Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма
Ей как един "лилав" подуеснки .. не изкоментира ситуациата с Карачанаков и печката Мулдер ,а ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Ще помоля "лилавите" да изгледат ситуацията от миналата година с Карачанаков и Мулдер.Да си припомнят какви мнения са дали и какво е различното със сегашната ситуация ?
Ситуацията е на 1:00 минута.
http://vbox7.com/play:5bf0aea7ea
Господа сини фенове,моля коментирайте ситуацията с Карачанаков и Мулдер.Или да приема вашето мълчание като поредно доказателство на максимата когато е в наша полза мълчим,а когато е в наша вреда ревем.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

angelco77 написа:percival написа:Ще помоля "лилавите" да изгледат ситуацията от миналата година с Карачанаков и Мулдер.Да си припомнят какви мнения са дали и какво е различното със сегашната ситуация ?
Ситуацията е на 1:00 минута.
http://vbox7.com/play:5bf0aea7ea
Господа сини фенове,моля коментирайте ситуацията с Карачанаков и Мулдер.Или да приема вашето мълчание като поредно доказателство на максимата когато е в наша полза мълчим,а когато е в наша вреда ревем.
Aаааа,без такива въпроси моля

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ