[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Teo написа:drogba_best написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.
Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА![]()
@ Това е смешно... ние тогава си загубихме лиценза за ЕКТ, не за А група.
Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група
Аз ти казвам, че на нас ни взеха лиценза за ЕКТ, ние такъв за А група си имахме вече...![]()
@ За Локо СФ там положението е, че те не можаха да разсрочат парите които дължаха на НАП, даже нз дали и са имали, защото Гигов избяга..и дойде оня дебелия с проекта БАРСА! А същия тоя дебелия не плати една сума от порядъка на 500 лева май беше за организацията на мача ! Некви циркове ставаха... тоя му се обажда на треньора, оня нямал в картата или не били преведени... некви такива бяха..
drogba_best написа:Teo написа:drogba_best написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен.
Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.
Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА![]()
@ Това е смешно... ние тогава си загубихме лиценза за ЕКТ, не за А група.
Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група
Аз ти казвам, че на нас ни взеха лиценза за ЕКТ, ние такъв за А група си имахме вече...![]()
@ За Локо СФ там положението е, че те не можаха да разсрочат парите които дължаха на НАП, даже нз дали и са имали, защото Гигов избяга..и дойде оня дебелия с проекта БАРСА! А същия тоя дебелия не плати една сума от порядъка на 500 лева май беше за организацията на мача ! Некви циркове ставаха... тоя му се обажда на треньора, оня нямал в картата или не били преведени... некви такива бяха..
Помня , че за ЕКТ си изгубихте лиценза, ама как получихте за А група след като имахте дълговете(питам зашото не помня, не се заяждам тука )?
Teo написа:drogba_best написа:Teo написа:drogba_best написа:Teo написа:OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат
Лицензирането за получава на лиценз за А група се кандидатства с документи до 31 март. По онова време ние сме си били подали документите и за двете, от ЕКТ ни отрязват(тука причините нема какво да ги обсъждаме...), а за А група си взимаме. Нз, за какво се лъжеш, че сме щели да бъдем изхвърлени... това си бяха кръчмарски шеги на околията
phd написа:Член 28 от Дисциплинарния правилник на Българския футболен съюз:
1.За напускане на терена от група състезатели или от целия отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ССП за 1 (една) година, считано от датата на провинението и глоба в размер на две хиляди и петстотин лева на състезател. Отборът се изважда от групата, а на ФК се налага имуществена санкция в размер на двадесет хиляди лева.
Т.О.Ч.К.А. !!! Няма Лафчис, няма червения картон, няма отнетия лиценз, няма Гриша Ганчев, няма Боби Михайлов. Има член. И алинея. Толкова.
sirius123 написа:Да се самосезира прокуратурата. Потъпкана е закоността в България на всички нива.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта