Прав си! Аз за втората дузпа нищо не съм написал, защото беше кристално ясна.
Между другото съдийчето е син на шефа на първенствата в БФС, така че наказание след грешките днес не очаквам.
5 кръг: Литекс - Левски - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 5 кръг: Литекс - Левски - 1:1 FT
[center]
[/center]

- shotgun blues
- Контакти:
Parmalat написа:Мач с качество от аматьорските дивизии.За момент се чудех дали гледам футбол или ръгби.Фалове кюскане висока на топката,контузии,блъсканици.Бодуров е станал толкова трагичен след контузията,че нямам думи.Дано не играе срещу Италия,че ще ни раздробят.Божиков и той както винаги дупка.Ваюши много слаб.Джордан сигурно му свириха 10 фала в атака.За Левски Родригес беше най-добрия харесаха ми Велев и Димов.От много години не съм гледал толкова слаб съдия.Тотален брак и грешки в ощърб за двата отбора.Неотсъдена дузпа за Левски в началото на мача.Можеше много авантажи,а вместо накъсваше и той играта.Видях някакъв живец в играта на Левски и спад в тази на Литекс.
Много точно мнение.Безумно слаб мач,за който не се ядосвах 5 минути след края му

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- nikita 333
- Контакти:
Пак си дойдоха с съдиите,но този път и това не им помогна!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- Tzar na bulgarite
- Контакти:
Останах без крака и без глас, еии тия мърши говежди в Европа ги няма Никола Спасовците, Пастите, Сватбарите и сие, голямо бутане за всяко докосване фаул и дузпи, затова ще ги бият не Иртиш, ами и от Малтийци, Андорци и Люксембурци ще отпадат там ги няма съдийте да свирят така!!! Само Литекс, за пореден път агитката беше на ниво и аз се включих и си издрах гърлото докрай дано бързо да се върнем на пътя на победите имаме нужда за самочувствие, но реално шампиони едва ли ще станем, не и с такава игра, но време има много да видим, дано се класираме минимум за ЛЕ :smile1: П.С. Пламен Илиев ********, ******** !!!

- POPCORN
- Контакти:
Много странна работа.И едните викат съдията е виновен и другите..сега последно кой е подкрепял?Българска работа.Все съдиите са ни виновни.Той съдията си е просто слаб и не трявба да му се дават такива отговорни мачове!Съветвам всички повече да коментираме играта на отборите отколкото съдиите!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
daaa написа:2-ра минута, дузпа и червен картон. И мача свършва!
+1 ама комплексираните боклуци от форума са слепи!!
Re: 5 кръг: Литекс - Левски - 18.08 | 21:00
ShooterMan написа:Ето бе,ето я дежурната дузпа за ФК 1914 Дузпи![]()
![]()
Чиста дузпа, кретен!
- shotgun blues
- Контакти:
Е с какво съдията е помогнал на ЛЕВСКИ - реално погледнато .......чиста дузпа на БОДУРОВ,а ако си бяха дошли със съдията
той щеше да даде дузпа и ЧК ,още в 2/3 минута ,като предпоставка за това имаше .
Просто ЛИТЕКС не победи от ролята си на фаворит и не направи достатъчно за да победи.Първото полувреме чисто положение - май нямаше ....второто след 1-1 не го гледах много мача,ама ВАЮШИ имаше възможности ,но отигра всичко грешно.
Нищо кой знае какво не е станало в този мач

Просто ЛИТЕКС не победи от ролята си на фаворит и не направи достатъчно за да победи.Първото полувреме чисто положение - май нямаше ....второто след 1-1 не го гледах много мача,ама ВАЮШИ имаше възможности ,но отигра всичко грешно.
Нищо кой знае какво не е станало в този мач

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
POPCORN написа:Много странна работа.И едните викат съдията е виновен и другите..сега последно кой е подкрепял?Българска работа.Все съдиите са ни виновни.Той съдията си е просто слаб и не трявба да му се дават такива отговорни мачове!Съветвам всички повече да коментираме играта на отборите отколкото съдиите!
Когато съдията е слаб е най-нормално и двата отбора да се оплакват, а в този мач съдията беше трагичен.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Абе и аз си мислех, че ще победим убедително, но като гледах мача, даже ми се струва, че се отървахме. Сините играха по-добре от нас. В началото никаква дузпа нямаше. Вторият път обаче си беше нарисувана и даже му спестиха червен картон на Бодуров. Ако го бяха изгонили, може би щяхме да сме по-добре в защита.
Ето какво видях аз:
Футболистите ни са бавни и тромави, губят почти всяка топка в единоборствата и лесно надбягвани от сините. Всеки втори пас беше грешен. Пред наказателното им поле, където трябва да се обстрелва вратата, беше едно сукане, овъртане а наляво, а надясно, едно мотаене и в крайна сметка губене на топката. Почти във всяко центриране на сините, наш защитник се оказва зад съперника си в ролята на гонещ. Въпреки слабата защита и груби грешки на "Левски", нашите не могат да се възползват. Имахме късмет, че два пъти не уцелиха на празна врата. Божиков винаги е играл отвратително, вече и Бодуров. Харесваше ми Момчил Цветанов, защото беше бърз, маневрен, печелеше единоборствата и подаваше и центрираше точно. Не бях гледал мач на Литекс отдавна, сега гледах този и съм много разочарован.
Моментното ни класиране се дължи на това, че досега срещахме сравнително слаби отбори с изключение на Ботев, които обаче играха срещу нас в непълен състав.
Винаги подкрепям Литекс, но за това първенство не съм оптимист изобщо. Нямаме добри футболисти, отбора ни е слаб много. Имаме да срещаме Лудогорец, Локо Пловдив, Берое, Любимец, ЦСКА.... какво ще правим, не знам. Миналата година бяхме с по-добър отбор. Джордан ми харесва много, но малко пасове стигат до него. Иначе е борбен, мощен и има усет към гола. Не знам, как могат "Левски" с два три паса да ни матират целия отбор и да се извеждат на голова позиция а нашите трудно връзват два-три точни паса. Добре, че и те правеха много глупави грешки, та взехме точица.
В крайна сметка, дано се заработи в отбора за подобряване на тактиката, защото те по-бързи няма да станат, но поне малко идея да вкарат в играта.
Съдията, че беше слаб, беше, но не е виновен на никой от отборите за равенството.
Ето какво видях аз:
Футболистите ни са бавни и тромави, губят почти всяка топка в единоборствата и лесно надбягвани от сините. Всеки втори пас беше грешен. Пред наказателното им поле, където трябва да се обстрелва вратата, беше едно сукане, овъртане а наляво, а надясно, едно мотаене и в крайна сметка губене на топката. Почти във всяко центриране на сините, наш защитник се оказва зад съперника си в ролята на гонещ. Въпреки слабата защита и груби грешки на "Левски", нашите не могат да се възползват. Имахме късмет, че два пъти не уцелиха на празна врата. Божиков винаги е играл отвратително, вече и Бодуров. Харесваше ми Момчил Цветанов, защото беше бърз, маневрен, печелеше единоборствата и подаваше и центрираше точно. Не бях гледал мач на Литекс отдавна, сега гледах този и съм много разочарован.
Моментното ни класиране се дължи на това, че досега срещахме сравнително слаби отбори с изключение на Ботев, които обаче играха срещу нас в непълен състав.
Винаги подкрепям Литекс, но за това първенство не съм оптимист изобщо. Нямаме добри футболисти, отбора ни е слаб много. Имаме да срещаме Лудогорец, Локо Пловдив, Берое, Любимец, ЦСКА.... какво ще правим, не знам. Миналата година бяхме с по-добър отбор. Джордан ми харесва много, но малко пасове стигат до него. Иначе е борбен, мощен и има усет към гола. Не знам, как могат "Левски" с два три паса да ни матират целия отбор и да се извеждат на голова позиция а нашите трудно връзват два-три точни паса. Добре, че и те правеха много глупави грешки, та взехме точица.
В крайна сметка, дано се заработи в отбора за подобряване на тактиката, защото те по-бързи няма да станат, но поне малко идея да вкарат в играта.
Съдията, че беше слаб, беше, но не е виновен на никой от отборите за равенството.