Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
мили написа:IvailoRz написа:Доста качествен мач за родните стандарти ..
Ето, това е мач нали?![]()
Можеш да чоплиш семки и да "диплиш" вълна два часа.Нищо няма да загубиш
.
Така е, все пак играят два претендента за шампион.
iliyan79 написа:Публиката е голям фактор за един отбор, но тука проблема не беше в публиката а ВЪВ ЛИТЕКС. Лудогорец миналата година и без публика побеждаваше ! Литекс неможе да изиграе два силни мача един след друг! Във Разград Играхме много добре. И сега много слабо! Това нещо е постояно Явление в Литекс! Гледаи следващия Мач на Литекс и ще разбереш какво имам впредвид......![]()
И само да добавя, Литекс е бил Левски пред тази Публика много пъти , та дори и на Герена!!!
4000 фена наркомета не ни трябват в Ловеч, дори и 500 са много ! Пияндета и Наркомета ГОВЕДАААА![]()
70 % от тях са Криминално проявени Лица . За град като нашия е нормално да имаме по спокоина публика , Ако си от Ловеч знаеш какво е положението в града!Няма Хора всички са или в София или в чужбина....
IvailoRz написа:Бях сериозен .. мен мача ми хареса .
drvasko98 написа:Това че един играч минава по 4-5 човека по няколко пъти на мача говори добре за него, но не толкова за останалите. Второто полувреме беше много зле реално.
PFC Litex написа:drvasko98 написа:Това че един играч минава по 4-5 човека по няколко пъти на мача говори добре за него, но не толкова за останалите. Второто полувреме беше много зле реално.
Ако си гледал внимателно мача, веднага след изравнителния гол Асприля поиска смяна, тъй като травмата, с която играе му се обади. успяха да го закрепят до края на мача, но беше неефективен.
sin4ec написа:Кофти ли ви е, пророци за тройка и нагоре и разбирачи за класа отгоре? Писано е: Голям залък хапни, голяма дума не казвай! Щото после е много неприятно. Със затъкнати от загубата гърла , то пък и снощи толкова ви чухме на стадиона...тъжно е да си гост на собствен терен, но проблемът си е ваш!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта