Нещо да кажеш по въпроса с националния отбор на Черна гора и колко футболисти от местното първенство играят в него

С треньор Георги Иванов, титла на Герена ще има точно никога.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BOKA_PALRMO написа:титлата ще се завърне у дома си-т.е.-на ГЕРЕНАКАЗАХ!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:[offtopic]Тая форумна мишка Бока няма ли пак да я баннат?[/offtopic]
BOKA_PALRMO написа:Мнениеот Masaba на 26 Юни 2011 12:47
Гонзо,като треньор и титла на Герена ???
oтносно Гонзо какъв треньор бил-ми де да знам.Публична тайна е че след случайната загуба от Цска в първият пролетен кръг, Гонзо иззе функциите на Ясен и стана треньор. И под негово ръководство, от 14 мача направихме 13 победи и едно равенство в Перник(където изпуснахме към 20 положения![]()
...включително отупахме и Литекс на Герена:)
BOKA_PALRMO написа:Мнениеот Masaba на 26 Юни 2011 12:47
oтносно Гонзо какъв треньор бил-ми де да знам.Публична тайна е че след случайната загуба от Цска в първият пролетен кръг, Гонзо иззе функциите на Ясен и стана треньор. И под негово ръководство, от 14 мача направихме 13 победи и едно равенство в Перник(където изпуснахме към 20 положения![]()
BOKA_PALRMO написа:Reckless написа:BOKA_PALRMO написа:Мнениеот Masaba на 26 Юни 2011 12:47
Отупал си калъфката, самоВ мач без стойност, полза никаква ! То накрая се вижда, кой тупал, кой го тупали
![]()
Иначе казваш, Ясен имал треньорски функции и после Гонзо му ги иззел
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта