Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Ето как съдиите подпряха Литекс в 8 от 18 мача този сезон

Мнениеот gilento93 » 14 мар 2011 15:05

KellyB написа:Халфът на Литекс Дока коментира пред клубния сайт ситуацията на мача с Пирин, която предизвика истинска истерия в медиите.
- Дока, би ли описал онзи епизод от гостуването на Пирин, който предизвика толкова коментари във футболната общественост? Някои заявиха, че не си за футбол, а за бойни спортове?
- Първо искам да кажа, че съм дълбоко огорчен и потресен от случващото се. Винаги съм бил коректен с противниците си. Опитвал съм се да бъда пример за феърплей . Не съм престъпник, както ме изкарват. Истината е следната - играчът на Пирин ме фаулира за пореден път грубо. Ядосах се и го дръпнах за фланелката. После се изправихме, а той застрашително тръгна към мен. Аз си наведох главата. Съперникът ме доближи и след това артистично се строполи на земята. Беше пълно преиграване от негова страна.
Наглостта на Дока и шефовете му няма граници!!! Всички видяха как той се засили и удари с глава в лицето неподвижния футболист на Пирин.

Лъжливото овчарче ПАСТИ ДА ЯДЕ пред тази лъжа.Дока доказа,че не става за националния ни отбор както го гласяха.Да лъже по такъв долен начин.С тази си к*******а постъпка ми падна в очите.За мен той не е мъж.Да бъде честен и да си признае,че нарочно удари футболиста на Пирин.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2011 15:10

atanas7510 написа:Литекс са най -добрия отбор в България и за това са първи.Всичко друго за съдии са глупости на червено синята България .Които са двата наи подпирани от съдий отбори в България.И винаги плачат ако не даи си боже някои друг освен тях стане шампион на България

Точно защото са (може би)най-добрия отбор в България, нямат нужда от такива нагли и безочливи подпирания!

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 14 мар 2011 15:14

Какво сте се хванали за Дока, и без него Литекс пак е по-добре от псевдо градовете. Спред вас той е престъпник, но много бързо забравихте за истинските престъпници като Дембеле и колегите му пияници в Подуенския отбор.

Вземете да излезете малко на вън, стига сте ревали

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 14 мар 2011 15:15

Николай Йорданов,Станислав Тодоров,Ангел Ангелов,Стефан Спасов-това е тумора на бг съдийството.Ако се изреже,80% ще се подобри съдийството ни.....никой ли не ги вижда тези хубостници какви ги вършат?
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 14 мар 2011 15:19

ДОКА напълно нормално да си изпусне нервите ,това му е за 1ви път в БГ та той е най-фаулираният футболист в А група постояннно го ритат,миналата година Левски го контузиха в 20 минута защото немогат да го спрат,Бардон и десния бек на Левски го ритаха изкраха си картони,по двама го ритаха,естествено след поредният фал срещу него не издържа,ами Гарата е светец бута съдията,пиян с фалшива шофьорска книжка се чуди как да обясни на съда за нея ТОЙ МЪЖ ЛИ Е ,че лъже за това ?????????????????????всеки мач скача с 2та крака срещу противниците МЪЖ ЛИ Е Гара GILENTO 93
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 мар 2011 15:21

shotgun blues написа:ДОКА напълно нормално да си изпусне нервите ,това му е за 1ви път в БГ та той е най-фаулираният футболист в А група постояннно го ритат,миналата година Левски го контузиха в 20 минута защото немогат да го спрат,Бардон и десния бек на Левски го ритаха изкраха си картони,по двама го ритаха,естествено след поредният фал срещу него не издържа,ами Гарата е светец бута съдията,пиян с фалшива шофьорска книжка се чуди как да обясни на съда за нея ТОЙ МЪЖ ЛИ Е ,че лъже за това ?????????????????????всеки мач скача с 2та крака срещу противниците МЪЖ ЛИ Е Гара GILENTO 93

..."а вие що биете негрите"...

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 14 мар 2011 15:59

По принцип в България се подпира тоя с най много пари...Е сега в Литекс имат най-много пари...Като им свършат, палачинката се завърта...Ако и тая година не влязат ШЛ или ЛЕ Гришата ще им намали значително кранчето според мене...
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 мар 2011 16:03

:shock:
В Литекс изчислиха - били сериозно ощетени от съдиите до момента

Изключително нагли...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 14 мар 2011 16:05

paskal40 написа:По принцип в България се подпира тоя с най много пари...Е сега в Литекс имат най-много пари...Като им свършат, палачинката се завърта...Ако и тая година не влязат ШЛ или ЛЕ Гришата ще им намали значително кранчето според мене...

+1 това на всички им е ясно ама никой не иска да си признае :lol: а тук въпроса е ,че всичко се случи пред очите на съдията не е засада,не е спорна или не дузпа ами удар при това явен :? при засада може да не си видял,защото се развива всичко много бързо,за дузпа има тълкуване на правилник ама тука :geek: и да и Левски и ЦСКА са подпирани през годините ама поне после имат успехи в ЕКТ :roll:

South_Tribune
Контакти:

Мнениеот South_Tribune » 14 мар 2011 16:11

Направо, да им дават титлата. В Евромачовете ги бият като тъпани, нямат публика и те ще ни представят в Европа :shock:
ЛЕВСКИ СОФИЯ - НАЧИН НА ЖИВОТ

Върни се в “Литекс”