Треньорският щаб на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Треньорският щаб на Литекс

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 17:37

В момента слушам "Спортно шоу гонг" и анализа на Томислав Русев и Ники Александров:

г-н Русев зная, че четете форума, уважавам ви като журналист, но много, много грешите в анализа си. Колкото и да се опитвате да изписвате вежди на Станимир Стоилов не може да промените реалностите, а те се, че новият треньорски щаб на Литекс вдигна един атрофирал отбор. Зная, че не черпите информация от извора, тъй като нямате представител на медията в Ловеч, но е хубаво преди да правите заключения да разучите в детайли нещата.
Успехите ДО МОМЕНТА 50% от тях се дължат на специалиста ни по кондиционна и физическа подготовка в лицето на Марин Гъдев :!:
Вие като водеща медия знаете ли по времето на Станимир Стоилов, кой беше кондиционния треньор и той къде е учил медицина?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Треньорският щаб на Литекс

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 17:45

Също така след идването на новият треньорски щаб знаете ли, че отбора проведе отначало, от А-Б подготовка, тъй като футболистите на тестовете не можеха да покриват и 60% от тях?

Един треньор е вариативен, когато има физически подготвени футболисти и може да им възлага задачи и знае, че ще бъдат изпълнени.

С уважение към екипа на gong.bg, pfc litex ;)
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 23 ное 2009 18:01

Да бе, в една седмица са провели междудругото нова подготовка, моля ти се, хайде по-сериозно. В момента се виждат плодовете на Мъри. Може и да не съм прав. Ще си проличи втория полусезон. Ако отбора тръгне надолу, ще очаквам от теб лично да признаеш, че съм бил прав, ако тръгне нагоре аз ще го направя.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 18:06

tprodanov написа:Да бе, в една седмица са провели междудругото нова подготовка, моля ти се, хайде по-сериозно. В момента се виждат плодовете на Мъри. Може и да не съм прав. Ще си проличи втория полусезон. Ако отбора тръгне надолу, ще очаквам от теб лично да признаеш, че съм бил прав, ако тръгне нагоре аз ще го направя.

Явно е и ти колко си в час.
Четвъртият кръг беше на 30.08.2009, на тази дата играхме с Монтана и тогава Петко Петков временно водеше отбора, като в същия ден беше назначено новото треньорско ръководство.
Петият кръг беше на 13.09.2009.

Това са 15 дена пауза, в която всички усилия бяха насочени във физическа и кондиционна подготовка, но ти няма как да знаеш същото, тъй като не следиш в детайли отбора на Литекс, както и аз не следя другите отбори, и ти е простено за невежеството.

Не е нужно да четеш цялата тема, от тук http://forum.pfclitex.com/viewtopic.php?p=74625#74625 е достатъчно и ще разбереш доста неща.

Това е мнение от 02.09.2009, след като ни пое
За сега всичко е ок. Дано така и да продължи. Резултатите са неизбежни.
Изображение

angulo
Контакти:

Мнениеот angulo » 23 ное 2009 18:30

tprodanov

Да бе, в една седмица са провели междудругото нова подготовка, моля ти се, хайде по-сериозно. В момента се виждат плодовете на Мъри. Може и да не съм прав. Ще си проличи втория полусезон. Ако отбора тръгне надолу, ще очаквам от теб лично да признаеш, че съм бил прав, ако тръгне нагоре аз ще го направя.

:P Мьри бил подготвил отбора на Литекс :P ,та те при Мьри бяха трагчни. Как може да има толкова прост народ, какво толкова намирате в Мьри ?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 ное 2009 18:35

Незнам какъв е треньорският щаб на Литекс и какво е направил, но след днешния пасквил в сайта на Литекс, този отбор ми става още по-противен. Такъв примитивен провинциализъм лъха от нея, селяндурщина пълна. Така че каквото ръководството, такъв и треньорският щаб.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 18:40

dodo7271 написа:Незнам какъв е треньорският щаб на Литекс и какво е направил, но след днешния пасквил в сайта на Литекс, този отбор ми става още по-противен. Такъв примитивен провинциализъм лъха от нея, селяндурщина пълна. Така че каквото ръководството, такъв и треньорският щаб.

За какво става дума и може ли линк?
Какво общо има списващият в сайта и треньорското ръководство?
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 ное 2009 18:41

PFC Litex написа:
dodo7271 написа:Незнам какъв е треньорският щаб на Литекс и какво е направил, но след днешния пасквил в сайта на Литекс, този отбор ми става още по-противен. Такъв примитивен провинциализъм лъха от нея, селяндурщина пълна. Така че каквото ръководството, такъв и треньорският щаб.

За какво става дума и може ли линк?
Какво общо има списващият в сайта и треньорското ръководство?

Хайде ако обичаш не на мен тия :) :) :) И аз съм левскар, но моя ник не е PFC Levski.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 18:43

Добре де човек, питам те за какво става дума, а не те питам на кой си фен.
опитвам се да бъда максимално обективен, но явно е трудно да се води дискусия в този форум без значение тематика .
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 ное 2009 18:46

Ами отвори сайта на Литекс и виж за какво става дума, или другия сайт на Литекс - Спортлайн.

Върни се в “Литекс”