Литекс направи огромна крачка към титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Литекс направи огромна крачка към титлата

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 май 2011 14:29

CSKAEOTBORA написа:
Captain Stottlemeyer написа:
roskata21 написа: ......... Отпадането от Бате беше изцяло по вина на Мъри Правилия, така че не ми говори за евро подвизите (издънките). Ако мислиш че Пирин или Славия ще се представят по-добре в ЕКТ да им оставим един сезон за да ги видим. Литекс просто ги гони малшанса в Европа и дано на лято най-накрая да извадят поне малко късмет в жребия и мачовете

Отпадането от БАТЭ беше изцяло по вина на отбора, който не изпълни треньорските указания и се беше на**ал от страх в края на мача в Ловеч. Така в една безобидна ситуация вратарят изби топката в корнер, вместо просто да я улови. След корнера стана и голът за БАТЭ, а "клането" в продълженията беше само въпрос на време. :mrgreen:
П.П. Когато някой български треньор постигне успехите на Мъри в Европа, можеш да ми се обадиш. А дотогава, бъди така добър да не се подиграваш на човек, който стои много над теб във всяко отношение. :evil:

Аспаруг Никодимов - полуфунал в КЕШ.
Димитър Пенев - полофунал в КНК.

Още?

Ти си доста малък и не знаеш, пък и да знаеше не ти отърва: Колко мача в Европа изигра ЦСКА, за да стигне до полуфинал и срещу какви отбори?! Колко мача и срещу какви отбори трябва да изиграе български отбор сега, за да отиде на полуфинал в ЕКТ?! Вземи се ограмоти малко, но преди това не забравяй да си приготвиш уроците за утре! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 май 2011 14:31

Добре бе разбирачите ако бяхме както в Румъния 5 различни отбора шампиони в последните 5 години какво щяхте да кажете?

Какво значи понятието измислен отбор?

Всички отбори са измислени няма такива които господ да е създал.

Литекс ще е шампион,а ако влязат в групите на Шампионската Лига ги виждам още няколко години подред шампиони.Тогава вече сигурно ще има смъртни случаи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 01 май 2011 14:35

Captain Stottlemeyer написа:
roskata21 написа: ......... Отпадането от Бате беше изцяло по вина на Мъри Правилия, така че не ми говори за евро подвизите (издънките). Ако мислиш че Пирин или Славия ще се представят по-добре в ЕКТ да им оставим един сезон за да ги видим. Литекс просто ги гони малшанса в Европа и дано на лято най-накрая да извадят поне малко късмет в жребия и мачовете

Отпадането от БАТЭ беше изцяло по вина на отбора, който не изпълни треньорските указания и се беше на**ал от страх в края на мача в Ловеч. Така в една безобидна ситуация вратарят изби топката в корнер, вместо просто да я улови. След корнера стана и голът за БАТЭ, а "клането" в продълженията беше само въпрос на време. :mrgreen:
П.П. Когато някой български треньор постигне успехите на Мъри в Европа, можеш да ми се обадиш. А дотогава, бъди така добър да не се подиграваш на човек, който стои много над теб във всяко отношение. :evil:

Капитане , далеч съм от мисълта да обвиняваме Мъри за всичко криво във футбола ни , напротив смятам , че е един от най-кадърните ни треньори , но и той като всички простосмъртни греши . Така стана на реванша С БАТЕ , 10 мин. преди гола Нифлор поиска смяна , но Мъри не реагира /при корнера той си изпусна човека/ и това + грешката на Урош както и ти отбеляза доведоха до гола .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 01 май 2011 14:37

Ако не сме ние левскарите да ви пълним форума от време на време, така ще си остане празен и скучен...

Леле, леллле, лелле, колко мъка има в тоя форум! 8-)

KellyB

Мнениеот KellyB » 01 май 2011 14:40

big4eto написа:
ЕМИЛ написа:Пак питам чия собственост е стадиона в Ловеч?

Щом така ме нападате значи е на Гришата . :lol:

Отговарям за последно по този въпрос - Стадиона е общински и е включен в дружество ЛОВЕЧ СПОРТ в което участват общината и ЛИТЕКС КОМЕРС :!: Футболният отбор не плаща наем а всички разходи по ремонта и подражката на стадиона са за сметка на ЛИТЕКС КОМЕРС :!:

Стадиона в Ловеч е строен от затворниците от Ловешкия затвор и лагерници от небезизвестния Лагер на смъртта СЛЪНЧЕВ БРЯГ през 1960-61 г. Така че общината май няма нищо общо. Всичко си е далавери на Гришата. Затова не се пъчете много, че давал пари за поддръжката му. И аз да взема нещо без пари и да зная, че е мое ще се грижа за него.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 01 май 2011 14:42

Parmalat написа:edmon_dantes и няколко левскара умишлено се опитват да провокират хората с по-лабилна психика и лапетата срещу Литекс не ви прави чест.Изглежда е твърде тежко да сте втори след отбор извън София.Ударете си два шамара и слезте на земята,а не летете в облаците.Литекс в момента е най-силният ни отбор с най-правилното управление скоро ще имат и най-добрият стадион.Вярно е,че нямат хиляди фенове по стадионите,но в Европа градския стадион им е пълен както и при вас.Впрочем няма нито един клуб в България да играе пред пълен стадион всеки мач.Разликата е че вие имате по 3000 фена средно на Герена,а Литекс 500 и все пак Левски е от 2 милионна София както някои твърдят.
Колкото до цесекарите,то те се държат много прилично и не пискат всеки ден колко зъл отбор е Литекс и той е тумора на българския футбол както няколко сини фанатици тук.Без Литекс А група ще е още по-слаба разберете го най-сетне!

Parmalat, къде в поста си провокирам? Че Литекс имат малко фенове е факт; че Цска подкрепят изключително много Ловеч (този отбор им е нанесъл най-големия срам в историята и затова е много странно) също е факт. Е?
Твоите теми за Левски как ще ги определиш, че ми е много интересно?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 01 май 2011 14:47

KellyB написа:
big4eto написа:
ЕМИЛ написа:Пак питам чия собственост е стадиона в Ловеч?

Щом така ме нападате значи е на Гришата . :lol:

Отговарям за последно по този въпрос - Стадиона е общински и е включен в дружество ЛОВЕЧ СПОРТ в което участват общината и ЛИТЕКС КОМЕРС :!: Футболният отбор не плаща наем а всички разходи по ремонта и подражката на стадиона са за сметка на ЛИТЕКС КОМЕРС :!:

Стадиона в Ловеч е строен от затворниците от Ловешкия затвор и лагерници от небезизвестния Лагер на смъртта СЛЪНЧЕВ БРЯГ през 1960-61 г. Така че общината май няма нищо общо. Всичко си е далавери на Гришата. Затова не се пъчете много, че давал пари за поддръжката му. И аз да взема нещо без пари и да зная, че е мое ще се грижа за него.

С други думи магистрала люлин като се строи от турски работници е на Турция а не на България, така ли??????????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :o :o :) :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 15:01

KellyB написа:Стадиона в Ловеч е строен от затворниците от Ловешкия затвор и лагерници от небезизвестния Лагер на смъртта СЛЪНЧЕВ БРЯГ през 1960-61 г. Така че общината май няма нищо общо. Всичко си е далавери на Гришата. Затова не се пъчете много, че давал пари за поддръжката му. И аз да взема нещо без пари и да зная, че е мое ще се грижа за него.

Последният ремонт на стадион "Георги Аспарухов" беше извършван от затворници, от затвора край "Кремиковци", според това което си писал как трябва да тълкуваме същото и какво общо има година 1960 с Гриша Ганчев, който тогава е бил на 1 годинка?
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 01 май 2011 15:04

не мога да разбера къде бяха тези ЛЕВСКАРИ да реват през тези 10 години :!: :!: :!: от 1999 до 2009 в които Литекс не беше шампион и завършваше 3 или 4 и ОЧЕВАДНО беше най-честният отбор от водещите а почти всяка година специалистите казваха че има най-добрият отбор ,тогава как не ви пречеше :?: нормално тогава Левски си купуваха мачове ,съдиите ги подкрепяха и шампиони ставаха,служебно им дадоха 1вото място преди 3 години и всичко беше нормално и прозрачно и ЛЕВСКИ си заслужаваше титлите :lol: а сега след като ЛИТЕКС след забележете 10 ГОДИНИ цели 10 години половината живот на повечето от хората които пишем тук е шампион ЛИТЕКС е вредното във футбола ни ,а къде бяхте тези 10 години а да празнувахте "ЧЕСТНИТЕ" титли на Левски :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 01 май 2011 15:06

Честото.Пожелавам ви да не падате на нивото на левски и да купувате мачове.А на тях да вземат да залагат на юношите си за да имат успехи за в бъдеще.За това съм на мнение че е по добре Литекс или който и да е др отбор да става шампион но без левски.При тази школа е срамно да ти бягат футболистите :twisted:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Върни се в “Литекс”