Пирин - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Пирин - Литекс

Мнениеот Ticha » 26 май 2009 23:12

ludiq1913 написа:Литекс спечели купата след победи над Несебър, Миньор и Пирин :lol:

Не бях се замислял затова, но да не забравяме че Миньор отстраниха нас, а Пирин - Левски и ЦСКА. Така че да го приемем като късмет. ;)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 26 май 2009 23:32

Мъри Стоилов за пореден път доказа, че по-голям треньор в България от него в момента няма... Ах как завиждам на феновете от Ловеч, а те смешните скандират Гриша Ганчев, а не Мъри Стоилов... да не играе Гришата и да не прави той тактиката за мача. :roll: Мъри завинаги един от нас и завинаги в Левски :!:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 май 2009 00:30

Честито на Литекс! Заслужено си спечелиха мача и вдигнаха купата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 27 май 2009 00:50

Ticha написа:
peho написа:Хареса ми публиката.И на двата отбора.Аре честито на Литекс.И на есен в групите!!! :)

На мене ми хареса публиката само на Пирин. Евала на момчетата! Заслужават адмирации!

нормално нашия сектор беше фулл то неможеше да се диша ... :lol: :lol: Пък какво да направя това е първия финал на повечето момчета от Пирин... Все пак те от доста отдавна май от 93-94 когато играха срещу Панатинайкос след като паднаха от Левски на финала 1 : 0 и така Левски отиде да играе за КЕШ а Пирин ЗА КНК .. Иначе мача не ми хареса много не съм гледал репортажи ама от това което видях на стадиона ми се стори че бяха свирени много засади които всъщност ги няма . А за Литекс се надявам на мачовете им за ЕЛ ( лига европа ) да ходят и запалянковци на други отбори че с тази публика до никаде няма да стигнат

btw половината и повечето фенове на Пирин бяха попийнали :D:D:D най ми хареса когато точно на връчването вместо да се чуе урааа или нещо подобно се чу ... Мафия .. УУУУУуууу... Само Пирин ... и освирквания дано и вие сте го чули по екраните, че атмосферата на Герена беше много хубава 2те агитки пееха.. добре де аз не чувах тази на Литекс от там чувах само ''Литекс " и следваше ... У газа..

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 май 2009 01:01

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2009 01:15

Честита титла на всички фенове и привърженици на ЛИТЕКС.
Изображение

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 27 май 2009 01:15

Ticha написа:Сега чета че агитката на Пирин е била 5000 човека, което си е супер цифра за БГ. Не е приятно за отбор водещ се за гранд в БГ да бъде освиркван от почти целия стадион докато получава купата. За пореден път се вижда, че каквото и да прави Гриша Ганчев не може да накара ловчанлии да подкрепят отбора си, което за мене е много жалко. :(

Абе хора, айде по- спокойно с тези "агитки", магитки и прочие... Хубаво нещо е да си футболен запалянко, аз също съм част от агитка...ама вече прекалявате...Аз до сега не бях виждал 5000 "орлета" в уникална хореография със синхронно люпене на семки СЕДНАЛИ! И ние от Литекс не бяхме много, но...това е - от град със затихващи / нали функции- дори и тези хиляда и горница фенове си е нещо ... Но така е - за победения или добро, или нищо....реално нямаха удър към вратата ни, нямаха нищо с което да се запомни мача...едната им ПУБЛИКА (а не агитка) където остана...нека да не се връщам пак в еуфорията на първият ни финал за купата на България когато сме били и по 2500- 3000 човека...но така е- еуфорията свърши, ние свикнахме на поредица от Купи България, 2 титли...за 10 години само 1 път сме пропуснали Евротурнирите...16-тина финал УЕФА и куп качествени мачове...Какво като са ни освиркали накрая..и аз да съм мълчал 90 минути , шо пък да не си проявя дивотията и да се направя на простак...Много смешно това "селяни" звучи от устата на хора от друг провинциален град...ама чули и те нещо как се скандира по големите стадиони и хоп- хайде и те барабар Петко с мъжете...Я някой Пиринофил да ми каже , но който е гледал мача, с тази игра орлетата в Европа какво щяха да направят..че те падат от "слабия" Литекс с 0:3... Преди дни цяла Украйна е празнувала Купа Уефа на Шахтьор, а тука... само простащина и завист... Радвам се, че ставам жив свидетел на 2 титли (дай боже още ) на 4 купи...Евротурнири...и това е само за 10 години, отборът на любимия ми град ме радва с успехите си, независимо как са постигнати....Честно да си призная все ми е тая за "големите публики" на отборите с "традиции" (отпреди 1000 години)...Аз се радвам, че тук и сега Литекс трупат трофеи...Голям праз, че нямали публика... :)
Изображение

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 27 май 2009 01:25

jusi написа:
Ticha написа:
peho написа:Хареса ми публиката.И на двата отбора.Аре честито на Литекс.И на есен в групите!!! :)

На мене ми хареса публиката само на Пирин. Евала на момчетата! Заслужават адмирации!

нормално нашия сектор беше фулл то неможеше да се диша ... :lol: :lol: Пък какво да направя това е първия финал на повечето момчета от Пирин... Все пак те от доста отдавна май от 93-94 когато играха срещу Панатинайкос след като паднаха от Левски на финала 1 : 0 и така Левски отиде да играе за КЕШ а Пирин ЗА КНК .. Иначе мача не ми хареса много не съм гледал репортажи ама от това което видях на стадиона ми се стори че бяха свирени много засади които всъщност ги няма . А за Литекс се надявам на мачовете им за ЕЛ ( лига европа ) да ходят и запалянковци на други отбори че с тази публика до никаде няма да стигнат

btw половината и повечето фенове на Пирин бяха попийнали :D:D:D най ми хареса когато точно на връчването вместо да се чуе урааа или нещо подобно се чу ... Мафия .. УУУУУуууу... Само Пирин ... и освирквания дано и вие сте го чули по екраните, че атмосферата на Герена беше много хубава 2те агитки пееха.. добре де аз не чувах тази на Литекс от там чувах само ''Литекс " и следваше ... У газа..

А на мен най- ми хареса, как с "голямата" си публика , чакала 100 години да дойде финал останахте с калъфката на купата и само за статистиката ще останат тия 1 000 000 орлета на стадиона...Най- ми хареса как точно в това Ууууууу и Мафия си пролича, кой колко е СЕЛЯНДУР,най ми хареса, че това Ууууу, дойде накрая...нормално за повечето хора които цял мач не са викали да се надигнат в злобата си срещу нас...РАДВАМ СЕ!!!! Радвам се, че точно защото са били подпийнали повечето ви фенове... та решихте да направите хореография със сядане...Радвам се, че си прибираме нашата купа...радвам се, че от утре едно Орле няма да шукне по форумите...защото няма за какво...радвам се, че това ви е за последно в близките 2-3 десетилетия...радвам се, че Македонска Слава Симитли има толкова много и верни фенове... Вярно, че нашите автобуси бяха безплатни, ама и на Пирин мисля, че са били... щом и билетите са им безплатни (за протокола, нашите си бяха с пари :!: )...пък тия от Карлсберг само където и кебапи не предлагаха само и само, да дойдат повече хора...РАДВАМСЕ! Радвам се, че имаш избирателна пропускливост на слуха си , но аз го отдавам на прекомерното седене пред компютъра и затлачването на изходните ти дупки по този начин...РАДВАМ СЕ! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2009 02:28

Да това беше много смешно да викат селяни, мафия, кишиев к*ва и тем подобни.
Всички софиянци казват на другите селяни, така че и от Благоевград са същите.

Били повече на Пирин еми нормално бих казал.
Първо те се водят домакини отпуснати им бяха 4 000 билета, а на Литекс само 1 000 и в последствие са били около 1600 - 1 700 души.
Второ - град Ловеч е с население близо 40 000 души и това, че има 2 000 на финал си е направо много добре, а Благоевград са си голям град.

Въпреки всичко евала и на двете агитки за страхотната атмосфера.
Честито на всички фенове на Литекс Ловеч и успех в Лига Европа тази година е шанса за влизане !

ACDC
Контакти:

Мнениеот ACDC » 27 май 2009 10:13

Blagoevgrad e s 100 000 naselenie ot koito sa 20 - 25 000 studenti taka ili inache :) nqma zn az gledah macha prosto trqbva vreme a i pari. Nashiq stadion e s edna tribuna oshte vie kakvo ochakvate :D

Върни се в “Литекс”