Reckless написа:Дай пример за един само от Ловеч, който е дошъл с каруца в София. Аз в нито един град не съм виждал толкова каруци и животни по поляните, колкото в София. Аз съм родом от Плевен, но в Ловеч съм живял 4 години, в София 8. Имам богата база за сравнение. Толкова кал, локви и амортизация няма никъде, както в София. Това е най-гадния град за живеене ! Няма какво да се лъжем хората от другите места отиват в София, единствено, че има малко повече работа. Голям град не означава, хубаво и удобно място за живеене. Означава, повече възможности за работа.
Това с особена сила важи за България. Колкото повече народ на едно място, толкова повече мизерия и амортизация, освен, ако общината не е богата и организацията перфектна. Нещо, с което страната ни не може да се похвали. Така, че недейте много да квалифицирате хората, защото вие газите калта, дишате прахта и се опитвате да ходите по разбитите тротоари, на които са паркирани 20-годишни кошници !
Колкото до Левски и Литекс, пак ще ви нажулим вратовете, спокойно. Ние не сме зависими от един играч в отбора ! Ние имаме отбор а вие имате Дембеле. Какво повече !?
Отговор 1: София е кал, локви и амортизация и е мизерия,защото всички идват в София да работят и им "дреме на фара" за града. Отделно всякакви селяндури идват в София. Преди града не беше такъв. Отделно ще ти кажа,че крави,кози и коне може да видиш в селата около София, които просто административно станаха квартали на града. Но като манталитет си останаха села. В центъра на София можеш да видиш само някой мангал с каруца.
Нима си мислиш,че каруцарите са кореняци Софиянци ?
Отговор 2 : Левски е , бил е , и ще бъде отбор ВИНАГИ ! Защото има най силните традиции. За пример последните 20 години Левски е ВИНАГИ в борбата за титлата. Независимо дали опонента му е Литекс,Черноморец, ЦсКа или Локомотив.
Още повече на Герена може да пасете трева само .
И да ти кажа да си знаеш:
26кръг Славия - Литекс --> няма да има прошка за Литекс
27 кръг Левски - Литекс --> На Герена ще ви смажем УБЕДЕН СЪМ В ТОВА. Както и че Герена ще ври и кипи !
29 кръг Локомотив Сф- Литекс --> Гигов и Тонев ще им скъсат задниците и Локото ще ви смачка заради тази цигания която направихте с тях в Ловеч !
Това за мен ще са ключовите мачове за Литекс и там ще сдадете титлата.