Прогнози за финала Пирин - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Прогнози за финала Пирин - Литекс

Мнениеот PFC Litex » 21 май 2009 22:14

Converse написа:
PFC Litex написа:
Converse написа:За последните 5 години примери бол-Литекс-Одра 1:3,Литекс-Белхатов 0:0,Литекс-Паралимни 3:4,Литекс-Джеф Юнайтед 1:2

Тези мачове за какво са били?
:lol: :lol: :lol:

Eто Ви пълна статистика на Литекс в ЕКТ
http://store3.data.bg/galacomgr/FC_Lite ... ndex1.html

Приятелски,но са в Европа,а и това няма значение.А и тези мачове са от 07/08...

Ти разлика от приятелски мач и турнирен такъв за ЕКТ, ПРАВИШ ЛИ?
:lol:
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 май 2009 22:21

Важното е да е в Европата :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 май 2009 22:41

Леле какви фантазьори имало тука :shock:
Спокойно могат да напишат сценарии за някой фантастичен филм гаранция ще има поне 5-6 Оскара !

Converse Приятел мисля, че доста се изложи с посотовете си до тук и е време леко да оттеглиш.
Литекс не били влизали в групите - ти чуваш ли се? :shock:
Виж ако си бил 2005-та на 6-7 години може би не знаеш затова :roll:
Литекс се излагали в Европа - и пак питам ти чуваш ли се? :shock:
Литекс през последните години е направил само стойностни мачове в Европа или мачовете с Хамбургер, Астън Вила, Мидълзбро и т.н. нищо не значат?
Говориш за приятелски срещи и си измисляш някакви отбори ми добре нека те питам тогава.
Контролите на Литекс през зимната пауза знаеш ли ги?

В Литекс имало било футболисти, които издъхвали на 50-та минута - WOW :shock: , а на Пирин сигурно са някакви извънземни :roll: Нещо много взехте да правите Пирин най-големият и най-силният отбор в България. :shock:

Пирин щели да се представят добре в Европа - божеееееееееее :lol:

Купата и тази година ще е спечели Литекс без особени проблеми.
Мача ще бъде приятен за окото с много положения, но може би малко голове, а може и да има голове и в двете врати.Няма да се изненадам ако се стигне и до продължения - още по хубаво за футболният запалянко !Както и ще да се развива мача Купата ще е за Литекс и това е !

Докато четях темата направо се смях от сърце на подобни изказвания :lol:
Продължавайте приятели все така, но да не се покриете след мача и след като Литекс вдигнат купата? :roll:
Ние ще ви чакаме да коментираме заедно след мача.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 май 2009 22:49

paceto написа:Леле какви фантазьори имало тука :shock:
Спокойно могат да напишат сценарии за някой фантастичен филм гаранция ще има поне 5-6 Оскара !

Converse Приятел мисля, че доста се изложи с посотовете си до тук и е време леко да оттеглиш.
Литекс не били влизали в групите - ти чуваш ли се? :shock:
Виж ако си бил 2005-та на 6-7 години може би не знаеш затова :roll:
Литекс се излагали в Европа - и пак питам ти чуваш ли се? :shock:
Литекс през последните години е направил само стойностни мачове в Европа или мачовете с Хамбургер, Астън Вила, Мидълзбро и т.н. нищо не значат?
Говориш за приятелски срещи и си измисляш някакви отбори ми добре нека те питам тогава.
Контролите на Литекс през зимната пауза знаеш ли ги?

В Литекс имало било футболисти, които издъхвали на 50-та минута - WOW :shock: , а на Пирин сигурно са някакви извънземни :roll: Нещо много взехте да правите Пирин най-големият и най-силният отбор в България. :shock:

Пирин щели да се представят добре в Европа - божеееееееееее :lol:

Купата и тази година ще е спечели Литекс без особени проблеми.
Мача ще бъде приятен за окото с много положения, но може би малко голове, а може и да има голове и в двете врати.Няма да се изненадам ако се стигне и до продължения - още по хубаво за футболният запалянко !Както и ще да се развива мача Купата ще е за Литекс и това е !

Докато четях темата направо се смях от сърце на подобни изказвания :lol:
Продължавайте приятели все така, но да не се покриете след мача и след като Литекс вдигнат купата? :roll:
Ние ще ви чакаме да коментираме заедно след мача.

Не братле,не си ме разбрал нямах предвид,че Пирин ще се представят добре в Европа,а че щом нашите грандове не успяват е време и на средняците да опитат,защо не?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 май 2009 22:55

Ако си мислиш,че съм от Пирин не съм!Истината е че съм от Черноморец!Но не разбирам,защо сюжета от годините трябва да се повтаря?Литекс тръгват с големите надежди към Европа,отпадат на втория мач,Локото и те същото,Левски и ЦСКА се мъчат със смешните отборчета от Словакия,Словения,Люксембург и т.н.Ето това е българския футбол в действителност.Притежаваме някакво самочуствие без покритите и това ни е тавана.Истината е,че отборите,които имаме за слаби пример-БАТЕ,Жилина,Хайду Кула са на нашето ниво и дори след години ще се развият още по-дорбе от нас!Докато БФС не вземе мерки срещу уговорените мачове и базата не стане на едно европейско ниво няма да имаме първенство!Дано БФС вземе някакви мерки,та и ние да се почустваме футболно грамотни!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 май 2009 23:53

И кое те кара да си мислиш, че средняците ще свършват добра работа в Европа за сметка на така наречениете грандове?Това просто е глупаво твърдение пич.
Не може отборите за които се наливат страшно големи пари в тях и като излезнат да не правят почти нищо, а на средняците или по слабо финансираните клубове да се вярва, че ще постигнат нещо голямо.Не ти ли звучи малко тъпо и невъзможно? :roll:
Видял ли си някой беден клуб да направи нещо голямо? :)

Едно излизане на Пирин и после клубът ще се окаже в много сериозно финансова криза.
Първо, че трябва да платят таксата за Васил Левски, която е 50 000 лева, второ самите разходи за едно гостуване в Европа е доста солено, път, хотел, билети за феновете на Пирин и т.н. нещата са много повече и хич не са лесни.
Плюс това едно излизане на Пирин ще е тотален провал за България, защото в момента на страната и трябва точки, за да се отвори още една квота и представянето на клубовете тази година е от изключително важно значение.
Помислете малко първо преди да говорите ;)

Помните ли какво стана с Локомотив Пд като станаха шампиони?
Искате ли нещо подобно и сега?

Разбирам, че много хора мразят Литекс, но не бива тази омраза да ви замъглява трезвото мислене, защото от прочетеното до тук аз не виждам реално мислещи хора, а виждам само омраза (а може и завист да е) към отбора от Ловеч с марка Литекс .

За това сме на такова дереже в България, защото когато един отбор се нуждае от подкрепа навънка вашата омраза надделява.
Достатъчно време имаме да се плюем през сезона, но когато се иска нещо навънка и когато наш отбор играе той трябва да се подкрепя независимо на кого симпатизирате в шампионата, защото дали с Левски, ЦСКА и Литекс те се отличават като Български отбори борещи се славата на БЪЛГАРИЯ !

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 22 май 2009 06:51

Всъщност аз си мечтая български отбор (няма значение дали е Литекс,Пирин,Левски,ЦСКА,Локо и т.н.) стигне полуфинал или финал в Шампионска лига,Лига Европа,ето вижте Шахтьор Донецк тръгнаха от 2-ри или 3-ти квалификационен кръг,а взеха купата на Уефа,защо да не го направи български отбор?

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 22 май 2009 12:32

orle написа:Град ловеч не заслужава отбор като литкс .Гришата си дажа само така парите.Ловеч не е изобщто грам футболен град а пак за феновете им пална скръб .Сещам се преди 2 сезона играя за уефа мач в ловеч и на стадиона имаше 800 човека срам .Отбори с такива традиций фенове които милеят и истински обичат отбора си като ПИРИН , ботев ,миниор ,берое, локо пл трябва да са в уефа.Относно измислените столични грандове да вземат да си стегна школите а не да иззимат и да развалят толкова много млади талнти които не милеят за тези отбори.За6тото ако човек като Гриша Ганчев бе дошал в ПИРИН сега ПИРИН със своята традиция , школа , публика и не на последно място пирински дух на момчетата от пиринския край ,които наистина обичат и милеят за емблемата ПИРИН ,сега отборат на орлетата штеше да е отдавна фактор в Европа .Защото само заради липсата на средства ПИРИН и другите отбори които споменан не могат да покажат истинският български футбол с най истинските фенове . Защото ако един ПИРИН си сабере играчите си които са от тази школа и играят лидерска роля във всички клубове в бг просто няма отбор които да им се опре ,защото всеки един трениор винаги иска няколко момчета от пиринската школа с македонски биткаджииски нрав да има в своят отбор. На финала 6те се види кои отбор е по обичаният и за кои милеят поВече хора.АИДЕ ОРЛЕТА ПОЛЕТЕТЕ И КУПАТА ВЗЕМЕТЕ !!!

Е по- неграмотно дете от теб не бях виждал!!! И как очакваш да ти уважавам и зачитам мнението ;) За крайния резултат няма да говоря, но когато на 27 май, всички надъхани "орлета" престанат да пишат в този форум, тогава ще коментирам мача!
Изображение

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 22 май 2009 16:18

zieg написа:
orle написа:Град ловеч не заслужава отбор като литкс .Гришата си дажа само така парите.Ловеч не е изобщто грам футболен град а пак за феновете им пална скръб .Сещам се преди 2 сезона играя за уефа мач в ловеч и на стадиона имаше 800 човека срам .Отбори с такива традиций фенове които милеят и истински обичат отбора си като ПИРИН , ботев ,миниор ,берое, локо пл трябва да са в уефа.Относно измислените столични грандове да вземат да си стегна школите а не да иззимат и да развалят толкова много млади талнти които не милеят за тези отбори.За6тото ако човек като Гриша Ганчев бе дошал в ПИРИН сега ПИРИН със своята традиция , школа , публика и не на последно място пирински дух на момчетата от пиринския край ,които наистина обичат и милеят за емблемата ПИРИН ,сега отборат на орлетата штеше да е отдавна фактор в Европа .Защото само заради липсата на средства ПИРИН и другите отбори които споменан не могат да покажат истинският български футбол с най истинските фенове . Защото ако един ПИРИН си сабере играчите си които са от тази школа и играят лидерска роля във всички клубове в бг просто няма отбор които да им се опре ,защото всеки един трениор винаги иска няколко момчета от пиринската школа с македонски биткаджииски нрав да има в своят отбор. На финала 6те се види кои отбор е по обичаният и за кои милеят поВече хора.АИДЕ ОРЛЕТА ПОЛЕТЕТЕ И КУПАТА ВЗЕМЕТЕ !!!

Е по- неграмотно дете от теб не бях виждал!!! И как очакваш да ти уважавам и зачитам мнението ;) За крайния резултат няма да говоря, но когато на 27 май, всички надъхани "орлета" престанат да пишат в този форум, тогава ще коментирам мача!

БР пич точно така иди на 27ми на Герена и чакай да почне :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и това не е финала на шампионската лига за да е на 27ми

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 22 май 2009 16:54

jusi написа:
zieg написа:

БР пич точно така иди на 27ми на Герена и чакай да почне и това не е финала на шампионската лига за да е на 27ми

Нещо си ме разбрал погрешно ми се струва... ;) Аз ще отида на 26 Май в 20:30 ч . на Герена, ще изгледам мача и съм сигурен , че вече на 27-ми , никой от Пирин няма да има за какво да пише... :!: :idea:
Изображение

Върни се в “Литекс”