6 кръг: Литекс - Любимец - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: 6 кръг: Литекс - Любимец - 2:1 FT

Мнениеот Reckless » 26 авг 2013 23:18

DarkPsy написа:Вратарят на Любимец скоро ще смени отбора. Това е повече от сигурно.

При изравнителния гол на Джордан имаше игра с ръка от негова страна. Интересно е,че никой от Любимец не протестира.....

Миналата седмица се скъсахте да ни бъзикате, но се видя, че Любимец могат да объркат сметките на всеки по един или друг начин.

Как си обясняваш, че никой от Любимец не протестира ? Продали са ни мача, или какво ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 авг 2013 23:19

Съдията беше перфектен и като свирене и като отношение към самите играчи,внасяше нужният респект. Отмененият гол беше 50/50 %. Ако го беше зачел,щеше да има претенции за обратното и така..

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 26 авг 2013 23:25

Фен на левски да говори за съдията е доста смешно :lol:

Съдията си свири отлично и стана много хубав мач, дано Любимец оцелеят.

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 26 авг 2013 23:26

stanislav89 написа:Фен на левски да говори за съдията е доста смешно :lol:

И кое е смешното? Че ни режат в 99 % от случаите ли ? Явно ти липсва началното училище. Щом не знаеш къде да слагаш главни букви? ;)

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2013 23:29

nikita 333 написа:
Reckless написа:Трудно беше, но ги обърнахме. Беше трудно не за друго, ами просто късмета ги отърва от разгромен резултат. 90% от мача го изиграхме пред вратата на Любимец и нямаше да е логично да не го вземем този мач, въпреки че Любимец играха изцяло в защита.

Незнайно защо съдията подкряпеше Любимец?

Аз така и не разбрах защо отмени първия гол на Джордан, като се вижда, че нарушение няма. Чист гол, ей така с кеф го отмени.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 26 авг 2013 23:30

Аз много добре знам къде да слагам главни букви, там където заслужават :mrgreen: , а това как ви бутаха миналият сезон го забравяш доста бързо, а?
Или пък че за игра с гърди дават втори жълт картон?

Много си нагъл щом заявяваш че са ви рязали, ако ви рязаха вие щяхте да сте последни в "А" група тази година, а миналата щяхте да сте извън 4-ката. ;)

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: 6 кръг: Литекс - Любимец - 26.08 | 21:00

Мнениеот Red thunderstorm » 26 авг 2013 23:32

Garra Dembele написа:Смешника си ти, че поставяш такъв тон! Просто вашия маймуняк при гола (1:1) имаше ръка, но нямаше кой да я види. Нещо нормално.

Поредното тъпо мнение от гара Подуене! Виж си твоя тон и тогава осъждай другите! Чий го дириш само ти си знаеш!
Повече от заслужена победа на Литекс, а голът според мен беше отменен справедливо, тъй като Джордан взе предимство в ситуацията едва след като избута защитника.

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2013 23:32

Garra Dembele написа:
stanislav89 написа:Фен на левски да говори за съдията е доста смешно :lol:

И кое е смешното? Че ни режат в 99 % от случаите ли ? Явно ти липсва началното училище. Щом не знаеш къде да слагаш главни букви? ;)

О да, вас ви режат съдиите хахахахаха :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 26 авг 2013 23:32

Reckless написа:Аз така и не разбрах защо отмени първия гол на Джордан, като се вижда, че нарушение няма. Чист гол, ей така с кеф го отмени.

Явно не разбирате от тази игра, но ако това беше за Левски веднага щяхте да скачате и да виете като чакалите! Но тук нямаше никакъв гол. Абсолютно нарушение на Джордан. Този футбол ли играе или борба?

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 26 авг 2013 23:34

Garra Dembele написа:
Reckless написа:Аз така и не разбрах защо отмени първия гол на Джордан, като се вижда, че нарушение няма. Чист гол, ей така с кеф го отмени.

Явно не разбирате от тази игра, но ако това беше за Левски веднага щяхте да скачате и да виете като чакалите! Но тук нямаше никакъв гол. Абсолютно нарушение на Джордан. Този футбол ли играе или борба?

Игнорираш ми мнението, защото знаеш че съм прав, виждаш го, дори да отказваш да си го признаеш, без съдиите последните няколко години поне 2 пъти щяхте да сте извън Европа.

Иначе съдията свири отлично, нарушение на Джордан имаше за отмененият гол.

Върни се в “Литекс”