Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма

Мнениеот percival » 21 авг 2013 20:14

Ей как един "лилав" подуеснки .. не изкоментира ситуациата с Карачанаков и печката Мулдер ,а ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 21 авг 2013 21:52

percival написа:Ще помоля "лилавите" да изгледат ситуацията от миналата година с Карачанаков и Мулдер.Да си припомнят какви мнения са дали и какво е различното със сегашната ситуация ?
Ситуацията е на 1:00 минута.
http://vbox7.com/play:5bf0aea7ea

Господа сини фенове,моля коментирайте ситуацията с Карачанаков и Мулдер.Или да приема вашето мълчание като поредно доказателство на максимата когато е в наша полза мълчим,а когато е в наша вреда ревем.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 22 авг 2013 14:17

angelco77 написа:
percival написа:Ще помоля "лилавите" да изгледат ситуацията от миналата година с Карачанаков и Мулдер.Да си припомнят какви мнения са дали и какво е различното със сегашната ситуация ?
Ситуацията е на 1:00 минута.
http://vbox7.com/play:5bf0aea7ea

Господа сини фенове,моля коментирайте ситуацията с Карачанаков и Мулдер.Или да приема вашето мълчание като поредно доказателство на максимата когато е в наша полза мълчим,а когато е в наша вреда ревем.

Aаааа,без такива въпроси моля :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Литекс”