''А'' група - ЦСКА - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: ''А'' група - ЦСКА - Литекс

Мнениеот we are the champions » 02 мар 2013 17:05

мим написа:Малиии... червените фенове голямо дране на гласове след мача... не умеят и да губят...жалко е...
Поздравления за Литекс :)

Нормално е .... това да не е първата загуба и подготовката на закрито и сега още първия мач ми стана на сърбина каква му е работата да спечели някой лев от тотото.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 мар 2013 17:16

Много добра игра на Литекс , а ЦСКА със Йешич толкоз , тази година може и извън Европа да останат благодарение на избора на треньор на техните собственици.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 02 мар 2013 17:23

Смешна работа - питат го защо паднахте, а той, треньорът вика - ами вижте ги бе, гледайте какви грешки правят! Ами ти за какво си - нали твоята работа е да ги учиш така, че да не правят грешки. Все едно да питаш даскала защо учениците му имат двойки, пък той да ти вика - ами как няма да имат, вижте ги как пишат ....
И да беше само Йешич, с мед да го намажеш - а то всеки треньор това повтаря, като че ли друг ги учи на тактика, а той само им прави разбори ....

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 02 мар 2013 17:50

ralka_levskarka написа:
Ивайло Лудогорец написа:
Ние пък кво сме виновни , играем хубав нападателен футбол , пълним си малкия стадион 5000 човека ... таско маско са оправдания и щракане . Вие кога ще напълните лазур ? И гледайте да не ми лягате на Левски :Д

Точно пък Херо никога не е лягал на Левски. Нямаме победа на Лазур от 2007, лягат ни да, да знаеш, всеки мач там ги бием с 2:6 ;)

Ралке,затова съм ти фен,мила. ;) ;) ;)
А,на заблуденото момченце ще кажа,че колкото зрители е виждал Лазур,толкова жители няма Разград. ;) И пак повтарям Лазур,Герена,Армията и всеки друг стадион в България ще се пълни тогава,когато хора като Пастата и Таско спрат да се подиграват с феновете,а мачове като Миньор-Лудогорец се преследват от прокуратурата. ;) Точка.
Честито на Литекс !!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 мар 2013 17:52

subzero написа:
ralka_levskarka написа:
Ивайло Лудогорец написа:
Ние пък кво сме виновни , играем хубав нападателен футбол , пълним си малкия стадион 5000 човека ... таско маско са оправдания и щракане . Вие кога ще напълните лазур ? И гледайте да не ми лягате на Левски :Д

Точно пък Херо никога не е лягал на Левски. Нямаме победа на Лазур от 2007, лягат ни да, да знаеш, всеки мач там ги бием с 2:6 ;)

Ралке,затова съм ти фен,мила. ;) ;) ;)
А,на заблуденото момченце ще кажа,че колкото зрители е виждал Лазур,толкова жители няма Разград. ;) И пак повтарям Лазур,Герена,Армията и всеки друг стадион в България ще се пълни тогава,когато хора като Пастата и Таско спрат да се подиграват с феновете,а мачове като Миньор-Лудогорец се преследват от прокуратурата. ;) Точка.
Честито на Литекс !!

Айде поуспокой топката! Когато ст.Лазур се казваше ст.Нефтохимик и събираше до максимум 30 000 зрители Разград беше 50000! А сега знаеш как е!

Иначе ви пожелавам успех утре срещу Левски! ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 02 мар 2013 17:56

Газиииииииииииииииииииииииииииииим!!!!

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 02 мар 2013 17:57

Направо Литекс им скри шапката на "Червените" и заслужено спечелиха, това дерби.
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 02 мар 2013 18:00

Честита победа за отбора , треньора , Гришата и всички фенове на отбора!!!
Към играта имам забележки , но младите момчета надминаха очакванията ми!
Празнувайте фенове!!! :)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 мар 2013 18:01

Каква е средната възраст на този отбор и колко от титулярите са от школата на Литекс?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

selqnin
Контакти:

Мнениеот selqnin » 02 мар 2013 18:02

Рядко пиша във форуми,но доста чета ;)
"Не знам защо" винаги форумите на други отбори се наводняват от мнения за Левски и ЦСКА :)
Стоичков го каза много правилно:"Гледам си само моя отбор, другите не ме интересуват"
Някога, когато спрете да мислите, колко зле са другите, и започнете да мислите, колко сте добри вие самите, тогава ще разберете, защо сме толкова зле! :(

Върни се в “Литекс”