвана ъгъла.
9' Протестите на футболистите на Мездра продължават.
8' Ударът на Нифлор е спасен от Господинов, но изпълнението ще бъде пребито заради Пламен Николов, който влезе в нак. поле при удара.
7'
Дузпа за Литекс, след като Йордан Господинов фаулира излезлия сам срещу него Вилфред Нифлор.
2' Корнер в полза на Литекс след като Том стреля, но ударът му бе избит.

Интересно засега се развива :) Според мен 4:1 краен.Давайте прогнози :)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Левски 1914
Контакти:

Re: Литекс-Локо Мз

Мнениеот Левски 1914 » 26 фев 2010 16:33

.
Последна промяна от Левски 1914 на 26 фев 2010 16:53, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 фев 2010 16:37

Главно дейсващо лице съдията. Съмнителна дузпа и пребиване до гол. Явно ще сме само неволни свидетели на театър, подплатен с финикийски знаци от джужето от с.Микрево и със любезното съдеиствие на БФС. За съжаление само подозирах, но вече съм убеден. :idea: Жалко за всички фенове и хората който обичат футбола=пародията в България. :lol: ,,Успех на страхотният отбор с традиций и многобройна публика". :idea:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 фев 2010 16:40

Левски 1914 написа:Нещастници ! Играете с Локо Мездра пеете "к.. за Левски" ? Псевдофенове ! :x Вашата омраза е по-силна от обичта ви ! 1 : 2 за Локо,прогноза :!:

Какво ми се правите на светици като вие все едно всеки мач без значение срещу кого пеете срещу нас?
Момчетата си пеят и техни песни и е нормално да пеят и за вас, защото всички отбори ви мразят ;)

@joro bad и какво му е на дузпата?Имаше си както си имаше и пребиване.
На Локо дадоха ли им дузпа?Дадоха им ама не я вкараха е кой им е виновен?

Много завистливи хора виждам тука значи ако не са ЦСКА и Левски шампиони всичко е корупция - пфффффффффф

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 26 фев 2010 16:41

joro bad написа:Главно дейсващо лице съдията. Съмнителна дузпа и пребиване до гол. Явно ще сме само неволни свидетели на театър, подплатен с финикийски знаци от джужето от с.Микрево и със любезното съдеиствие на БФС. За съжаление само подозирах, но вече съм убеден. :idea: Жалко за всички фенове и хората който обичат футбола=пародията в България. :lol: ,,Успех на страхотният отбор с традиций и многобройна публика". :idea:

Вратаря беше 2 метра пред гол-линията си при дузпата. Освен това Пламен Николов влезе в полето по-рано. Съдията правилно я повтори, дори трябваше да изгони някой от Тото Локото след като го награбиха след това.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 26 фев 2010 16:42

JimBeam написа:
Левски 1914 написа:Нещастници ! Играете с Локо Мездра пеете "к.. за Левски" ? Псевдофенове ! :x Вашата омраза е по-силна от обичта ви ! 1 : 2 за Локо,прогноза :!:

Какво ми се правите на светици като вие все едно всеки мач без значение срещу кого пеете срещу нас?
Момчетата си пеят и техни песни и е нормално да пеят и за вас, защото всички отбори ви мразят ;)

Много завистливи хора виждам тука значи ако не са ЦСКА и Левски шампиони всичко е корупция - пфффффффффф

+1 Eдно истинско и точно мнение

п.с. Не съм фен на Литекс
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 26 фев 2010 16:46

Много е зле мача. И двата отбора нищо не играят. Няма публика, няма емоция - отборът който кюска по-добре топката логично води.

joro bad

Мнениеот joro bad » 26 фев 2010 16:49

bultras4e написа:
JimBeam написа:

+1 Eдно истинско и точно мнение

п.с. Не съм фен на Литекс

Поне знам със сигурност, че Ботев няма да е шампион :!: :lol: :lol: :lol: Не съм фен на Локо Плд :idea:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 фев 2010 16:50

Нищо не играят и двата отбора, явно сме забравили за 3 месеца колко зле са нашите отбори. Пребиване имаше, но имаше и при вкараната дузпа, защото пак имаше навлезли играчи още при засилката на Нифлор. Общо взето ако така играят Ловеч още следващия кръг ще им е много много трудно.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 26 фев 2010 16:51

сами са си виновни тия локото.да си бяха вкарали дузпата и готово.Литекс не играят нищо особено дори не ги натискат!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Литекс”