Левски - Литекс - 3:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Литекс - 17.09.2011 / 20:30 / БНТ
Левски са толкова слаби,че дори и без 3-ма основни играчи като играем немогат да ни победят категорично! Това ще е тяхната последна победа и ме е яд че е срешу наз...направихме ги играчи!Лудогорец в следващия кръг ще ги върне отново на земята! Цска шампион и всичко е ясно още от сега бати смешното първенство! И още ми е чудно как в такъв мач напускат трима основни играчи мача!?
Re: Левски - Литекс - 3:2 FT
Левски направиха много добър мач и си заслужиха победата. Малшанс за нас, че в самото начало направихме 3 принудителни смени на гръбнака на отбора, но и това се случва. Все пак показахме качества. Между другото мача беше страхотен и май за пръв път виждам футболистите на Литекс и Левски да си имат уважението и да играят спортсменски. Дано да има повече такива срещи в българския футбол.
-
- Контакти:
iliyan79 написа:Левски са толкова слаби,че дори и без 3-ма основни играчи като играем немогат да ни победят категорично! Това ще е тяхната последна победа и ме е яд че е срешу наз...направихме ги играчи!Лудогорец в следващия кръг ще ги върне отново на земята! Цска шампион и всичко е ясно още от сега бати смешното първенство! И още ми е чудно как в такъв мач напускат трима основни играчи мача!?
не се коси бре-Любо отива сега в националния отбор, ще имате нов треньор, и ще биете ЦСКА в Ловеч

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- BLUE CHAMPIONS
Любо-"капана"
Та, какви капани сложи чичовото?, сложи ги,но на собствения си отбор, като рискуваш здравето на футболистите си и ги пуснеш не напълно възтановени в здрав мач
После излезе с детски оправдания- ама смени, ама основни футболисти, дъра-бъра..... "бууууулл шееет", специално тоя Йеленкович от миналата година още ми е направил впечатление, че е един от най-слабите на терена, същия "наш" Йовов с фрапантни грешки, но и той има някакъв статут на "вечния титуляр", и после щели да ми правят от чичовото национален селекционер
Бооожее няма такъв смях. Иначе поздравявам футболистите на Литекс за доброто представяне, стана добър мач, но докато калпавата ни А група има 16 отбора с такива като "Светкавици, Видими, Монтани" и т.н. такива хубави двубои ще гледаме на 3-4 кръга един път 

Та, какви капани сложи чичовото?, сложи ги,но на собствения си отбор, като рискуваш здравето на футболистите си и ги пуснеш не напълно възтановени в здрав мач

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:Любо-"капана"![]()
Йеленкович от миналата година още ми е направил впечатление, че е един от най-слабите на терена, същия "наш" Йовов с фрапантни грешки
Не мисля , че Йеленкович е слаб играч! А Христо Йовов подаваше много точно топката на Райков от където идваха повечето опасности в зоната на Жос,не е реализатор на голове,но с точните пасове се справя добре!Впечетление ми направи и Георги Миланов който игра на върха на възможностите си!Доста се стараха Джерманович и Унанга, което лично мен ме изненада!Но, само с старание не става! Нужна е класа и характер!Не че Левски в момента е толкова силен и класен отбор,но показаха характер и заслужено победиха,за мен мача свърши още при напускането на Янев,Йеленкович и Бодуров но това не е оправдание срещу потъващия кораб на Левски който и тази година ще остане без спечелен трофей!

-
- Контакти:
iliyan79 написа:BLUE CHAMPIONS написа:Любо-"капана"![]()
Йеленкович от миналата година още ми е направил впечатление, че е един от най-слабите на терена, същия "наш" Йовов с фрапантни грешки
Не мисля , че Йеленкович е слаб играч! А Христо Йовов подаваше много точно топката на Райков от където идваха повечето опасности в зоната на Жос,не е реализатор на голове,но с точните пасове се справя добре!Впечетление ми направи и Георги Миланов който игра на върха на възможностите си!Доста се стараха Джерманович и Унанга, което лично мен ме изненада!Но, само с старание не става! Нужна е класа и характер!Не че Левски в момента е толкова силен и класен отбор,но показаха характер и заслужено победиха,за мен мача свърши още при напускането на Янев,Йеленкович и Бодуров но това не е оправдание срещу потъващия кораб на Левски който и тази година ще остане без спечелен трофей!
тая година ЛЕВСКИ е шампион момченце-колкото и да ни мразиш(знам че всички фенове на Литекс сте бивши цесекари), примири се с фактите-ЛЕВСКИ ШАМПИОН!

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
allez_les_blues написа:iliyan79 написа:BLUE CHAMPIONS написа:Любо-"капана"![]()
тая година ЛЕВСКИ е шампион момченце-колкото и да ни мразиш(знам че всички фенове на Литекс сте бивши цесекари), примири се с фактите-ЛЕВСКИ ШАМПИОН!
Иска ти се

Reckless написа:Левски направиха много добър мач и си заслужиха победата. Малшанс за нас, че в самото начало направихме 3 принудителни смени на гръбнака на отбора, но и това се случва. Все пак показахме качества. Между другото мача беше страхотен и май за пръв път виждам футболистите на Литекс и Левски да си имат уважението и да играят спортсменски. Дано да има повече такива срещи в българския футбол.
+1 Един фен на Литекс расъждава правилно докато другите Фенчета само пишат глупости биха ни едвам едвам със резервите и тека нататък ....

paceto написа:Пенев: Приготвил съм капани за Левски
Наставникът на Литекс Любослав Пенев коментира предстоящия мач с Литекс като предупреди сините, че им е приготвил капани в атака и защита.
"Всички мачове за шампионите са специални и важни. Уважавам всички противници, независимо дали играят добър или не толкова добър футбол. Когато играеш срещу силен или срещу по-посредствен съперник, винаги взимаш три точки при успех. Нашето настроение винаги трябва да бъде едно и също. Не трябва да има подценяване, независимо срещу кого се изправяме.
Готови сме за мача. Няма контузени и тренирахме нормално през седмицата. Очакваме добър мач, което означава крайният резултат да бъде в наша полза. Не правим никакви сметки, има ги и трите знака. Ние сме гости и се целим в двойката. Това ни устройва. Имаме желание, настроение и възможности. Това е целта, която преследваме във всеки мач срещу всеки един съперник", заяви Пенев на пресконференция.
Специалистът призна за класата на отбора на Левски, победил Литекс в София през миналия сезон. "Левски е един от силните и водещи отбори в България, един от претендентите за титлата. Вярно, че миналата година те ни нанесоха единствената загуба. Това е минало. Първенството е ново, както и мачът. Има нови идеи. Наясно съм със състава, наясно съм с идеята как да ги победим. Въпросът е как ще се изпълнят поставените задачи. Познавам Левски добре.
Може да ни изненадат, но и аз съм подготвил някои капани в защита и в нападение. Ако има напрежение, то трябва да бъде положително. Това е един мач, в който всеки един футболист иска да играе. Излизаме срещу силен съперник и те също ще искат да ни победят. Очаквам интересен и оспорван мач.
Рано е да се правят сметки в първенството, защото то е в самото начало. Важно е да се печелят точки. Това е мач, в който всеки един футболист може да покаже своите качества. За съдийството - искам то да бъде реално, без да ни помагат или ощетяват. Искам съдията да свири това, което се случва на терена, без да се правят компенсации", каза Пенев.
Ех тоя Пенев какви капани беше подложил направо не ми се мисли

[/quote] Ех тоя Пенев какви капани беше подложил направо не ми се мисли
Отбора му падна със 3;2
най - важното е че ЛЕВСКИ ГИ НАДИГРА![/quote]
Да паднахме с 3:2 бес основни играчи! Но това 3:2 НЕ МИ ЗВУЧИ КАТО 3:0 , че да сте ни надиграли!Препоръчвам ти да се откажеш да гледаш футбол и да се захванеш с друк спорт по твоите виждания! Цяла България и коментаторите на мача също го видяха:Левски-Литекс играха отворен футбол, и двата отбора търсеха победата и както единия така и другия можеше да победи до края! Тази измъчена победа срещу осъкатения състав на Литекс нищо не значи! В Левски има и добри играчи като Гаджев и Раиков ,но Гонзо там е проблема и мъките ви сега още престоят!!!
Литекс и Цска пак ще завършат парвенството със купи независимо как и по какъв начин ще стане това но съм сигурен, че и тази година вие ще останете с пръс в Гъ"""з 

Да паднахме с 3:2 бес основни играчи! Но това 3:2 НЕ МИ ЗВУЧИ КАТО 3:0 , че да сте ни надиграли!Препоръчвам ти да се откажеш да гледаш футбол и да се захванеш с друк спорт по твоите виждания! Цяла България и коментаторите на мача също го видяха:Левски-Литекс играха отворен футбол, и двата отбора търсеха победата и както единия така и другия можеше да победи до края! Тази измъчена победа срещу осъкатения състав на Литекс нищо не значи! В Левски има и добри играчи като Гаджев и Раиков ,но Гонзо там е проблема и мъките ви сега още престоят!!!