batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото
Лаик,отпаднал отбор не се връща в надпреварата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото
PFC Litex написа:Той не е виновен, че заема въпросния пост.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:PFC Litex написа:Той не е виновен, че заема въпросния пост.
Изказването му е явно некомпетентно и няма нищо общо с правилника.
sandi74 написа:batmanlevski написа:Добре, че сигнализирах,че трябва и от турнира за купата на България трябва да ги извадят , аз първи го казах и сега и от там ще ги изритат, а Левски заслужено ще им заеме мястото
Лаик,отпаднал отбор не се връща в надпреварата![]()
По същия начин е и ако е за първенството.По скоро единият от останалите 3 полуфиналиста за купата се класира директно за финала.
![]()
мили написа:Всеки футболен мач започва и завършва със сигнал на съдията. Той не определя какъв ще бъде резултата от прекратен мач, но е длъжен да даде сигнал за края на мача.
В случая няма сигнал, значи мача продължава. Формално нарушение на правилата, а за това нарушение мачовете се преиграват.
"Също така ръководството на ловчанлии смята, че има формално нарушение на правилата в двубоя на Герена, след като нито на терена, нито документално съдията е обявил край на мача. В тази връзка Литекс ще настоява двубоят да се преиграе", допълва сайтът на Литекс."
Източник: Novsport.com
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта