Гриша Ганчев приключва с Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

allez_les_blues
Контакти:

Re: Гриша Ганчев приключва с Литекс!

Мнениеот allez_les_blues » 28 май 2012 09:37

Аз пък чувам че от лятото Тодор Батков напуска Левски, и щял да купи отбора в Ловеч, който разбира се няма да се казва вече "Литекс", а може би просто "Ловеч" :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 май 2012 11:17

Браво, ето такова изкавне не бях чел до сега! Не знам дали нарочно провокираш, но ако наистина си се смятал за фен на Литекс и сега с лека ръка отписваш отбора и ставаш фен на Лудогорец то това аз го наричам футболно помиярство! Реалната ситуация ще си проличи Август месец- къде ще бъде отбора, дали ще го бъде, как ще се казва, с какви играчи ще играе и прочие. Силно се надявам Гриша Ганчев да влага останалите 60% от инвестициите си в школата ни...

Аз нищо не отписвам,това съм ЗАКРИВАНЕТО го пише в ГОНГ,а не в sportline или livesport ,пак ви казвам - какво да направя аз ? Нали знаете ,че ако е вярно че Гриша Ганчев ще закупи голям процент от акцииите на ЦСКА,това автоматично значи че ЛИТЕКС няма да го има ...и в най-добрият случай отива някакъв отбор във "В" група ,тъй като няма право да има 2 отбора в А ,нали знаете Черноморец и Поморие ...които нямат право да се изкачват в по-горни групи и т.н
Реалносттта е такава ,закупи ли проценти в ЦСКА - няма ЛИТЕКС - такива са наредбите ,това е :| За школата,ами момчетата в нея са едни от най-талантливите в БЪЛГАРИЯ и школата е негова,ако отиде в ЦСКА е логично да ги вземе със себе си и да играят за ЦСКА в юношеските групи,тъй като ЛИТЕКС няма да има отбор в тях- след като няма професионален отбор :?: Къде ще играят Никола Колев,Десподов и т.н ...във В група ? а не в юношеските групи и чакайки своя шанс за игра в ЦСКА :( Отговорете си сами ?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 28 май 2012 14:36

Всяко чудо за три дена, или до следващите избори, както казват старите хора. Аз, лично, ще се радвам да видя Литекс изцяло с футболисти от школата. Една година без евротурнири ще е супер за изграждане на нови, собствени момчета, които милеят за Литекс. Без големи заплати за големи "звезди". Има момчета които и без пари биха играли за Литекс. Може да нямаме успехи, но и с един отбор чужденци, наемници и хрантутковци какво постигнахме? Никой нормален човек няма да инвестира милиони и да ги хвърли на вятъра, може да ги продаде. За сега няма никаква информация за продажбата на ПФК Литекс, школата и базата. Ако г-н Ганчев влезе в управата на друг отбор, то той би направил сделка за Литекс. На времето вицето на Костов - Бакърджиев го притискаше, спираше му бизнеса, но той напук на властта направи пак Литекс шампион. Навремето Надежда Михайлова (сега Нейнски) беше изпуснала една реплика в Ловеч: "Хванете Гриша Ганчев и ще спечелим изборите". И сега избори идват и трябва електорат, едни намериха собственик на Левски, сега остава и на ЦСКА, но сметките може да излязат без кръчмар. :) Другото са кьорфишеци.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 май 2012 15:51

Армейци,

в последните часове впечатление правят появилите се в медиите натрапчиви информации, в които са цитирани имена на уважавани от нас личности и дори са раздадени управленски постове в клуба ни. ПФК ЦСКА ЕАД носи отговорност пред всеки привърженик на любимия ни отбор, и поради тази причина от името на собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов, както и от това на президента Димитър Пенев, сме длъжни да се разграничим от доста прибързаното прогнозиране на „нова властова структура” на стадион „Българска армия”. Още повече, когато на единия от собствениците доста безотговорно се приписват думи, които той не е изричал.

Бъдете убедени, че всяка една промяна свързана с оперативното ръководство ще бъде своевременно поместена в официалния ни сайт. Всичко останало към този момент е плод на прекалено свободни интерпретации, с които клубът ни няма нищо общо.

ПФК ЦСКА ЕАД

От думи казани уж от Борисов излезе, че изобщо нищо не е казвал снощи :lol:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 май 2012 17:34

Leon написа:Всяко чудо за три дена, или до следващите избори, както казват старите хора. Аз, лично, ще се радвам да видя Литекс изцяло с футболисти от школата. Една година без евротурнири ще е супер за изграждане на нови, собствени момчета, които милеят за Литекс. Без големи заплати за големи "звезди". Има момчета които и без пари биха играли за Литекс. Може да нямаме успехи, но и с един отбор чужденци, наемници и хрантутковци какво постигнахме? Никой нормален човек няма да инвестира милиони и да ги хвърли на вятъра, може да ги продаде. За сега няма никаква информация за продажбата на ПФК Литекс, школата и базата. Ако г-н Ганчев влезе в управата на друг отбор, то той би направил сделка за Литекс. На времето вицето на Костов - Бакърджиев го притискаше, спираше му бизнеса, но той напук на властта направи пак Литекс шампион. Навремето Надежда Михайлова (сега Нейнски) беше изпуснала една реплика в Ловеч: "Хванете Гриша Ганчев и ще спечелим изборите". И сега избори идват и трябва електорат, едни намериха собственик на Левски, сега остава и на ЦСКА, но сметките може да излязат без кръчмар. :) Другото са кьорфишеци.

Кой ще поддържа школата, ако Гришата си тръгне? Някак си не вярвам, дори и да си тръгне, че ще оставят това хубаво стадионче на произвола. Все си мисля, че някой човек на Гришата ще се занимава с Литекс.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 29 май 2012 13:54

Не ми е ясно как отбор като ЦСКА, с над 25 млн. дългове, е допуснат да играе в А ФГ и още повече в евротурнирите!? За това няма футбол в България, едни ги изхвърлят от групата за неплатени 10 лв., а други с милиони ги държат. И сега са се затичало да им търсят нови собственици. Че и аз мога така, ще дръпна кредити за 100 млн. а после като ги похарча друг ще ги връща, или ще ми се опростят...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 май 2012 22:20

Leon написа:Не ми е ясно как отбор като ЦСКА, с над 25 млн. дългове, е допуснат да играе в А ФГ и още повече в евротурнирите!? За това няма футбол в България, едни ги изхвърлят от групата за неплатени 10 лв., а други с милиони ги държат. И сега са се затичало да им търсят нови собственици. Че и аз мога така, ще дръпна кредити за 100 млн. а после като ги похарча друг ще ги връща, или ще ми се опростят...

Съжалявам, но вие така и не направихте разликата между достойния противник и псевдо-приятелско-измисления такъв. Жалко, ще ми липсва стадионът в Ловеч, мачовете с вас, тръпката, почерпката на скарата при Български извор, беше хубаво...Не разбрахте, че с нас просто играехте и омразата няма място-това беше игра! Битка! Все си клоняхте към там, все ние бяхме ВРАГ НОМЕР ЕДНО! Сега нещата са ви ясни. Ще съжалявате за онези мачове, но тях вече няма да ги има. Късно е за размисли...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 май 2012 22:48

Синьо сърце написа:
Leon написа:Не ми е ясно как отбор като ЦСКА, с над 25 млн. дългове, е допуснат да играе в А ФГ и още повече в евротурнирите!? За това няма футбол в България, едни ги изхвърлят от групата за неплатени 10 лв., а други с милиони ги държат. И сега са се затичало да им търсят нови собственици. Че и аз мога така, ще дръпна кредити за 100 млн. а после като ги похарча друг ще ги връща, или ще ми се опростят...

Съжалявам, но вие така и не направихте разликата между достойния противник и псевдо-приятелско-измисления такъв. Жалко, ще ми липсва стадионът в Ловеч, мачовете с вас, тръпката, почерпката на скарата при Български извор, беше хубаво...Не разбрахте, че с нас просто играехте и омразата няма място-това беше игра! Битка! Все си клоняхте към там, все ние бяхме ВРАГ НОМЕР ЕДНО! Сега нещата са ви ясни. Ще съжалявате за онези мачове, но тях вече няма да ги има. Късно е за размисли...

:lol: опитваш се да намразят ЦСКА, се едно ЦСКА са му казали на Ганчев да идва, а то може да е една недобре скалъпена кампания :roll:
както и да е, подценяваш момчетата от Ловеч, надали ще се подадат на ........... мнение, най-малкото заради това, че на вас бойко ви намери спонсор, а на тях дръвника и то за най-големия меценат в спорта у нас......но така е, като ни управлява завършен идиот като левскаря бойко :cry:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 май 2012 23:32

шивача написа:
Синьо сърце написа:

:lol: опитваш се да намразят ЦСКА, се едно ЦСКА са му казали на Ганчев да идва, а то може да е една недобре скалъпена кампания :roll:
както и да е, подценяваш момчетата от Ловеч, надали ще се подадат на ........... мнение, най-малкото заради това, че на вас бойко ви намери спонсор, а на тях дръвника и то за най-големия меценат в спорта у нас......но така е, като ни управлява завършен идиот като левскаря бойко :cry:

Еййййййй, мама му деееба, сериозен противник! Как пък ме разкри тука, стига бе! Не, не ги подценявам и не ги карам да мразят или обичат, това е глупаво... Но на мен наистина ще ми липсват тези мачове, истина ти казвам!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 31 май 2012 08:59

разкрих те, щото вчера пишеше , че феновете имат среща с кмета на града и търсих новини от близки до клуба източници :lol: така ми прозвуча, дано си изкрен :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Литекс”