Литекс-"Левски" 03.04.2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Литекс-"Левски" 03.04.2013

Мнениеот mistreated » 04 апр 2013 17:12

honda написа:Голямо мачкане е било нямам думи- след като единия отбор е достигнал до благоприятен за него резултат още в 20-та минута на първия мач ,а другия за 180 игрални минути го е мачкал,но не могъл да доведе до благоприятен резултат значи толкова го е мачкал. За двата мача общо колко удара с възможност да станат гол има към вратата на Левски? - Май не са токова много,а ;) ?

[offtopic]Тебе отдавна съм отказал да те коментирам. Ти си безндежден случай. Най-смешното е, че винаги се изказваш, като някакъв абсолютен корифей, а 99% от нещата, които пишеш са пълни глупости и неистини.[/offtopic]

Те още в първия мач си бяха докарали нещата до "благоприятен резултат", но някои други фактори с 2 еднакви имена им попречиха.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2013 17:24

honda написа:Голямо мачкане е било нямам думи- след като единия отбор е достигнал до благоприятен за него резултат още в 20-та минута на първия мач ,а другия за 180 игрални минути го е мачкал,но не могъл да доведе до благоприятен резултат значи толкова го е мачкал. За двата мача общо колко удара с възможност да станат гол има към вратата на Левски? - Май не са токова много,а ;) ?

Скоро има още един мач и ако не си усетил мачкането снощи, то тогава ще го усетиш, защото в него мач гола на чужд терен няма да дава предимство, а щом тенекията КБ ви е по-важна от тенекията Шампион си е ваша работа, но с този определено ви чака светло бъдеще.
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 04 апр 2013 17:48

honda написа:
peliforewer написа:

Вече ти писах ,като коментираш футбол , поне да му научиш правилата за да не ставаш за смях. Вчера Ст.Тодоров спести абсолютен червен картон- не виждам какво има да се коментира след като удари на 3 пъти Д.Димов при спряла игра ,ако това не е червен картон аз не знам какво е . А удар с лакът на Димов в главата на Иса има само в сънищата ти. Ако има удар в главата то главата ще се отметне по посока на удара- няма нищо такова . Да се пище ,че Ст.тодоров е съдия на Левски е смешно само бих ти напомнил един мач през 2010 на същия стадион между същите отбори когато остави на терена Дока и Том след удари без топка при спряла игра, особено фрапантен беше случая с Том- когато нанесе едно мае-гери със скок в гърба на Минев, ако беше изпълнил такъв удар на състезание по карате ти гарантирам ,че Том щеще да бъде аут поне за 6 месеца,но Ст.Тодоров показа само жълт картон.
Много избирателно споменаваш за уговорени мачове - забравяш за последния доказано уговорен мач в българския футбол- между Литекс и Металург,когато основен потърпевщ беше точно Левски-тогава си имаше доказано автентично СРС(доказано от тройна експертиза на МВР),което доказваше уговорка между отборите на Литекс и Металург.
[/quote][/quote]
Радвам се на паметта ти че помниш толкова години назад кога и кой е ощетил Левски,въпреки че те случаите не са толкова много.Аз пък помня как Ст.Тодоров "не видя" откровения фал на Дембеле и Ви подари една победа срещу ЦСКА.Също видях че за по малко от месец съдиите Ви добутаха до полуфинал на КБ и спечелиха точка във Варна.А колкото до това за колко време се оправя изкълчен глезен и разтегнато сухожилие,ще си позволя да да не се съглася с теб,може за три-четири дни да отшуми болката и да можеш да вървиш,но едва ли ще е възможно да го натовариш и да тичаш 90мин.Къде видя три удара на Иса срещу Димов,явно си фен на Киро от Канал 3,защото той ги лансира тези три удара.Имаше бутане с ръце,което е причината за жълтия картон,а другото нито беше ритане,нито беше удар.Ти каза че не си видял удар срещу Иса ,но аз твърдя че такъв има,ще намеря запис на мача и ще ти докажа че това е идентично положение с това на Добрев.Колкото до уредени мачове,нещо не си ме разбрал аз не съм избирал мачове ,а само опонирах на човек от форума който ми каза че няма доказателство за такива мачове,а аз отговорих че даже и да има доказателство за уреден мач в България на това няма да бъде обърнато внимание от правораздавателните органи,радвам се че ме подкрепяш като даваш за пример и друг мач. За това дали зная правилата,имам самочувствието че ги знам,а когато има нещо за което се колебая отварям правилника и правя справка.Но в правилника никога до сега не съм чел да пише че при паднал играч играта продължава ако Левски атакува и се спира когато Ловеч отнеме топката,защото вчера Тодоров свиреше по такъв правилник.Колкото до това дали съм се занимавал организирано със спорт,организирано да с футбол,волейбол и баскетбол,професионално не.Но като ги гледам част от сегашните "професионалисти" ,трудно щяха да пробият при аматьорите от мое време.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

PS23
Контакти:

Мнениеот PS23 » 04 апр 2013 18:35

JimBeam написа:
PS23 написа:Единствения момент от мача , в който на Литекс им се получи играта в завършващата фаза беше при гола на Г. Миланов , другото беше плод на грешките от вратаря и защитниците на Левски ( при една от които падна и втория гол ) и без тях мача щеше да завърши 1:1 . Никой не може да предвиди как щеше да се развива двубоя ако първия мач беше завършил 1:1 , затова не е и правилно да се мисли за него.

Усещащ ли как си противоречиш тук и как се опитваш да извъртиш нещата в своя полза?Първо ми говориш, че ако не била грешката на защитата ви те нямали да вкарат втори гол и мача разбираш ли щял да завърши 1:1.Веднага след това казваш, че никой не би предвидел как щял да завърши мача, ако първият мач беше 1:1?Как за една ситуация е напълно сигурно, а за друга не е?И много ясно, че ако беше мача 1:1 нямаше Литекс да си прави труда да се хвърля с всички сили 90 минути да вкара гол по простата причина, че голът им от София щеше да ги класира дори мача в Ловеч да беше 0:0 или в случаят 2:1.Нагласата щеше да е друга и за двата отбора, а също така и тактиката.Няма как да не се мисли за него след като точно този гол изяде главата на Литекс пък вие както си искате си го обръщайте, за да се заблуждавате.

И се спрете с това, че не ви били смазали защото и в двата мача го сториха, но само неопита на тези млади момчета ви спестиха много по-голям срам.И какво е това "техният гол падна след грешка в защитата ни"?Хора ако няма грешки няма да има и голове и това, че при дадена ситуация е очевадно че се прави грешка и от там пада голът не означава, че при другите голове не се прави същото, но тогава не е толкова очевидно, защото са съвкупност от грешки на играчите.При един нормален гол както всички го приемаме защитата я ще закъснее, я ще изтърве някой играч, я няма да може да изчисти топката далеч от вратата и така ще падне гол и това пак си е грешка.Много ми е смешно да видя такива оправдания като тези, че ако не била грубата грешка на защитата нямало да падне гол :lol: Интересното е че такива коментари имаше и след първият мач, само че там се говореше не за головете на Литекс, а за това че благодарение на грубите грешки в защитата на Левски те са стигали до опасни положения :lol: Я кажете това някакъв патент за оправдания ли е в Левски, че така усърдно го споменавате след всеки мач? :lol:

Аз знам много добре какво искам да кажа , но явно Ти не си ме разбрал.
1. за втория гол на Литекс , тезата ми е , че да отбора владееше топката , но не създаваше голови ситуации и удари към вратата и просто не се виждаше как ще вкарат , стигаха до наказателното поле и толкова.
2. за резултата от първия мач , стига да беше чел правилно без да прибързваш с изводите щеше да разбереш , че според мен Литекс отпаднаха поради липсата на опит . За втория мач те не се бяха подготвили с никаква тактическа изненада , а само с желание не става в турнирни мачове. Ако резултата беше 1:1 тогава не се знаеше и Левски как щяха да играят сега, защото колкото и да сме в лоша форма винаги може да искочи нещо изненадващо в играта ни, а и имаме повече опит от Литекс в този турнир.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 04 апр 2013 21:32

Как искаш да създават положения след като се бяхте окопали доста добре отзад след 1:1 най-вече.
Първото полувреме беше доста равностойно като игра и положения, но и двата отбора имаха по 2-3 удара към вратата като при вторият удар вие вкарахте и то, когато Литекс играха близо 10 минути с човек по малко.Точно в този период вие поведохте и те трябваше да ви гонят вече с 3 гола, но пък бързо се върнаха след почивката с гола на Миланов.

Reckless

Мнениеот Reckless » 05 апр 2013 02:48

Прочетох много глупости, като "Левски са си изиграли мача тактически добре" :mrgreen:
Ами ние няколко пъти бяхме на косъм от трето попадение, това в тактиката на сините ли влиза !? Е, няма лошо да си ви харесва, как играят Левски. Пожелавам ви все така да играят и да сте щастливи :) На мен също ми харесва играта на Левски :mrgreen: , както и тактиката естествено :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 апр 2013 08:25

Reckless написа:Ами ние няколко пъти бяхме на косъм от трето попадение, това в тактиката на сините ли влиза !? Е, няма лошо да си ви харесва, как играят Левски. Пожелавам ви все така да играят и да сте щастливи :) На мен също ми харесва играта на Левски :mrgreen: , както и тактиката естествено :)

Лошото е че "косъма" не ви класира напред ;) И ако четеше малко повечко, щеше да видиш, че на никой не му харесва играта на Левски. Само че, не ние феновете я определяме. А за тактиката, дали ти харесва или не, в крайна сметка се оказа печеливша.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 05 апр 2013 12:31

Тактиката се оказа печеливша благодарение на Ахмед Ахмед и начина си бяхте заминали при резултат 1:1 в София какъвто трябваше да е той.Но нали трябваше да ви спасяват сезона поне с купата на България и всячески ви бутат до финала или да останете все още в битката за титлата.Той Тонев си го каза "има и други начини", така че аз не бих изтъквал това за тактиката като някаква гордост, защото цяла Българя видя какво направи Ахмед в София срещу Литекс, но само вие не искате да го видите (е някои ваши фенове си признават, че имаше гол за Литекс).
Не видях тази страхотна тактика да ви помогнала в други мачове тази пролет :lol: :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 апр 2013 12:40

JimBeam написа:Тактиката се оказа печеливша благодарение на Ахмед Ахмед и начина си бяхте заминали при резултат 1:1 в София какъвто трябваше да е той.Но нали трябваше да ви спасяват сезона поне с купата на България и всячески ви бутат до финала или да останете все още в битката за титлата.Той Тонев си го каза "има и други начини", така че аз не бих изтъквал това за тактиката като някаква гордост, защото цяла Българя видя какво направи Ахмед в София срещу Литекс, но само вие не искате да го видите (е някои ваши фенове си признават, че имаше гол за Литекс).
Не видях тази страхотна тактика да ви помогнала в други мачове тази пролет :lol: :lol:

Пишете без грам да вложите мисъл в написаното ;) Добре пич, приемаме че първия мач е свършил 1-1. Мислиш ли, че Ил Ил ще излезе за загуба с 1 гол или равенство? Нали при пасив, Левски е отбора, който трябва да търси победата! Дали може или не е отделен въпрос. Говорим, че просто Илиан щеше да подходи по съвсем различен начин. Ама тва нещо не искате или нямате умствения потенциал да го разберете.

Както казах и на един червен фен, според който ЦСКА е полегнала на Локо Сф :) Щом тва ви топли нека е така. Та така и вас, щом ви грее, че сте ни надиграли но не сте се класирали, нека бъде така. Мен ми дреме...факта е, че моят любим отбор продължава ;) Може да не ми харесва начина по който го направи, но се радвам че продължаваме.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 05 апр 2013 12:54

Аз още вчера казах, че ако беше мача 1:1 в София щеше да е съвсем друг реванша.Но тази ви игра, която показвате не е само от мача ви с Литекс, такава показахте дори още в София и имаше не малък период от време, когато те ви смазваха и на ваш терен дори и гол вкараха.Такава игра показахте и при онова 0:0 срещу последният, такава и срещу Черно море и то благодарение пак на съдията и т.н. и т.н.
Няма да знаем как щеше да е мача в Ловеч на реванша при 1:1 в София, но съм напълно сигурен, че нямаше да ги биете Литекс и те щяха да се класират.При този резултат в момента т.е. 2:1 за Литекс точно онзи отменен неправилно гол им отряза главата, а ако щеш и крилата.

Върни се в “Литекс”