Литекс - Видима - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Литекс - Видима

Мнениеот petrof » 24 апр 2011 22:45

ivaka написа:Моят любимец Шабан се намеси.
Той е патриот, както се вижда от написаното за подкрепата към местните отбори, но обича да слуша сръбска музика.
Хвала лепо, Перник, дано си ме разбрал!

Разумео съм те. Ща ти е друже? Дали тебе нещо у живото мучи? :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 24 апр 2011 22:46

POPCORN написа:
Не мисля , че аз гоня мнения - не аз имам 7 000 и отгоре мнения в този форум и не аз съм си прекарал половината живот тука :oops: . Така че идеята ти за банята е много добра и я използвай , че ми намирисваш чак тук :oops:

да само че тия мнения са от 3 години и доста от тях са били смислени.А аз когато съм влизал в тоя форум ти си бил под масата!Аз поне имам доказателства и някои хора могат да го потвърдят.Докато за тебе от 21 мнения 20 са ти пълен ташак!

Според чий критерий ?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 24 апр 2011 22:47

Дискусията ме кефи отвсякъде!
Показва колко значим е отборът на Литекс!
Коментира се всичкщо друго, но не и мача между двата отбора!
Моите мнения и още няколко са свързани с него останалите говорят за всичко друго, но не и за Литекс и Видима.
И отново присъства вечния дразнител Левски!
Кефи ме, както казах, по-добре в устата, отколкото в краката!
Говорете, псувайте, плюйте любимия ми отбор, всичко е в наша полза!
Както казва една велика мисъл: И да ме мразиш, и да ме обичаш всичко е в моя полза!
Ако ме обичаш съм винаги в сърцето ти!
Ако ме мразиш съм винаги в ума ти!
Само Левски!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2011 22:48

PFK_Levski написа:
runnersa написа:
PFK_Levski написа:Я сподели с аудиторията кои са им юношите на Барселона в титулярния състав ?

7-8 :roll: Като кажим Меси за какво да говорим повече :roll:

7-8 юноши = Меси ...... ми ОК щом един играч го смямташ за 8 юноши :?

Стига си са правил на остроумен много добре знаеш, че 90% от титулярния им състав е от собствени кадри :!: На къв се правиш не мога да разбера :shock:[/quote]

Сега пък 90% станаха - давай до края на вечерта можеш да ги изкараш всичките им играчи юноши на Барселона :)[/quote]
Еми направи си справка с некомпетентни хора няма кво да се разправям :mrgreen: айде 80 да са! ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 апр 2011 22:50

lisynger написа:
blue avalanche написа:
Parmalat написа:Левскарите да не търсят вината че са втори след Литекс.Видяхме ги в преките двубои загуба в Ловеч с 2-1 и отстраняване след дузпи за купата.Ясно се вижда че в двата двубои за първеснтво и купата Литекс за излезли победители.

Гледайте състава на Литекс- Румен Руменов 18 години,Герги Миланов 19 години и сега Цветков на 20 години и тримата са юноши на Литекс.Имат още 4 момчета от школата на резервната скамейка.

Ако трябва да сме точни,нито Руменов,нито Цветков,нито М.Цветанов са юноши на Литекс.Но ние не сме точни,нали? :oops: :oops: :oops: Важното е да плямпаме.

Така е прав си както и Ивелин Попов не юноша на Левски и Литекс ;)

Аз дерт за Ив.Попов нямам!Намери "пост",в който съм се гордял с "нашия юноша" Ив.Попов!Чалгопоклонници не са моят идеал за футболисти на Левски.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 апр 2011 22:52

браво голями спамери се извъдихте :)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 апр 2011 22:53

blue avalanche написа:Аз дерт за Ив.Попов нямам!Намери "пост",в който съм се гордял с "нашия юноша" Ив.Попов!Чалгопоклонници не са моят идеал за футболисти на Левски.

Не казвам, че ти си го казвал просто много се тупат в гърдит,е че е син юноша и реших ,че е уместно да кажа истината
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 апр 2011 22:56

В мача им срещу Реал 6 са били такива:
Пинто,Пике,Бускетс,Шави,Иниеста,Педро,Меси ;)
И това не е малко :)
Упс тоя Пинто отде го изкарах :oops: Айде 5 тогава, но всеки случай залагат на такива! ;)
Последна промяна от runnersa на 24 апр 2011 22:57, променено общо 1 път.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 апр 2011 22:56

JimBeam написа:И на мен това ми направи впечатление че в момента на терена са цели 3-ма от школата им, двамата са от началото на мача.
Този Джерманович не му върви и до сегга изтърва два чисти гола.

Дока прави 4:0

Следи ги лятото още поне 3,4-ма юноши ще са в първия отбор.За хората които незнаят Академията на Литекс работи по модела на Оксер,които имат едни от най-плодородните школи във Франция.Гара Дембеле,който сега е в Левски също е юноша на Оксер.Тепърва ще излизат таланти от Литекс тъй като тяхната школа е сравнително нова.Чух че Здравчев и Тафраджийски са големи таланти.Тафраджийски има 7 мача и 4 гола при националния отбор на България до 17 години,а Здравчев яко пори мрежите на юношеските формации наскоро вкара и 2 гола за победата на националния отбор с 2-0 срещу германски отбор.Школата на Литекс разполага с 3 терена(в момента се строи 4-ти) и изксиванията да те приемат да тренираш в нея са много стриктни.Имат общежитие обзаведена с нуждите на всяко дете.Също така ако имаш успех под 4,50 излиташ от школата.Дори и да не станеш футболист те учат в школата им да бъдеш упорит в живота.Това за успеха не е само в Литекс,а и в много други школи в Европа.

А тези които казват че не са юноши на 4-мата младежи които играят да проверят има инфо за тях и после да пишат.Да не са от Ловеч,но както съм посочил горе са селектирани много внимателно.Вижте гарнитурите при младежите Литекс са окупирали и там почти всички първи места,но пак някой търски косури на този отбор.Мен лично ме кефят че хич не им пука и с всеки изминал сезон стават по-голям фактор в А група и не излизат със свалени гащи пред Левски и ЦСКА.Евала!
Последна промяна от Parmalat на 24 апр 2011 22:58, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 апр 2011 22:56

lisynger написа:
blue avalanche написа:Аз дерт за Ив.Попов нямам!Намери "пост",в който съм се гордял с "нашия юноша" Ив.Попов!Чалгопоклонници не са моят идеал за футболисти на Левски.

Не казвам, че ти си го казвал просто много се тупат в гърдит,е че е син юноша и реших ,че е уместно да кажа истината

има един такъв кадър в форума "obi4am_pirin" тоя постоянно казва , че бербатов е юноша на пирин,че Делев , Костов всякакви ги реди ...

Върни се в “Литекс”