Литекс незабавно да си потърси права и да съди УЕФА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Литекс незабавно да си потърси права и да съди УЕФА!

Мнениеот dunavfc » 08 авг 2014 23:51

Заговор няма, но има двоен стандарт.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 авг 2014 23:53

Има, защото толкова и си запознат с правилата.

Умрете да давате некомпетентни мнения.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 авг 2014 23:57

Neron написа:УЕФА е една корумпирана организацийка начело с гръмналия бойлер Платими. С един удар прецакаха 2 по-слаби и неизвестни отбора за сметка на Селтичето, но великобританците винаги са с привилегии. УЕФА нали прави дудуци на ФА за 150 годишнината им и им даде отново финала на ШЛ да е на Уембли нищо, че 2 години преди това пак беше там. Двойния аршин винаги ще го има докато Платими и неговите хора са в УЕФА.

Дрън дрън. УЕФА и ФА са в изключително лоши отношения. ФА също така нямат нищо общо със Селтик. А причината да има финали на Уембли бе,че на УЕФА им е изгодно да правят финала там от финансова гледна точка.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 08 авг 2014 23:58

1982 написа: Умрете да давате некомпетентни мнения.

:?: :lol:
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 09 авг 2014 00:05

Alexx написа:
Neron написа:УЕФА е една корумпирана организацийка начело с гръмналия бойлер Платими. С един удар прецакаха 2 по-слаби и неизвестни отбора за сметка на Селтичето, но великобританците винаги са с привилегии. УЕФА нали прави дудуци на ФА за 150 годишнината им и им даде отново финала на ШЛ да е на Уембли нищо, че 2 години преди това пак беше там. Двойния аршин винаги ще го има докато Платими и неговите хора са в УЕФА.

Дрън дрън. УЕФА и ФА са в изключително лоши отношения. ФА също така нямат нищо общо със Селтик. А причината да има финали на Уембли бе,че на УЕФА им е изгодно да правят финала там от финансова гледна точка.

Айде бе. Точно за годишнината на ФА дадоха финала на Уембли. Кога последните 15 години финала е бил 2 пъти за 3 години на един и същ стадион? И кое е изгодното?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 авг 2014 00:13

1982 написа:Има, защото толкова и си запознат с правилата.

Аз, че не съм юрист, не съм, но ти като капацитет, ще ми кажеш ли, каква е разликата между двата мача ?

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 09 авг 2014 00:15

dunavfc написа:
1982 написа:Има, защото толкова и си запознат с правилата.

Аз, че не съм юрист, не съм, но ти като капацитет, ще ми кажеш ли, каква е разликата между двата мача ?

Аз ще ти кажа - играчът на Дебрецен не е бил картотекиран, докато този на Легия е изрично наказан.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 авг 2014 00:17

Не е нужно да си юрист, за да прочетеш правилника на УЕФА. Всичко си е написано съвсем разбираемо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 авг 2014 00:22

Neron написа:
Alexx написа:

Айде бе. Точно за годишнината на ФА дадоха финала на Уембли. Кога последните 15 години финала е бил 2 пъти за 3 години на един и същ стадион? И кое е изгодното?

2011 година беше на Уембли, а след това решиха 2013 да правят финал пак там заради годишнината им. Не като УЕФа да се решили 10 години преди финалите да има два финала на Уембли в рамките на 3 години.
И да най-им е изгодно да е на Уембли. Защото стадиона не е клубен, голям е, намира се в град който е финансов център още причини искаш ли ?

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 09 авг 2014 00:27

Не искам да ставам адвокат на Платини но точно той беше виновникът европейското в Полша и Украйна да се състои . От тази гледна точка да го обвиняваме , че подкрепя западните отбори е доста несъстоятелно .

Върни се в “Литекс”