Абе зарежете го тоя съдия вече. Че подпря Литекс е факт, но и нашите не играха особено добре. За цял мач имахме 2, 3 положения (или поне аз толкова си спомням). Няма как да победим така... Литекс не ги мислете. Ще си вземат мача със Славия, защото съдиите пак ще бутнат едно рамо, но ще се издънят срещи слабите отбори. Също така едва ли ще могат да разчитат на подкрепа от съдията срещу Локото. Все пак и те са с лоби в БФС.
Концентрирайте се върху предстоящите мачове. Имаме изключително важно домакинство срещу Лил. Трябва на всяка цена да го вземем...
Защо чужди съдии само за дербитата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Защо чужди съдии само за дербитата
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Тоя Ст.Тодоров навремето не можеше да се оправи с нашите мачове при юношите,това става преди 6-7 години,а вие чакате да свири коректно най-напрегнатия мач в "А" група, е няма как да стане...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
С нетърпение очаквам решенията на ДК и дано всички бъдат сурово наказани
БФС наказва поне 8 от биячите в Ловеч
Заради удар в лицето някои ще "изгорят" за по 4 мача, на други правата могат да бъдат спрени за по 6 двубоя .Най-активни в боя бяха Пламен Николов, Дарко Тасевски, Веселин Минев, Том, Джемал Берберович, Сержиньо Грийн, Николай Бодуров, Дъстли Мулдер и Дока Мадурейра.

На калпава ракета космоса и крив
PFC Litex написа:С нетърпение очаквам решенията на ДК и дано всички бъдат сурово наказаниБФС наказва поне 8 от биячите в Ловеч
Заради удар в лицето някои ще "изгорят" за по 4 мача, на други правата могат да бъдат спрени за по 6 двубоя .Най-активни в боя бяха Пламен Николов, Дарко Тасевски, Веселин Минев, Том, Джемал Берберович, Сержиньо Грийн, Николай Бодуров, Дъстли Мулдер и Дока Мадурейра.
Абсолютно подкрепям,макар че очаквам малко по-леки наказания- на Том ,Тасевски и Берберович по 3 мача, на останалите по 1-2 . На двата отбора лишаване от домакинство с 1 мач.
Правилника е категоричен, че удар при такива обстоятелства като този който нанесе Том може да се даде шест мача наказание и аз държа да бъде наказан с максимума 

Много ми е интересно от къде Венци Стефанов знае преди мача как ще свири въпросното човече?
Дали не е комбина с Гриша Ганчев???
Чакам с интерес слегващия цирк!
Дали не е комбина с Гриша Ганчев???

Чакам с интерес слегващия цирк!

nikita33 написа:Или другите отбори кучета ги яли не знам дали остана отбор в А група да нее ощетен срещу Левски то не беше Черно море Видима Пирин и др:
Кой ще плаща като си толкова отворен?
Как кой БФС като нямат кадърни съдии
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
- blue magic
- Контакти:
Да не забравяме че от публиката на Литекс светеха с лазер срещу Митрев, което е абсолютно забранено по европейските стадиони. Съдията отново се направи на сляп и не направи абсолютно нищо. Определено мисля, че този акт срещу нашия вратар е организиран не от някой обикновен ловешки фен. Всички знаем какво представляват ловешките привърженици и е изключено това да е самосиндикално изпълнение.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!