iliyan79 написа:KategorieC написа:Каквото и да играете срещу Киев, ще ви отнесът яко. Даже не бива да си мислите,че имате шанс. Динамо са наистина силен отбор,често ги гледах докато бях в Украйна.
KategorieC написа:Каквото и да играете срещу Киев, ще ви отнесът яко. Даже не бива да си мислите,че имате шанс. Динамо са наистина силен отбор,често ги гледах докато бях в Украйна.
И какво като са силен отбор дай да излезем със свалени гащи? ! Няма такова нещо, аз съм сигурен че нашият отбор ще излезе мотивиран и ще се раздаде на терена... Том ще счупи кръстчетата на украйнците от финтове! Ще ги бием поне 2-0 ние да не сме Левски да падаме от отбори който са безизвестни дори в Словакия.... ние загубихме от шампиони а сега ще си го върнем подобаващо....този мач е поправка ще играем умно и ще победим защото ние сме
шампиони !!!!
Разбира се, че не трябва да излизате със свалени гащи, както казваш ти - мотивация и хъс му е майката

Така поне не боли толкова от загубата след това. Аз бях на същото мнение, когато Левски игра с Барса,Челси, Вердер, Шалке, Лацио, Спортинг, Лил затова сега не ме е яд. Ама да си вярваш, че си изгубил от шампион и сега ще си го върнеш на Динамо Киев ...

... искам да видя как Том чупи кръстовете на Украинците, дето само с поглед ще го "вдигат" зад тъчлинията...