Извинявайте, двамата левскари, коментирайте защитата ни в някой наш форум.
Тук коментирайте играта на отбора на Нора.
Много сила, брей, много сила.
Все едно играят четиринадесет срещу единадесет.
Литекс - Видима - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
PFK_Levski
- Контакти:
Re: Литекс - Видима
runnersa написа:PFK_Levski написа:Я сподели с аудиторията кои са им юношите на Барселона в титулярния състав ?
7-8Като кажим Меси за какво да говорим повече
7-8 юноши = Меси ...... ми ОК щом един играч го смямташ за 8 юноши
- POPCORN
- Контакти:
PFK_Levski написа:NIKSANA написа:PFK_Levski написа:Никсан , мислиш ли че ако беше отсъден авантаж нашите футболисти пак щяха да седят на едно място или щяха да се опитат да му попречат да вкара ?
мисля, че сме с една от най- слабите защити в БГ
"Една патка мислила , мислила и умряла"
абе ти сега се регна и за 20 поста не си казал, нищо смислено бе приятелю..мнения ли гониш или какво?Човека ти казва, ти се правиш на интересен!Бягай в банята и си лягай айде
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- blue avalanche
- Контакти:
Parmalat написа:Левскарите да не търсят вината че са втори след Литекс.Видяхме ги в преките двубои загуба в Ловеч с 2-1 и отстраняване след дузпи за купата.Ясно се вижда че в двата двубои за първеснтво и купата Литекс за излезли победители.
Гледайте състава на Литекс- Румен Руменов 18 години,Герги Миланов 19 години и сега Цветков на 20 години и тримата са юноши на Литекс.Имат още 4 момчета от школата на резервната скамейка.
Ако трябва да сме точни,нито Руменов,нито Цветков,нито М.Цветанов са юноши на Литекс.Но ние не сме точни,нали?
Последна промяна от blue avalanche на 24 апр 2011 22:43, променено общо 1 път.
Моят любимец Шабан се намеси.
Той е патриот, както се вижда от написаното за подкрепата към местните отбори, но обича да слуша сръбска музика.
Хвала лепо, Перник, дано си ме разбрал!
Той е патриот, както се вижда от написаното за подкрепата към местните отбори, но обича да слуша сръбска музика.
Хвала лепо, Перник, дано си ме разбрал!
PFK_Levski написа:runnersa написа:PFK_Levski написа:Я сподели с аудиторията кои са им юношите на Барселона в титулярния състав ?
Стига си са правил на остроумен много добре знаеш, че 90% от титулярния им състав е от собствени кадри
-
PFK_Levski
- Контакти:
[/quote]POPCORN написа:PFK_Levski написа:Никсан , мислиш ли че ако беше отсъден авантаж нашите футболисти пак щяха да седят на едно място или щяха да се опитат да му попречат да вкара ?
абе ти сега се регна и за 20 поста не си казал, нищо смислено бе приятелю..мнения ли гониш или какво?Човека ти казва, ти се правиш на интересен!Бягай в банята и си лягай айде
Не мисля , че аз гоня мнения - не аз имам 7 000 и отгоре мнения в този форум и не аз съм си прекарал половината живот тука
blue avalanche написа:Parmalat написа:Левскарите да не търсят вината че са втори след Литекс.Видяхме ги в преките двубои загуба в Ловеч с 2-1 и отстраняване след дузпи за купата.Ясно се вижда че в двата двубои за първеснтво и купата Литекс за излезли победители.
Гледайте състава на Литекс- Румен Руменов 18 години,Герги Миланов 19 години и сега Цветков на 20 години и тримата са юноши на Литекс.Имат още 4 момчета от школата на резервната скамейка.
Ако трябва да сме точни,нито Руменов,нито Цветков,нито М.Цветанов са юноши на Литекс.Но ние не сме точни,нали?![]()
![]()
Важното е да плямпаме.
Така е прав си както и Ивелин Попов не юноша на Левски и Литекс
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
PFK_Levski
- Контакти:
runnersa написа:PFK_Levski написа:Я сподели с аудиторията кои са им юношите на Барселона в титулярния състав ?
Стига си са правил на остроумен много добре знаеш, че 90% от титулярния им състав е от собствени кадри
Сега пък 90% станаха - давай до края на вечерта можеш да ги изкараш всичките им играчи юноши на Барселона
- POPCORN
- Контакти:
Не мисля , че аз гоня мнения - не аз имам 7 000 и отгоре мнения в този форум и не аз съм си прекарал половината живот тука. Така че идеята ти за банята е много добра и я използвай , че ми намирисваш чак тук
да само че тия мнения са от 3 години и доста от тях са били смислени.А аз когато съм влизал в тоя форум ти си бил под масата!Аз поне имам доказателства и някои хора могат да го потвърдят.Докато за тебе от 21 мнения 20 са ти пълен ташак!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !