Преиграват Черноморец - Литекс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Re: Преиграват Черноморец - Литекс?

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 22:02

Siegfried написа:
samolitex написа:Пичове 2012г. краят на света нали знаете :cry: :-D Искам да влезем в групите на ЛЕ и да победим някой голям тим !!! Дано тази година да сме шампиони ако бием до края на есенния полусезон зимуваме на 92% на 1-вото място ! На пролет Черноморец , Левски , Локо София , Черно море идват в Ловеч :twisted:

Нали не вярваш на тая глупост за 2012 ?

:-D е ти не вярваш ли :-D краят на света 2012г. :cry: :cry: :oops: :evil:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 ное 2009 22:04

samolitex написа:
Siegfried написа:
samolitex написа:Пичове 2012г. краят на света нали знаете :cry: :-D Искам да влезем в групите на ЛЕ и да победим някой голям тим !!! Дано тази година да сме шампиони ако бием до края на есенния полусезон зимуваме на 92% на 1-вото място ! На пролет Черноморец , Левски , Локо София , Черно море идват в Ловеч :twisted:

Нали не вярваш на тая глупост за 2012 ?

:-D е ти не вярваш ли :-D краят на света 2012г. :cry: :cry: :oops: :evil:

Това е най-голямата простотия - казвам ти !!! Никой не знае кога ще свърши света !!! Не са връзвай на подобни измишльотини ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2009 22:10

И така и така съм многословен...В предния си пост бях вметнал Борел, МОЛ - а и кафенето. Знаеш ли, че най - странното за мен си остана факта, че въобще не видях вината му за първия гол. Явно след оная дребна негова и нормална житейска постъпка бих му простил всичко...Та сигурно е така и в Англия , така чувстват и тамошните фенове, в чиито пъбове не е срамно да влезе Жерард или Оуен например. Само си го помислих...
ПС: Нещо подобно опитват да направят Бобич и Балъков в Бургас. Дано успеят.
http://sport.burgas24.bg/
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2009 22:13

samolitex написа:На пролет Черноморец , Левски , Локо София , Черно море идват в Ловеч :twisted:

В което няма никаква гаранция, че ще ги победим :!:
Има зимна пауза, подготовки, селекции, ще бъдат продадени футболисти и привлечени нови (между другото вече зная името на нов нападател в Литекс, кофти че е пак чужденец, но според сумата с която ще се изръсим би трябвало да е три класи над нашите) отбора може да не влезе добре в пролетният дял, да стъпи няколко мача на криво и всичко е аут.
Така че гледай мач за мач, радвай се на актуалните победи и толкова.
Изображение

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 22:15

PFC Litex написа:
samolitex написа:На пролет Черноморец , Левски , Локо София , Черно море идват в Ловеч :twisted:

В което няма никаква гаранция, че ще ги победим :!:
Има зимна пауза, подготовки, селекции, ще бъдат продадени футболисти и привлечени нови (между другото вече зная името на нов нападател в Литекс, кофти че е пак чужденец, но според сумата с която ще се изръсим би трябвало да е три класи над нашите) отбора може да влезе добре в пролетният дял, да стъпи няколко мача на криво и всичко е аут.
Така че гледай мач за мач, радвай се на актуалните победи и толкова.

Нападател ? Нифлор , Муши , Св.Тодоров , Миранда , Диего , Момчил Цветанов , Ивелин Попов ехе ми то 1000 нападателя станаха .. :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2009 22:23

Попето не е нападател.
Муши ще остане ако ЦСКА не си го поискат.
Нифлор умее да се пласира, вече е водач в класацията за гол-майстор, но е и водач в класацията по изпуснати голове.
Миранда - не е нападател
Чико е ляв халф, то ест играе на поста на Дока
Тодоров има уважението ми, но той за мен е свършил с футбола

В крайна сметка имаме само един Нифлор и ако се контузи и сме с пръст в гъз.

Цифрата е много сериозна за новото попълнение, което е чист нападател тип таран
Изображение

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 22:26

Е аз сега като гледам състава незнам Червенков кой ще махне за да пусне Ивелин Попов :P Диего не съм го виждал от игра от бая време.. С Момчил Цветанов какво стана още ли е контузен.. :roll: Зимата задължително да се отървем от Миранда.. :!: Може ли да кажеш името на нападателя :roll: А за стадиона ще се събаря този стария и ще се строй нов нали така ?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2009 22:35

Без да ми се обиждате, ама вие двамата нали сте от Ловеч ? Ако си отворите прозорците няма ли да се чувате ?

ПС: Шегувам се. Нямам нищо против Литекс и Ловеч - дори напротив. Впрочем имам жена Плевенчанка ( бургазлийки свършиха ) и на пролет си ходим натам. Имам бърза кола и съм прелитал покрай Ловеч, но ако съчетая с мача на Черноморец ще ви обадя. Дори подържам връзка с един човек върл фен на Литекс в един друг форум. Знам, че се казва Коцев и кара Мерцедес и ФИАТ Стило - па може и да го познавате де...Не съм го ровил за този мач, ама той каза, че е викал за нашите в Ловеч срещу Левски. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 22:41

И двамата не сме от Ловеч :-D

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2009 22:42

ntodorov написа:Без да ми се обиждате, ама вие двамата нали сте от Ловеч ? Ако си отворите прозорците няма ли да се чувате ?

И двамата не сме от Ловеч, а единият от нас е от Бургас
Изображение

Върни се в “Литекс”