ludiq1913 написа:Литекс спечели купата след победи над Несебър, Миньор и Пирин![]()
Не бях се замислял затова, но да не забравяме че Миньор отстраниха нас, а Пирин - Левски и ЦСКА. Така че да го приемем като късмет.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ludiq1913 написа:Литекс спечели купата след победи над Несебър, Миньор и Пирин![]()
Ticha написа:peho написа:Хареса ми публиката.И на двата отбора.Аре честито на Литекс.И на есен в групите!!!
На мене ми хареса публиката само на Пирин. Евала на момчетата! Заслужават адмирации!
Ticha написа:Сега чета че агитката на Пирин е била 5000 човека, което си е супер цифра за БГ. Не е приятно за отбор водещ се за гранд в БГ да бъде освиркван от почти целия стадион докато получава купата. За пореден път се вижда, че каквото и да прави Гриша Ганчев не може да накара ловчанлии да подкрепят отбора си, което за мене е много жалко.
jusi написа:Ticha написа:peho написа:Хареса ми публиката.И на двата отбора.Аре честито на Литекс.И на есен в групите!!!
На мене ми хареса публиката само на Пирин. Евала на момчетата! Заслужават адмирации!
нормално нашия сектор беше фулл то неможеше да се диша ...![]()
Пък какво да направя това е първия финал на повечето момчета от Пирин... Все пак те от доста отдавна май от 93-94 когато играха срещу Панатинайкос след като паднаха от Левски на финала 1 : 0 и така Левски отиде да играе за КЕШ а Пирин ЗА КНК .. Иначе мача не ми хареса много не съм гледал репортажи ама от това което видях на стадиона ми се стори че бяха свирени много засади които всъщност ги няма . А за Литекс се надявам на мачовете им за ЕЛ ( лига европа ) да ходят и запалянковци на други отбори че с тази публика до никаде няма да стигнат
btw половината и повечето фенове на Пирин бяха попийнали :D:D:D най ми хареса когато точно на връчването вместо да се чуе урааа или нещо подобно се чу ... Мафия .. УУУУУуууу... Само Пирин ... и освирквания дано и вие сте го чули по екраните, че атмосферата на Герена беше много хубава 2те агитки пееха.. добре де аз не чувах тази на Литекс от там чувах само ''Литекс " и следваше ... У газа..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта