Литекс - Динамо Киев - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08

Мнениеот zuekaa » 10 авг 2011 12:34

Dundy написа:
iliyan79 написа:Работя постояно с чужденци... сега хотела ни е пълен със Словаци, питах ги какъв отбор са Спартак Търново ?
Не знаех че има такъв отбор в Търново - там що си мисля че се казва ЕТЪР :) :)
Абе човек вземи малко се ограмоти, все пак с чужденци работиш казваш, а ни излагаш пред света

хахахахаха Dundy ти верно се върза не виждаш ли че човека се ебава бре мен пфууууууууу
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 авг 2011 14:40

Reckless написа:За мен лично ще е малък празник да се изправим срещу тях. Ако аз съм треньор, направо ще ги пусна да се надиграват с тях. Не да бетонират и да дебнат а да се надиграват, ако ще и с 10 гола да паднем. Искам чисто футболно надиграване с "Динамо". Ще се разочаровам, ако излезем със страх.
!

Аз съм гледал мачовете със Спартак Москва през 1998, а ти... Най-смешното нещо във футбола е някой слабак да тръгне да надиграва по-силния си опонент. Гледал съм и Левски в Барселона и националния отбор 2004 с Швеция. Не е много приятно...

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08 / 20:30

Мнениеот iliyan79 » 10 авг 2011 15:28

И дума не може да става да се надиграваме с тях ! Имаме проблеми както в защита така и в нападение.... Червенков каза за Динамо че защитата им също много допуска грешки,но за съжеление ние не разполагаме с такива играчи който да е претесняват постояно1 ще имаме може би едно или две положения... а на нашите нападатели им трябват поне пет за да вкарат едно! Колкото и далече да е от формата си Шевченко пак ще успее да ни вкара гол! Динамо са по добър отбор от Висла от който загубихме три пъти! :(

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 авг 2011 22:35

drvasko98 написа:
Reckless написа:За мен лично ще е малък празник да се изправим срещу тях. Ако аз съм треньор, направо ще ги пусна да се надиграват с тях. Не да бетонират и да дебнат а да се надиграват, ако ще и с 10 гола да паднем. Искам чисто футболно надиграване с "Динамо". Ще се разочаровам, ако излезем със страх.
!

Аз съм гледал мачовете със Спартак Москва през 1998, а ти... Най-смешното нещо във футбола е някой слабак да тръгне да надиграва по-силния си опонент. Гледал съм и Левски в Барселона и националния отбор 2004 с Швеция. Не е много приятно...

За теб може да е смешно, но има съпоставяне.
А най-скучното нещо е "опълченците на Шипка" и безславно окопаване.

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 11 авг 2011 09:49

Каквото и да играете срещу Киев, ще ви отнесът яко. Даже не бива да си мислите,че имате шанс. Динамо са наистина силен отбор,често ги гледах докато бях в Украйна.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 11 авг 2011 15:53

KategorieC написа:Каквото и да играете срещу Киев, ще ви отнесът яко. Даже не бива да си мислите,че имате шанс. Динамо са наистина силен отбор,често ги гледах докато бях в Украйна.

KategorieC написа:Каквото и да играете срещу Киев, ще ви отнесът яко. Даже не бива да си мислите,че имате шанс. Динамо са наистина силен отбор,често ги гледах докато бях в Украйна.

И какво като са силен отбор дай да излезем със свалени гащи? ! Няма такова нещо, аз съм сигурен че нашият отбор ще излезе мотивиран и ще се раздаде на терена... Том ще счупи кръстчетата на украйнците от финтове! Ще ги бием поне 2-0 ние да не сме Левски да падаме от отбори който са безизвестни дори в Словакия.... ние загубихме от шампиони а сега ще си го върнем подобаващо....този мач е поправка ще играем умно и ще победим защото ние сме шампиони !!!!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 13 авг 2011 11:19

Аз съм оптимист. Надявам се да победим с 1:0. Ще е изключително трудно, но имаме своите шансове. Гледах мачовете с Астън Вила, с Хамбургер... изобщо в цялата в история на Литекс не съм изпускал мачове от евротурнирите, включително и онези първите в Бургас. Дори и в злополучния мач със Спартак М, но във всичките имахме своите положения и къде от липса на опит, или от неумение или нещо друго, не се възползвахме. Добре е, че всички ни отписват, тогава Литекс е най-силен. Успех в четвъртък!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Литекс - Динамо Киев - 18.08 / 19:45

Мнениеот tevez » 14 авг 2011 13:20

Надежда за Литекс,Шева пропуска и двата мача заради контузия.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 авг 2011 02:02

Reckless написа:
shotgun blues написа:Николов,Цветанов,бразилските аматьори,френските резерви,Янев,Тоди,юношите надиграване,пчели убийци :mrgreen:

Мога да ти кажа, че и Цветанов и юношите могат да развъртят, който и да е пред тях. Най малкото желание и способности не им липсват.
Ние ще срещнем "Динамо - Киев" а ти що не се съсредоточиш в мача ви със "Славия" ?
Пускам Мирасема ляво крило, Цветанов централен нападател /като го инструктирам смело да използва възможностите за обстрел/ и Флорес директно зад Цветанов, Жос титуляр на мястото на Николов /че много издишаме напоследък от там/ и Том отдясно и ги правим Мата Хари :mrgreen:
По този начин ще имаме бързи, пробивни и технични крила и маневрен, бърз нападател, който умее да се освобождава от противника :lol:
Аххххх, че съм тактииииииик :mrgreen: :mrgreen:

Според мен Ганчев за секунда не бива да се колебае да те назначи непосредствено след Пеневото уволнение :lol: За тоя прецизен и уместен, но в същото време находчив и изненадващ ход с Цветанов сериозен ли си :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 авг 2011 02:20

iliyan79 написа:

И какво като са силен отбор дай да излезем със свалени гащи? ! Няма такова нещо, аз съм сигурен че нашият отбор ще излезе мотивиран и ще се раздаде на терена... Том ще счупи кръстчетата на украйнците от финтове! Ще ги бием поне 2-0 ние да не сме Левски да падаме от отбори който са безизвестни дори в Словакия.... ние загубихме от шампиони а сега ще си го върнем подобаващо....този мач е поправка ще играем умно и ще победим защото ние сме шампиони !!!!

Разбира се, че не трябва да излизате със свалени гащи, както казваш ти - мотивация и хъс му е майката :!: Така поне не боли толкова от загубата след това. Аз бях на същото мнение, когато Левски игра с Барса,Челси, Вердер, Шалке, Лацио, Спортинг, Лил затова сега не ме е яд. Ама да си вярваш, че си изгубил от шампион и сега ще си го върнеш на Динамо Киев ... :roll: ... искам да видя как Том чупи кръстовете на Украинците, дето само с поглед ще го "вдигат" зад тъчлинията... :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Литекс”