Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Parmalat написа:Мачът за суперкупата ще се играе на националният стадион ,което според мен е нечестно спрямо Литекс.Още не е почнало първенството и почнаха с авантите.Какво пречеше да се играе мача в Сливен или в Бургас на неутрален стадион
![]()
bigbonusprize написа:Parmalat написа:Мачът за суперкупата ще се играе на националният стадион ,което според мен е нечестно спрямо Литекс.Още не е почнало първенството и почнаха с авантите.Какво пречеше да се играе мача в Сливен или в Бургас на неутрален стадион
![]()
Където и да се играе стадиона ще е син и Левски ще са домакини. От край време финалите са на Васил Левски.
Parmalat написа:bigbonusprize написа:Parmalat написа:Мачът за суперкупата ще се играе на националният стадион ,което според мен е нечестно спрямо Литекс.Още не е почнало първенството и почнаха с авантите.Какво пречеше да се играе мача в Сливен или в Бургас на неутрален стадион
![]()
Където и да се играе стадиона ще е син и Левски ще са домакини. От край време финалите са на Васил Левски.
Не мислиш ли , че е нужно малко промяна все пак има и други градове освен София...
Parmalat написа:Искам да кажа,че Левски ще се чувства у дома си на Националният Стадион 20000 левскари срещу 200 от ловеч.Мисля че Литекс ще вземе суперкупата...Все пак в България не е взимал само тази купа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта