Литекс - есенен шампион !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Литекс - есенен шампион !

Мнениеот Reckless » 30 ное 2010 08:07

tonito написа:По оредени мачове и съдийски подпиралки да.

Лошото е, че вас и Господ да ви подпира, пак не стават нещата !
И не се обаждайте много, там отзад, че ако не ви подпираха съдиите, досега щяхте да сте 9-ти в "Б" група !
Отнасяйте се с уважение към супер Шампионите :lol:

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 30 ное 2010 12:11

и десет пъти да станете шампиони, изостаналото ви градче никой не го взима на сериозно-90 процента безработица, ниски доходи, 60 процента ромско население(нищо против малцинствата де :) )-това е ЛОВЕЧ:) Колко и да се напиняте като глист на буца-това е вашата съдба-МАЛКИ СТЕ, изостанали сте:) Айде сега отивай да нахраниш кокошките, и да сипеш ярма на прасето :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 30 ное 2010 12:19

mrazq_4ervenoto написа:саа, пичове, пияници, истината е следната-ЛЕВСКИ бие ли ЦСКА в първият кръг-Локо(СФ) и Черноморец ще ги вземем на парад.Да не забравяме също и факта че Черноморец и Литекс хич на се обичат-не случайно сайтчето на Гришата само плюва по бургазлии.И като прибавим трите гостувания на Литекс в София-на "тройната коалиция"-ЛЕВСКИ,Славия и Локо(СФ)...ЛЕВСКИ ще направи максимум две равенства-евентуално в Стара Загора и на ЛАУТА, другите мачове си ги взимаме.КАЗАХ!

Но Литекс имат пет точки преднина. Къде ще ги загубят? Хайде да видим. Локо и Славия не играят за нищо. Няма как да са в тройката, а Локото отпадна и за купата. ЦСКА вероятно ще играе сериозно. Това с оглед как ги рязаха срещу Литекс миналата година. Но те са гости. И след като няма гаранция, че Литекс ще ги бие, то няма гаранция и за нас. Локо Пд са гости на Литекс, а домакини на нас. Черноморец. Е, там може да загубят евентуално две или три точки. Но Черноморец трудно губят и в гостуванията си, така че, трудно ще ги бием на Герена. Но да речем, че в крайна сметка нещата опрат до там, че бием ли Литекс тук сме шампиони.Ако се запази този състав, мисля, че сме по добри от тях. Герена ще бъде пълен. В един такъв мач преди години не можахме да ги бием на герена. Няма гаранция и сега, дори да сме по добри. Но да речем, че сега ще бием. Но този сценарий е доста фантастичен. Защото не трябва да губим точки втория сезон, а това е нереално. Тогава Литекс трябва да загубят повече от пет точки, а това е още по нереално. Аз не считам, че Левски реално заслужава да бъде шампион с тази игра, но и не виждам кой друг заслужава повече. За това нямам нищо против евентуална титла на Левски независимо от многобройните проблеми от различно естество на сегашния състав. Но това е малко вероятно да се случи, уви.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 ное 2010 18:17

mrazq_4ervenoto написа:и десет пъти да станете шампиони, изостаналото ви градче никой не го взима на сериозно-90 процента безработица, ниски доходи, 60 процента ромско население(нищо против малцинствата де :) )-това е ЛОВЕЧ:) Колко и да се напиняте като глист на буца-това е вашата съдба-МАЛКИ СТЕ, изостанали сте:) Айде сега отивай да нахраниш кокошките, и да сипеш ярма на прасето :lol:

Аз в Ловеч не съм виждал каруци по улиците, за разлика от столицата, както и пасящ добитък в междублоковите пространства :lol:
Ако животинския впряг е знак за напредналост, продължавайте да "напредвате" с високи темпове !
Хайде бегай да товариш каруцата и в галоп по "Витошка" ! Точно пък софииски селяндур ще ми говори за изостаналост :lol:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 ное 2010 23:59

mrazq_4ervenoto написа:и десет пъти да станете шампиони, изостаналото ви градче никой не го взима на сериозно-90 процента безработица, ниски доходи, 60 процента ромско население(нищо против малцинствата де :) )-това е ЛОВЕЧ:) Колко и да се напиняте като глист на буца-това е вашата съдба-МАЛКИ СТЕ, изостанали сте:) Айде сега отивай да нахраниш кокошките, и да сипеш ярма на прасето :lol:

Виждам, че си фен на Левски та да те попитам, защо вашият патрон Васил Левски е направил Ловеч негова революционна столица, не е направил София?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 09 дек 2010 00:02

Reckless написа:

Аз в Ловеч не съм виждал каруци по улиците, за разлика от столицата, както и пасящ добитък в междублоковите пространства :lol:
Ако животинския впряг е знак за напредналост, продължавайте да "напредвате" с високи темпове !
Хайде бегай да товариш каруцата и в галоп по "Витошка" ! Точно пък софииски селяндур ще ми говори за изостаналост :lol:

А вие "гражданите" от град Ловеч чия каруца търсите в София,че се пресели половината ви град в София?
Или може би от Града (Ловеч) отивате на село (София), да пасете така наречения от теб добитък ?

Да ти кажа преди 20 години в София каруци нямаше, но нямаше и СЕЛЯНДУРИ, чудно как се появиха заедно .

И понеже в последно време на работното ми място прииждат доста Ловчанлии (Аз Ловеч го харесвам като град) се чудя, защо всички идват от Ловеч в София и започват да обясняват колко е хубав града и как София била ужасна :) Ами чии го търсят тук като не им харесва ?!?

А що се отнася до футбол всички знаем,че Литекс е като Черноморец ! Спре ли Гришата парите сте си заминали ! Иначе отбора на Литекс се опитва да изгради традиции, но понякога играят нечестно. Не че Левски е винаги честен.

Но съгласи се че да станеш шампион със съмнителни мачове не е толкова сладко както ако разбиеш всички с футбол и им запушиш устите.

Защото ако Наско Сираков още беше в Левски нямаше никога да видите нито дузпи,нито лесни мачове, нито съдииска помощ, нито титла.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Reckless

Мнениеот Reckless » 09 дек 2010 01:55

Дай пример за един само от Ловеч, който е дошъл с каруца в София. Аз в нито един град не съм виждал толкова каруци и животни по поляните, колкото в София. Аз съм родом от Плевен, но в Ловеч съм живял 4 години, в София 8. Имам богата база за сравнение. Толкова кал, локви и амортизация няма никъде, както в София. Това е най-гадния град за живеене ! Няма какво да се лъжем хората от другите места отиват в София, единствено, че има малко повече работа. Голям град не означава, хубаво и удобно място за живеене. Означава, повече възможности за работа.
Това с особена сила важи за България. Колкото повече народ на едно място, толкова повече мизерия и амортизация, освен, ако общината не е богата и организацията перфектна. Нещо, с което страната ни не може да се похвали. Така, че недейте много да квалифицирате хората, защото вие газите калта, дишате прахта и се опитвате да ходите по разбитите тротоари, на които са паркирани 20-годишни кошници !
Колкото до Левски и Литекс, пак ще ви нажулим вратовете, спокойно. Ние не сме зависими от един играч в отбора ! Ние имаме отбор а вие имате Дембеле. Какво повече !?

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 10 дек 2010 01:37

Reckless написа:Дай пример за един само от Ловеч, който е дошъл с каруца в София. Аз в нито един град не съм виждал толкова каруци и животни по поляните, колкото в София. Аз съм родом от Плевен, но в Ловеч съм живял 4 години, в София 8. Имам богата база за сравнение. Толкова кал, локви и амортизация няма никъде, както в София. Това е най-гадния град за живеене ! Няма какво да се лъжем хората от другите места отиват в София, единствено, че има малко повече работа. Голям град не означава, хубаво и удобно място за живеене. Означава, повече възможности за работа.
Това с особена сила важи за България. Колкото повече народ на едно място, толкова повече мизерия и амортизация, освен, ако общината не е богата и организацията перфектна. Нещо, с което страната ни не може да се похвали. Така, че недейте много да квалифицирате хората, защото вие газите калта, дишате прахта и се опитвате да ходите по разбитите тротоари, на които са паркирани 20-годишни кошници !
Колкото до Левски и Литекс, пак ще ви нажулим вратовете, спокойно. Ние не сме зависими от един играч в отбора ! Ние имаме отбор а вие имате Дембеле. Какво повече !?

Отговор 1: София е кал, локви и амортизация и е мизерия,защото всички идват в София да работят и им "дреме на фара" за града. Отделно всякакви селяндури идват в София. Преди града не беше такъв. Отделно ще ти кажа,че крави,кози и коне може да видиш в селата около София, които просто административно станаха квартали на града. Но като манталитет си останаха села. В центъра на София можеш да видиш само някой мангал с каруца.
Нима си мислиш,че каруцарите са кореняци Софиянци ?
Отговор 2 : Левски е , бил е , и ще бъде отбор ВИНАГИ ! Защото има най силните традиции. За пример последните 20 години Левски е ВИНАГИ в борбата за титлата. Независимо дали опонента му е Литекс,Черноморец, ЦсКа или Локомотив.
Още повече на Герена може да пасете трева само .

И да ти кажа да си знаеш:
26кръг Славия - Литекс --> няма да има прошка за Литекс
27 кръг Левски - Литекс --> На Герена ще ви смажем УБЕДЕН СЪМ В ТОВА. Както и че Герена ще ври и кипи !
29 кръг Локомотив Сф- Литекс --> Гигов и Тонев ще им скъсат задниците и Локото ще ви смачка заради тази цигания която направихте с тях в Ловеч !
Това за мен ще са ключовите мачове за Литекс и там ще сдадете титлата.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 10 дек 2010 10:58

Слави,Слави какви ли не сънища сънувате вие феновете от подуене :lol: Как ги изкара тези грандове от Овча Купел и Надежда все едно са Реал и Барса :lol: Ми тях си ги бием с лекота бе пич , а относно мача на герена мисля че там ще пеем една песен от репертоара на ЦСКА ( как се става шампион на говеждия стадион) :roll:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Reckless

Мнениеот Reckless » 11 дек 2010 03:01

@slavi_1914
Човеко, ние можем да станем отново шампиони това първенство, можем и да не станем. Всичко си зависи от отбора и хората, които работят с отбора.
Можем да загубим от всеки, случва се. Факт е, че никой от ръководството на Литекс, не се изказва високопарно предварително, че ще станем шампиони, за разлика от Батков и Гонзо, които са в словесно състезание от началото на сезона, че ще сте шампиони. Сещаш ли се кое е жалкото и смешното !? Аз вашият клуб, няма да анализирам, защото сте след нас и не ми пука. Ние за да ви видим, трябва да се обръщаме назад, което е некомфортно някак си, пък и ние гледаме напред. Колкото до игрището ви, те и Локо Пловдив, щяха уж да пасат трева... :lol:
Правете си сметки, колкото искате, но накрая кръчмаря ще ви ожули. Като за вас, нормално. Като дойдем на вашето игрище, гледайте да е хубава тревата, посрещнете ни, като шампиони, покажете уважение, защото шампионите трябва да се уважават и ако сме в добро настроение и ние ще ви уважим с възможности да подновявате играта от центъра, няколко пъти. Радвайте се на миналото си, защото бъдеще нямате. Бъдещето е в други клубове а вие ще сте само свидетели !

Върни се в “Литекс”