Литекс - Рудар - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач
Не искам да обиждам никого,ама ми прилича на мач от Б група.Придвижване в темпо "свински тръс",блъскането по топката се чува през две стени от телевизора,публиката сякаш гледа театър.Не защото съм от Левски,но мача Левски-Сиони беше къде-къде по-атрактивен от това първо полувреме,което току-що завърши.Ако на някой му е приличало на мач от ШЛ,а Литекс-на отбор,целещ се в групите на турнира-да ме поправи.
Само на мен ли ми се струва, че операторът е леко неадекватен ? 

Дано да не се е контузил Попов 

lucio написа:Дано да не се е контузил Попов
Контузен си е, иначе нямаше да го изкарват. Въпросът в случая е дали е сериозна травмата.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
blue avalanche написа:Не искам да обиждам никого,ама ми прилича на мач от Б група.Придвижване в темпо "свински тръс",блъскането по топката се чува през две стени от телевизора,публиката сякаш гледа театър.Не защото съм от Левски,но мача Левски-Сиони беше къде-къде по-атрактивен от това първо полувреме,което току-що завърши.Ако на някой му е приличало на мач от ШЛ,а Литекс-на отбор,целещ се в групите на турнира-да ме поправи.
Айде стига сега.За мача - да,малко мудно върви и Литекс трябва да вкарат още един гол,щото ще берат ядове втория мач.Обаче аз за първи път чувам толкова ясно публиката на Литекс - скандирания,има даже някаква организация,полека-лека ще станат нещата.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- track.and.field
- Контакти:
Ей , Литекс много се мъчи. Какви са тия пропуски ? Очаквам нещо такова и при Левски срещу Ирландците ! Айде, последен шанс - пряк свободен !
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
- track.and.field
- Контакти:
Сългасен съм с модератора на Локото. И аз за пръв път видях такова уживление по трибуните на стадиона в Ловеч. Да им пожелаем успех и дано не се изложат следващия мач !!! САМО ЛЕВСКИ, ОЛЕ! 

Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни
Ако Литекс искат да играят в Шампионската лига, то задължително трябва да започнат да вкарват положенята си. Сега срещу Рудар по всяка вероятност ще мине номера, но срещу по-сериозен противник, какъвто неминуемо ги чака по нататък, съм убеден, че няма как да стане...
- blue avalanche
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:blue avalanche написа:Не искам да обиждам никого,ама ми прилича на мач от Б група.Придвижване в темпо "свински тръс",блъскането по топката се чува през две стени от телевизора,публиката сякаш гледа театър.Не защото съм от Левски,но мача Левски-Сиони беше къде-къде по-атрактивен от това първо полувреме,което току-що завърши.Ако на някой му е приличало на мач от ШЛ,а Литекс-на отбор,целещ се в групите на турнира-да ме поправи.
Айде стига сега.За мача - да,малко мудно върви и Литекс трябва да вкарат още един гол,щото ще берат ядове втория мач.Обаче аз за първи път чувам толкова ясно публиката на Литекс - скандирания,има даже някаква организация,полека-лека ще станат нещата.
Публиката се събуди,ама не бяха ли футболистите,дето ходиха на подготовка?Да се чуди човек какво упражняват по време на тренировки?Надуват ни главите как ги скъсвали от физически упражнения.Ако това е резултата(в първия мач,когато би трябвало да са най-свежи)-леле-мале...
В реванша Рудар ще се опитват да атакуват и наще ще ги издебнат, сигурен съм
.