Литекс - Черноморец - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zieg
Контакти:

Re: Литекс - Черноморец 25.04

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 21:57

Хахах, точно пък феновете на литекс да не говорят за публика.. видяхме ви днес колко сте. ;)

Абе пич, толкова имаме, толкова събираме, айде тогава Китай да ги правим световни шампиони за 100 години напред, само защото имат 1,2 милиарда души, ставате смешни с тези публики, срещу нас ЦСКА си "напълниха" 1/7 от капацитета на стадиона, Левски и те толкова горе долу... Днеска бяхме пак около 1000-1300 човека на 7000 стадион и 25 хиляден град...какво като нямаме "мега" посещаемостта на вас, мигар не заслужаваме да станем ШАМПИОНИ! Бихме Левски с 3:0, ЦСКА... Локо Сф. , Черно Море.... колко още да изреждам от повалените от нас "грандове". :idea: И то с добри резултати!
Изображение

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 25 апр 2010 21:59

Днес имахте макс 1000 .. Само за сравнение : на мача Черноморец (Поморие) - Дунав (Русе) днес имаше 700 :).
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 22:00

Четa коментарите и виждам колко злоба има в "сините" и "червени" фенове...Честита титла на Литекс и си умирам от кеф ,че натрихте носовете на червено-сините измислени грандове 8-) ;)
Последна промяна от Parmalat на 25 апр 2010 22:01, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 апр 2010 22:01

Parmalat написа:Четa коментарите и виждам колко злоба има в "сините" и "червени" фенове...Честита титла на Литекс и си умирам от кеф че натрихте носовете на червено-сините измислени грандове 8-) ;)

Ти не беше ли от Черноморец ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 22:03

Siegfried написа:
Parmalat написа:Четa коментарите и виждам колко злоба има в "сините" и "червени" фенове...Честита титла на Литекс и си умирам от кеф че натрихте носовете на червено-сините измислени грандове 8-) ;)

Аз съм си фен на акулите,но като чета повечето коментари едва ли не Литекс си е купил титлата и ме хвана яд!Да бяхме били днес Литекс те щяха да вземат следващите си мачове и пак щяха да станат шампиони.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 22:15

Parmalat написа:
Siegfried написа:

Аз съм си фен на акулите,но като чета повечето коментари едва ли не Литекс си е купил титлата и ме хвана яд!Да бяхме били днес Литекс те щяха да вземат следващите си мачове и пак щяха да станат шампиони.

Абе какъв фен на акулите си ти. Кава титла им честитиш , че Гриша Ганчев си купи 1 място.Какви носове натриха Литекс, че те се наакаха за двата мача с Черноморец и си поръчаха съдиите. И двата мача по един и същи сценарий. Това ли могат. Че Балъков не ругае съдиите като Вили Вуцов не означава че не му писна вече от дебелоочието им. Всички видяха спокоен мач съдията го решава в нечия полза. И в Бургас бе така. Дали цял живот ще има пари да им копува Гришата мачовете.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2010 22:16

Не знам какво да кажа освен, че тук има голяма злоба към Литекс само защото те са на първо място.
Ако ЦСКА и Левски бяха водачи на мястото на Литекс сега щяха да казват колко е добро нашето първенство тази година - уви така сме ние у нас за жалост :|

Гледах мача и мога да кажа, че Черноморец отидоха в Ловеч за хикса, защото се бранеха почти цял мач (поне до гола на Литекс) и затова се получи такъв грозен и скучен мач.
Уви смятах, че сега акулите след като няма за какво да се борят ще играят открит футбол както в Бургас, но не те се затвориха отзад и чакаха чудото с Морис отпред, а след като изгониха играч от тях хептен наляха гипса.

Вижда се кога се получават мачове, а именно когато и двата отбора играят открит футбол и за справка - Литекс - Локо Сф, ЦСКА - Литекс, Литекс - ЦСКА, Левски - Литекс, Литекс - Левски .
Мислех, че акулите са един от тези отбори, ама явно днес бяха отишли в Ловеч да спъват работата на Литекс - грозно.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 22:21

zieg написа:Хахаха, какво се пънете и вие с отборите в подножието, които се борят за... Лига Европа :) Бургаски вечери се е пускало, още когато в Ловеч биехме Нефтохимик (съмнявам се гореписащите да са били съвременници на този бургаски тим и надали го помнят)! И какво се оказва, съдиите не свирели вече за ЦСКА или Левски... и...? 6 т. разлика от ЦСКА и незнам си колко т Левски!!! Толкова слепи трябва да сте или да не сте гледали мача- ами ние си стояхме практически пред наказателното поле на Борел... Какво повече...от 30 удъра, все 2 трябва да влязат! хайде със здраве на всички под нас и успех в борбата за квотите!

П.П. :Полюс май имаше предвид! :mrgreen:

"съмнявам се гореписащите да са били съвременници на този бургаски тим и надали го помнят" Абе отворен какви ги говориш за Нефтохимик . Ти пък какво знаеш за този отбор, че приказващ. Всички титли ви са купени, цяла България го знае. Докато беше 0-0 всички се криехте като мишоци сега много се открехвате. Ще ядете попарата още 1 кръг щото нямя да ви свири Български мадия.

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 25 апр 2010 22:23

Parmalat написа:
Siegfried написа:

С какво са натрили носовете и на кого???? Те(ЦСКА и Левски) си знаят, че са слаби в момента и че нямат работа в турнира на шампионите догодина. Ами тези за къде са тръгнали???? и това ли е начинът??? Днес с "организация" Литекс се подигра с Акулите, като си поръчаха съдия, който не ги остави да играят. И ти, точно днес да кажеш че се радваш, че тези са станали шампиони, ти трябва да си позор за фенклуба на Акулите

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2010 22:25

Не, цяла България повтаря това, което е чул, защото никой не знае дали е така.
Всички говорят така, защото им е удобно да казват така и да не смеят да си признаят, че Литекс тази година ги преби всичките си конкуренти.

Какво само ревете не ми е ясно, а феновете на Черноморец се появиха отново по форумите след като отбора им тръгна да бие, а раздела им беше пуст като пустиня когато падаха, така че много моля не говорете тук за мишки.

Феновете им на Литекс не са задължени да висят във форума и да се дракат в него когато отбора им има мач, така че това, че не са били във форума за да се карат с други, които ги нападат не ги прави мишки нали сте наясно.
Последна промяна от paceto на 25 апр 2010 22:32, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”