Прецакват Литекс за суперкупата на България-мача е в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Прецакват Литекс за суперкупата на България-мача е в София

Мнениеот Parmalat » 18 юни 2009 19:38

Мачът за суперкупата ще се играе на националният стадион ,което според мен е нечестно спрямо Литекс.Още не е почнало първенството и почнаха с авантите :oops: .Какво пречеше да се играе мача в Сливен или в Бургас на неутрален стадион :?: :!:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Прецакват Литекс за суперкупата на България-мача е в София

Мнениеот bigbonusprize » 18 юни 2009 19:43

Parmalat написа:Мачът за суперкупата ще се играе на националният стадион ,което според мен е нечестно спрямо Литекс.Още не е почнало първенството и почнаха с авантите :oops: .Какво пречеше да се играе мача в Сливен или в Бургас на неутрален стадион :?: :!:

Където и да се играе стадиона ще е син и Левски ще са домакини. От край време финалите са на Васил Левски.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 юни 2009 19:48

bigbonusprize написа:
Parmalat написа:Мачът за суперкупата ще се играе на националният стадион ,което според мен е нечестно спрямо Литекс.Още не е почнало първенството и почнаха с авантите :oops: .Какво пречеше да се играе мача в Сливен или в Бургас на неутрален стадион :?: :!:

Където и да се играе стадиона ще е син и Левски ще са домакини. От край време финалите са на Васил Левски.

Не мислиш ли , че е нужно малко промяна все пак има и други градове освен София...
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 18 юни 2009 19:52

Кое казваш не било честно?!! Националния стадион е точното място за един такъв финал! Кой е виновен, че Литекс е от Ловеч, а не от София?! И за какви аванти говориш, като и миналата година Финала пак беше на националния ст., а един от финалистите беше Ловеч?! И ако смяташ, че в Сливен или Бургас ще има повече фенове на Литекс, отколкото в София, та дори и в Ловеч, значи не познаваш тенденцията на великото преселение в столицата ;)

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 18 юни 2009 20:03

Ако се играе в Ловеч, добре, но в София посещението ще бъде по - голямо спрямо и от двата отбора. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 18 юни 2009 20:07

Parmalat написа:
bigbonusprize написа:

Не мислиш ли , че е нужно малко промяна все пак има и други градове освен София...

Честно казано мисля. Но уви... Единствено в Бургас е хубав стадиона, но там е доста доста неподходящо място за мач между тези два отбора.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юни 2009 20:11

Мястото на всеки футболен финал е на националния стадион.

Специално за тази купа финала е хубаво да е в Бургас, защото тогава района е фулл с туристи и стадиона ще е претъпкан и един начален час 21:45ч. е перфектно ;)

Да, има предимство за софийските отбори, но както е решено, защото, където и да е извън София повече от 5000-6000 сини фена няма да има, а в София ще са два пъти повече.

Относно публиката на Литекс няма да повече от 100 човека, защото по това време всьо живо е на почивка.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 юни 2009 20:12

Искам да кажа,че Левски ще се чувства у дома си на Националният Стадион 20000 левскари срещу 200 от ловеч.Мисля че Литекс ще вземе суперкупата...Все пак в България не е взимал само тази купа ;)
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 юни 2009 20:14

Parmalat написа:Искам да кажа,че Левски ще се чувства у дома си на Националният Стадион 20000 левскари срещу 200 от ловеч.Мисля че Литекс ще вземе суперкупата...Все пак в България не е взимал само тази купа ;)

20 000 левскари ако има на този мач аз ще хвана бяла мечка ;)
Относно, кой ще вземе купата ми е все тая, защото така или иначе стойността на същата е само за чесане на егото.

То Зенит, като спечели Суперкупата на Европа голяма работа :lol:
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 18 юни 2009 20:19

Ако е на морето мача, например в Бургас ще има много левскари, защото тогава е точно сезона... ще са много повече отколкото в София. ;) Финал трябва да се играе на Национален стадион, той затова е направен, а не да се разнася из различните градове купата или суперкупата, в Англия например финалите за купата и после за суперкупата знаете, че са само на един стадион и така...
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Литекс”