gloj-kata написа:daniel875 написа:Томислав Русев и Валентин Грънчаров тази вечер коментираха ли мач? Аз останах с впечатление, че бяха на питие през цялото време и си хортуваха общи приказки.
Съдията така, съдията онака. Играта продължава, млади коментатори, какво сте ми заобсъждали положенията? Пет минути се говори има ли дузпа, или няма. Е..л съм ги коментаторите! Извинете за езика, но тези двамата така водиха коментара, че нищо не ми стана ясно! Или почти.
Съдията не е виновен, че толкова може. В световен мащаб виждаме къде по - големи грешки, но няма такива атаки. Нашите съдии съвсем не са лоши, но няма кой да ги подкрепи, да каже, че онези уж големите правят същите простотии. Като се започне от Уеб, мине през Аткинсън, Фой, Рицоли, Талявенто, Проенса, Ланоа, Мехуто Гонзалес и т.н. Взимат милиони на година, всичко се вижда, но никой не ги преследва, както е редно, за да ги вкара зад решетките.
прав си брато.толкова са смешни тези двамата като коментираха,че си помислих че са на 2 ракии.НЕ СТАВАТ ЗА КОМЕНТАТОРИ КОГАТО ИГРАЕ ЛЕВСКИ ,ЗАЩОТО ИМ ЛИЧИ ГОВЕЖДИЯ КОСЪМ.
Или казваш съдийските свинщини не трябва да коментират