Брюж вади 2 млн. евро за Ваюши от Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- nikita 333
- Контакти:
Брюж вади 2 млн. евро за Ваюши от Литекс!
Белгийският гранд Брюж е готов да извади 2 млн. евро за албанската звезда на Литекс Армандо Ваюши. Новината разпространява местното издание nieuwsblad, като се позовава на източници от кухнята на клуба. Ваюши е бил наблюдаван от представители на Брюж в Ловеч. Вече била изпратена и оферта, но от клуба не потвърждават официално. Белгийският шампионат е пред своя финал, като до края остават два кръга, а Брюж се бори за титлата, като върви втори с равен брой точки с лидера Андерлехт. Треньор на Брюж е легендата Мишел Прюдом, който преди това работеше с Николай Михайлов в Твенте. Тимът е интернационален. В него има 17 чужденци от Исландия и Австралия до Китай и Коста Рика. Проблем с аклиматизацията за Ваюши в този смисъл няма да има, тъй като няма да попадне в някаква определена среда. Албанецът пристигна в Литекс през 2012 г. и стана бързо основен играч за оранжевите. От Литекс той попадна в националния отбор на страната си...
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- batkovstyle
Re: Брюж вади 2 млн. евро за Ваюши от Литекс!
Най-малко толкова ще извади
Да не се надцакват с Арсенал, като за Неделев 

Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
- barsa79
- Контакти:
Много добра цена за него,ако може да остане за ЛЕ,но като знаем политиката на клуба.... няма нищо - ще се оправим и без него
Те за 2 милиона ще могат да си вземат свестен футболист.
Хубава новина е това за Литкс и футболиста, стига да е истина.....
Ако продадат и Джордан за някой друг милион Литекс ще си осигурят бюджета за напреде.Славчев мисля,че и той ще отиде някъде за добри пари
Така,че Гришата пак ще е на далавера.

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:Ако продадат и Джордан за някой друг милион Литекс ще си осигурят бюджета за напреде.Славчев мисля,че и той ще отиде някъде за добри париТака,че Гришата пак ще е на далавера.
Бюджета им е осигурен отдавна,по-важното е че школата става сериозно име и започва да оправдава инвестициите.
- Logical person
- Контакти:
Много ми се виждат парите, ако са 2 млн лева по-може. Те Георги Миланов го продадоха за 2,8 млн евро. За Славчев се спрягат суми от порядъка на 1-1,5 млн евро. Ваюши не е чак толкова добър. Но знае ли човек, то е въпрос и на реклама 

Logical person написа:Много ми се виждат парите, ако са 2 млн лева по-може. Те Георги Миланов го продадоха за 2,8 млн евро. За Славчев се спрягат суми от порядъка на 1-1,5 млн евро. Ваюши не е чак толкова добър. Но знае ли човек, то е въпрос и на реклама
За Славчев се искат 5 млн евро доколкото знам
- Logical person
- Контакти:
roskata21 написа:Logical person написа:Много ми се виждат парите, ако са 2 млн лева по-може. Те Георги Миланов го продадоха за 2,8 млн евро. За Славчев се спрягат суми от порядъка на 1-1,5 млн евро. Ваюши не е чак толкова добър. Но знае ли човек, то е въпрос и на реклама
За Славчев се искат 5 млн евро доколкото знам
То и за Неделев се искаха 5 млн ( уж Тотнъм ги даваха ), но го продадоха за доста по-малко.