Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"

Мнениеот bilyaletdinov » 23 дек 2015 22:03

Тия нещастници погребаха футбола в България. Няма А група, няма национален отбор, няма стадиони, няма школи има само...Наздраве. Е, наздраве нате Боби :!:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bthmBqittl4[/youtube]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
zara.1916

Мнениеот zara.1916 » 23 дек 2015 22:11

БФС трябва да анулира мача Левски-Литекс и да насрочи преиграването му с международен съдия!
И задължително чернодрешкото Йорданов доживот извън футбола!
А сега се чудят на кого да угодят, на кого да се поклонят... комисийки... тинтири минтири.
Ама той БФС шефа коса на темето няма, а пък топки хич :oops:

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 23 дек 2015 22:16

Член 28 от Дисциплинарния правилник на Българския футболен съюз:

1.За напускане на терена от група състезатели или от целия отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ССП за 1 (една) година, считано от датата на провинението и глоба в размер на две хиляди и петстотин лева на състезател. Отборът се изважда от групата, а на ФК се налага имуществена санкция в размер на двадесет хиляди лева.

Т.О.Ч.К.А. !!! Няма Лафчис, няма червения картон, няма отнетия лиценз, няма Гриша Ганчев, няма Боби Михайлов. Има член. И алинея. Толкова.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 23 дек 2015 22:31

Teo написа:
drogba_best написа:
Teo написа:
OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен. :)
Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.

Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА :lol:
@ Това е смешно... ние тогава си загубихме лиценза за ЕКТ, не за А група.

Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група

Аз ти казвам, че на нас ни взеха лиценза за ЕКТ, ние такъв за А група си имахме вече... :idea:
@ За Локо СФ там положението е, че те не можаха да разсрочат парите които дължаха на НАП, даже нз дали и са имали, защото Гигов избяга..и дойде оня дебелия с проекта БАРСА! А същия тоя дебелия не плати една сума от порядъка на 500 лева май беше за организацията на мача ! Некви циркове ставаха... тоя му се обажда на треньора, оня нямал в картата или не били преведени... некви такива бяха..

Помня , че за ЕКТ си изгубихте лиценза, ама как получихте за А група след като имахте дълговете(питам зашото не помня, не се заяждам тука )?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 22:34

drogba_best написа:
Teo написа:
drogba_best написа:
Teo написа:
OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат заради задълженията ви и съм напълно сигурен, че като ви оставиха тогава си бил доволен и облекчен. :)
Дайте да не преиначаваме нещата както ни е удобно или по точно, когато ни е удобно, защото в България затова сме на това дередже.

Еее... за какво да ни гонят 2008? 1.5 милиона лева дълг? ХАХА :lol:
@ Това е смешно... ние тогава си загубихме лиценза за ЕКТ, не за А група.

Аз до колкото знам Локо София за 1 милион ги ивадиха от А група

Аз ти казвам, че на нас ни взеха лиценза за ЕКТ, ние такъв за А група си имахме вече... :idea:
@ За Локо СФ там положението е, че те не можаха да разсрочат парите които дължаха на НАП, даже нз дали и са имали, защото Гигов избяга..и дойде оня дебелия с проекта БАРСА! А същия тоя дебелия не плати една сума от порядъка на 500 лева май беше за организацията на мача ! Некви циркове ставаха... тоя му се обажда на треньора, оня нямал в картата или не били преведени... некви такива бяха..

Помня , че за ЕКТ си изгубихте лиценза, ама как получихте за А група след като имахте дълговете(питам зашото не помня, не се заяждам тука )?

Лицензирането за получава на лиценз за А група се кандидатства с документи до 31 март. По онова време ние сме си били подали документите и за двете, от ЕКТ ни отрязват(тука причините нема какво да ги обсъждаме...), а за А група си взимаме. Нз, за какво се лъжеш, че сме щели да бъдем изхвърлени... това си бяха кръчмарски шеги на околията :idea:

rudolfo_l
Контакти:

Мнениеот rudolfo_l » 23 дек 2015 22:39

Преди всичко, искам да кажа, че не съм радетел на това, отбор като Литекс, да бъде изваден от елита на българския футбол, най-малкото, защото на всеки нормално мислещ, му е ясно, че ще падне качеството на първенството ни. Но... защо, по дяволите, същият този изпълком, който е приел тези правила, сега в момента плюе по собствения си сурат. Каква е ролята на комисиите в БФС, ако изпълкомът може да анулира решенията им. Ще си позволя да коментирам и нещо извън темата. Не чух никой от ръководството на Литекс да осъди поведението на двамата си футболисти, които постъпиха безумно в ситуациите с червените картони. Ето, това вече показва жалкото лице на хората ръководещи футболните ни клубове. Надпреварваха се да говорят за съдии, за директиви и тем подобни глупости, но не виждат по далеч от носа си... или не искат да виждат. Същото, разбира се важи и за шефовете и треньорите на Левски. И от синия лагер не чух това което очаквах за глупостта, която стори В. Минев. Тук говорим и за капитан на отбора, за опитен футболист. А, и нека да не се лъжем, Минев, след този картон, сериозно висеше да довърши мача, имайки в предвид качествата на Асприля.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 23 дек 2015 22:53

Teo написа:
drogba_best написа:
Teo написа:
drogba_best написа:
Teo написа:
OrangePower написа:Вие сега казвате, че е трябвало да ви изгонят, но защото така ви изнася сега. Съмнявам се да си искал 2008/2013 да ви махнат

Лицензирането за получава на лиценз за А група се кандидатства с документи до 31 март. По онова време ние сме си били подали документите и за двете, от ЕКТ ни отрязват(тука причините нема какво да ги обсъждаме...), а за А група си взимаме. Нз, за какво се лъжеш, че сме щели да бъдем изхвърлени... това си бяха кръчмарски шеги на околията :idea:

Мисълта ми беше, как така бяхе получили лиценз за А група, след като имахте дългове, защото до колкото знам критерийте за за ЕКТ и А група що се отнася за дългове са сходни?

furbo
Контакти:

Мнениеот furbo » 23 дек 2015 23:30

Щом Емил Костадинов Екзекутора на петлите,СПИ в изпълкома,всичко може да се случи
Зелени параолимпийци на екскурзия в Мадрид

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 дек 2015 23:33

phd написа:Член 28 от Дисциплинарния правилник на Българския футболен съюз:

1.За напускане на терена от група състезатели или от целия отбор, довело до прекратяване на срещата, на напусналите състезатели се налагат наказания – ССП за 1 (една) година, считано от датата на провинението и глоба в размер на две хиляди и петстотин лева на състезател. Отборът се изважда от групата, а на ФК се налага имуществена санкция в размер на двадесет хиляди лева.

Т.О.Ч.К.А. !!! Няма Лафчис, няма червения картон, няма отнетия лиценз, няма Гриша Ганчев, няма Боби Михайлов. Има член. И алинея. Толкова.

След като с изваждането на Литекс правилата бяха спазени(справедливо,никога не съм го отричал)защо за Левски правилата НЕ важат?!КОЛКО ПЪТИ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ извършват погром на стадиони,държавни и частни обекти?!Ударите по СЛУЖЕБНИ И ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА да броим ли?!В коя група трябваше да е Левски ако правилата важаха?!
ПРИЧИНАТА е че вие сте Левски София!Обикновен отбор от столицата на България,за който правилата не важат!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

furbo
Контакти:

Мнениеот furbo » 23 дек 2015 23:44

sirius123 написа:Да се самосезира прокуратурата. Потъпкана е закоността в България на всички нива.

Е,Сефте......Тя прокуратурата е копие на БФС.Или обратното беше...Моника Маковей ,Румънката сама ни се предложи,но като не я искаме.Резултата ще е =догодина средна посещаемост на мачовете 25 човека.Приятелките на футболистите
Зелени параолимпийци на екскурзия в Мадрид

Върни се в “Литекс”