Ловчанлии ще бъдат поставени във втория квалификационен кръг, където като най-коварен противник се очертава унгарския шампион Видеотон. През миналата година Литекс игра с друг унгарски отбор - Дебрецен и отпадна.
Потенциални съперници за 2-ри квалиф. кръг:
Дачия (Молдова), Пюник (Армения), Сконто (Латвия), Фехервар (Унгария), Бангор Сити (Уелс), Могрен или Будучност (двата отбора са с равни точки в първенството на Черна гора кръг преди края), Торсхавън (Фарьорски о-ви), Линфийлд (Северна Ирландия), Тобол (Казахстан), Флора (Естония), Брейдаблик (Исландия), Нефтчи (Азербайджан), Шкендия (Македония), Шкендербе (Албания), Дюделанж (Любкембург), Валета (Малта), Санта Колома (Андора), Борац Баня Лука (Босна - въпреки, че тимът още не си е осигурил титлата на теория)
В третия кръг вече са по-сериозните отбори, тък като Литекс почти 100% няма да е поставен. Оранжевите ще се надяват на много изненади в предишния кръг, за да избегнат сериозни противници, като един от тях е добре познатия БАТЕ Борисов, а друг е Висла Краков на Цветан Генков. Като най-сериозен възможен съперник се очертава шотландския гранд Рейнджърс.
Потенциални съперници за 3-ти квалиф. кръг:
сигурни: Глазгоу Рейнджърс (Шотландия), Копенхаген (Дания)
(възможни): Тези отбори трябва да преодолеят 2-ри предварителен кръг. Ако не го сторят, коефициентът им се взима от тима, който ги е елиминирал: БАТЕ Борисов (Беларус), Макаби Хайфа (Израел), Динамо Загреб (Хърватия), Розенборг (Норвегия), Партизан (Сърбия), АПОЕЛ Никозия (Кипър), Висла Краков (Полша)
В плейофа за влизане в групите на ШЛ Литекс ще срещне отбор от дадените в 3-ти кръг. Ловчанлии ще са поставени единствено ако отпаднат цели шест от тимовете с по-голям коефициент от техния.
Литекс шампион за сезон 2010 - 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс шампион оле,оле ,оле!!!
Това вече е споделено няколко пъти.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Бате, каки все тая.
Това, че хасковския некадърник осра мача в Ловеч съвсем не значи, че са такъв колос.
Лично аз искам да ни се паднат именно те.
Това, че хасковския некадърник осра мача в Ловеч съвсем не значи, че са такъв колос.
Лично аз искам да ни се паднат именно те.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Бате, каки все тая. Лично аз искам да ни се паднат именно те.
Може и Дебрецен

Debrecen следващият сезон, сега не са в ШЛ.
Dust написа:Debrecen следващият сезон, сега не са в ШЛ.
е нали ще отпаднете от ШЛ

Няма как да стане бре, дори и в ЛЕ не са, завършиха на 5-то място сезона.
Местане давам ти 100 лева ако ми кажеш и резултата какъв ще е много ще ми е интересно
поне да знам как да го залагам xD

Честито на Литекс и на неговите фенове. Мисля, че най-много заслужавахте титлата. Иначе лично за нас радостното е, че не успяхте да ни победите нито веднъж, а за Купата на България ви отстранихме. Отделно не се връзвайте на думите на 2-3-ма сини фенове за провали в Европа и купени титли. След оттеглянето на Томас Лафчис най-голям брой нечестно спечелени титли има точно ФК"Левски". А за "евроуспехите" им през последните 25 години може да се напише многотомник с географски открития от Антверпен, през остров Крит, до Борисов и обратно.
Радвайте се на заслужената си титла и успех в ЕКТ. Пожелавам ви да влезете в групите на Шампионската лига и да запишете поне една победа.
Радвайте се на заслужената си титла и успех в ЕКТ. Пожелавам ви да влезете в групите на Шампионската лига и да запишете поне една победа.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8