''А'' група - ЦСКА - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: ''А'' група - ЦСКА - Литекс

Мнениеот Bartolomej » 02 мар 2013 21:28

браво на Литекс за победата , но все пак късмета беше с Вас . Като цяло не добра игра в защита ,а в атака не се разбра много имаше ли нападател , нямаше ли :?
Иначе въпреки критиките срещу ЦСКА , не мисля че те са играли зле .Просто след толкова много пропуски и двата нелепи гола , които пуснах те се отчаяха и последните 20 минути буквално доиграха мача .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 02 мар 2013 22:17

Късмета винаги е на страната на победителят и ако няма късмет няма да им и голове, така че стига с тези изтъркани оправдания.Головете стават благодарение на грешки и на късмет, така че такива оправдания като "имахте късмет" за мен са смешни.

Reckless

Мнениеот Reckless » 03 мар 2013 01:19

Благодарности на всички привърженици на другите тимове, които ни поздравиха за победата !
Много се радвам, не толкова от конкретния успех, колкото от желанието и себераздаването на тези млади момчета от моя отбор. Толкова хъс отдавна не съм виждал. Радвам се, как се развиват нещата в Литекс и го пожелавам на всеки български отбор. Да има силни български школи, които да произвеждат сърцати български футболисти. Стоичков е голям ! И като футболист и като човек а сега се доказва и като треньор. Щастлив съм, че ни е треньор и няма да си променя мнението, независимо от бъдещите резултати !

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 мар 2013 08:14

Как всички отбори да са като Литекс? В едно интервю някой беше казал че за да си позволиш да играеш с толкова много юноши трябва да си Христо Стоичков... разбирам защо в ЦСКА или Левски няма да стана... свикнали сме да сме първи и да печелим купи, а този процес с юношите отнема време... специално за мача можехме да излезем с поне 3 млади момчета за сметка на Присо или Анисе например...
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 мар 2013 08:29

Честитя ви победата. Според мен напълно заслужена и резонна в един оспорван и здрав мач, в който младоците се оказа по-корави от "имената" в ЦСКА.
Ако бяхте в състава си отпреди 3-4 години най-вероятно нямаше да ми направи впечатление този мач.
Сега се радвам, че играхте и спечелихте с младите си момчета, продукт на вашата школа.
Прибавям и Ваюши, който макар и албанец е млад, перспективен и кадърен играч, който утре може да
бъде котиран в Европа, а Литекс да получи адекватна за него цена. Това е пътя за БГ футболът ни.
Така ще получим новите национали с, които да се гордеем някой ден, а публиката ще се върне по стадионите ни. Така е било преди години, така трябва да бъде и сега.
Радвам се, че и в нашия Черноморец започнахме да налагаме юношите си. За сега ги миксираме с французи, но
определено младите ни момчета имат, какво да вземат от тях по отношение на футболна култура и...култура въобще.
Надявам се и вярвам, че някой из нашите младоци - Станислав Дрянов, Милчо Ангелов ( юноши национали), Венко Филипов, Крум Стоянов, Пламен Димов ( вече в Левски), Яни Пехливанов, Живко Петков, Михаел Орачев много скоро ще последват пътя на вашите братя Миланови, Страхил Попов и сие.
ПС: Само на мен ли ми се струва, че в БГ добрия футбол се случва без пари и изхвърляния. Откак Черноморец е "беден" играем по-добре и по-радващо за очите.
Вас ви обявиха в началото на сезона за "западащ" отбор, а аз следейки футбол от близо 30 години ( и респективно"Ганчевия" Литекс) не съм виждал по-български и по-добре играещ отбор на Литекс от сегашния ви.
Последна промяна от ntodorov на 03 мар 2013 08:42, променено общо 1 път.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 03 мар 2013 08:41

No Pyro No Fun написа:Как всички отбори да са като Литекс? В едно интервю някой беше казал че за да си позволиш да играеш с толкова много юноши трябва да си Христо Стоичков... разбирам защо в ЦСКА или Левски няма да стана... свикнали сме да сме първи и да печелим купи, а този процес с юношите отнема време... специално за мача можехме да излезем с поне 3 млади момчета за сметка на Присо или Анисе например...

Най-добрия си мач през есента направихме срещу Лудогорец, когато Боли беше контузен, а Гаел наказан.
Играхме с младите си момчета и победихме по начин по, който вие победихте вчера.
Тогава играхме с: Гошо Терзиев, Венко Филипов, Крум Стоянов, Пламен Димов, Яни Пехливанов,Станислав Дрянов ( последните двама бяха смяна ), добавям Венци Христов ( не е наш, но е млад), Утара на 21 години ( който направихме и национал на Буркина Фасо) и Балтанов ( който след, като се оказа ненужен в Левски тук заигра освободено и с кеф). До година очаквам и другите момчета Живко Петко, Михаел Орачев И Милчо Ангелов ( вече подписа договор) също да се влеят в състава. И нещо друго:
В горния си поуст писах: Не е лошо младите ни момчета да се възпитават от професионализма на французите или на играчи с култура и друго виждане за живота ( различно от това на Камбуров и Делев да речем), като Траян Дянков, Стоян Колев и Цецо Цонков .
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 03 мар 2013 10:51

гледах мача, и двата отбора не ме впечатлиха с нищо- едните късметлии (Литекс), другите-некадърници( ЦСКА)...Този сезон и двата отбора ще бъдат лесна плячка за "синия" хищник- ЛЕВСКИ, всичко под три гола разлика срещу тези два съперника, би било изненада :mrgreen:

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 мар 2013 11:26

ntodorov написа:
No Pyro No Fun написа:Как всички отбори да са като Литекс? В едно интервю някой беше казал че за да си позволиш да играеш с толкова много юноши трябва да си Христо Стоичков... разбирам защо в ЦСКА или Левски няма да стана... свикнали сме да сме първи и да печелим купи, а този процес с юношите отнема време... специално за мача можехме да излезем с поне 3 млади момчета за сметка на Присо или Анисе например...

Най-добрия си мач през есента направихме срещу Лудогорец, когато Боли беше контузен, а Гаел наказан.
Играхме с младите си момчета и победихме по начин по, който ВИЕ победихте вчера.
Тогава играхме с: Гошо Терзиев, Венко Филипов, Крум Стоянов, Пламен Димов, Яни Пехливанов,Станислав Дрянов ( последните двама бяха смяна ), добавям Венци Христов ( не е наш, но е млад), Утара на 21 години ( който направихме и национал на Буркина Фасо) и Балтанов ( който след, като се оказа ненужен в Левски тук заигра освободено и с кеф). До година очаквам и другите момчета Живко Петко, Михаел Орачев И Милчо Ангелов ( вече подписа договор) също да се влеят в състава. И нещо друго:
В горния си поуст писах: Не е лошо младите ни момчета да се възпитават от професионализма на французите или на играчи с култура и друго виждане за живота ( различно от това на Камбуров и Делев да речем), като Траян Дянков, Стоян Колев и Цецо Цонков .

Ние вчера загубихме...
Изображение

haha

Мнениеот haha » 03 мар 2013 12:43

СИН_ИМПЕРАТОР написа:гледах мача, и двата отбора не ме впечатлиха с нищо- едните късметлии (Литекс), другите-некадърници( ЦСКА)...Този сезон и двата отбора ще бъдат лесна плячка за "синия" хищник- ЛЕВСКИ, всичко под три гола разлика срещу тези два съперника, би било изненада :mrgreen:

"Синият хищник" кога последно спечели в Ловеч, освен онзи мач, който Мъри ви продаде преди няколко сезона?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”