Литекс - Черно Море - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно Море - 10.09 / 20:00 часа /Тв7
Първенството ни е толкова корумпирано и ясно, че няма вече на къде повече....! Цска- Шампион, Левски-Втори, Литекс-Трети и евентуална купа на България....Черно море и Локо София ще се борят за четвъртото място! Ако не стане така, обещавам на всички да си изтрия профила от тук и повече никога да не говоря за футбол! Както да завърши утрешния мач това ще е класирането! Както Футбола така и държавата ни е управлявана от мафията,много сте заблудени всички тук а и не само тук 

- paceto
- Контакти:
Вие гледайте само ако Черно Море завърши есента като първенец как веднага и задължително ще се почне с приказките, че ги бутат към титлата 
Всички различни от ЦСКА и Левски ги бутат към същата, но отнася ли се за тези два клуба всичко е точно и те сами си печелят мястото

Всички различни от ЦСКА и Левски ги бутат към същата, но отнася ли се за тези два клуба всичко е точно и те сами си печелят мястото

paceto написа:Вие гледайте само ако Черно Море завърши есента като първенец как веднага и задължително ще се почне с приказките, че ги бутат към титлата
Много правилно!!!Така са си научени,така си пеят!Лошото е ,че и драскачите са силно поляризирани и има защита само за софийските "грандове"!!!Останалите.....да го духат!

Литекс са си марка,каквото и да казват моите приятели...все пак са опиянени и гладни за титли!Нека победи по-добрия на терена/исками се да са моряците

- paceto
- Контакти:
Трудно морето ще вземе нещо повече от хикс в Ловеч.
Моряците ще излязат пренавити, а това доста пъти изиграва лоша шега.
Литекс ще играе доста по освободено и без притеснения, защото от този мач може само да спечели т.е. при победа измества морето, а може и ЦСКА зависи от мача им с Локомотив Пд, а при хикс няма да станат кой знае колко размествания и то не фатални.
Литекс ще търси победата и заради това, че им предстои мач след това на Герена, който не се знае как ще завърши и след тях идват по леки мачове, докато при Черно Море идват тежките.
Моряците ще излязат пренавити, а това доста пъти изиграва лоша шега.
Литекс ще играе доста по освободено и без притеснения, защото от този мач може само да спечели т.е. при победа измества морето, а може и ЦСКА зависи от мача им с Локомотив Пд, а при хикс няма да станат кой знае колко размествания и то не фатални.
Литекс ще търси победата и заради това, че им предстои мач след това на Герена, който не се знае как ще завърши и след тях идват по леки мачове, докато при Черно Море идват тежките.
paceto написа:Моряците ще излязат пренавити, а това доста пъти изиграва лоша шега.
Защо мислиш така? Гостуваме на шампиона и евентуална загуба ще е нещо напълно нормално и очаквано (за мнозина поне). Би трябвало да сме освободени и да няма никакво напрежение сред играчите. Литекс са домакини и шампиони, очаквам "пренавиването" да е при тях. Ще атакуват от самото начало, което е добре дошло за нас.
Както и да завърши този мач, няма да е фатално и за двата отбора.
Какво значи "тежък" и какво "лек" мач? На нас един такъв "лек" ни изяде главата миналата година. И защо си мислите че мач с "Левски" и гостуване във Враца са по- леки от гостуване в Селиево и домакинство на "Берое"? Нека да стане един хубав и интересен мач и да няма контузии. Много малко отбори ще вземат точки в Ловеч и всеки един успех би бил бонус.
Skandalboys написа:Да им се чуди човек на Гларусите от Варна![]()
Отбор който не е доказал нищо в последните десетилетия постигнал сега шепа победи и тръгнали да се държат едвали не Реал М ще очакваме в Ловеч.Че то на такива и кодо ще се разпише
![]()
![]()
А ако Литекс покаже дори 20 % от играта и хъса както срещу Висла- жална им е майка на Еклерите на терена в Ловеч.
ало бъркаш отбора и феновете нещо ми са струва? Класата на Черно Море е само името на отбора! първият клуб в родината ние феновете сме тези които продължаваме традицията при нас няма фен клуб плевен или п*тка майна при нас баце е от люлка до гроб ние сме до 5то коляно фенове! пра-дядовци, дядовци, бащи, синове и внуци. Ако се мислиш за много отворен може да се видим и да ти нацепя китарата и да те светна за (еклерите)? само недей лай тука в форума всички си пишат що годе с някакво уважение а ти сереш в темата срещу съперник с който нямам какво да делиш,ти си просто един нещастен селски плъх седнал пред компютъра да избива комплекси! относно КОДО се разписва в вратата на майкати всяка вечер преди сън, относно мача с Висла, следя полското и мачовете на Висла заради Генков и мога да кажа ще ви играха на ходом

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
PFC Litex написа:Като толкова ревете за пребитата дузпа миналата година и сте безпристрастни, то същата трябва ли да се пребие или не? - ще ми е интересно да прочета мненията ви
Бъди така добър и виж на видеото дали има дузпа изобщо?само предупреждавам че съм се допиталдо познат съдия в А група за неутрално мнение.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
morqche написа:Skandalboys написа:Да им се чуди човек на Гларусите от Варна![]()
Отбор който не е доказал нищо в последните десетилетия постигнал сега шепа победи и тръгнали да се държат едвали не Реал М ще очакваме в Ловеч.Че то на такива и кодо ще се разпише
![]()
![]()
А ако Литекс покаже дори 20 % от играта и хъса както срещу Висла- жална им е майка на Еклерите на терена в Ловеч.
ало бъркаш отбора и феновете нещо ми са струва? Класата на Черно Море е само името на отбора! първият клуб в родината ние феновете сме тези които продължаваме традицията при нас няма фен клуб плевен или п*тка майна при нас баце е от люлка до гроб ние сме до 5то коляно фенове! пра-дядовци, дядовци, бащи, синове и внуци. Ако се мислиш за много отворен може да се видим и да ти нацепя китарата и да те светна за (еклерите)? само недей лай тука в форума всички си пишат що годе с някакво уважение а ти сереш в темата срещу съперник с който нямам какво да делиш,ти си просто един нещастен селски плъх седнал пред компютъра да избива комплекси! относно КОДО се разписва в вратата на майкати всяка вечер преди сън, относно мача с Висла, следя полското и мачовете на Висла заради Генков и мога да кажа ще ви играха на ходомне се заблуждавайте!
След толкова неграмотно написан пост, мога само да се изсмея !

На човек да му писне от неграмотници, налагащи си неграмотните мнения !
Тази ваша история си я развявай по вашите форуми, какво си се разхвърчал тук, все едно на някой му пука за вашата история, освен на вас самите.
На мен ми хареса това, че победихте Левски, ама да се опитваш да ми налагаш неграмотните си писания, колко велик ви бил клуба и други глупости е вече наглост.
Само едно ще ти кажа:
Какво ми пука за вашия клуб бе !? Дръж си историята за теб и такива, като теб. Мен ако ме интересува, ще намеря къде да се информирам, но явно не ме интересува.
По темата:
Очаквам оспорвана среща с динамична игра и победа за Литекс !
Прогнозите в Еврофутбол !
BOKA_PALRMO написа:емииииии....гледайте да биете моряците..., щото като се има в предвид че след това ви предстои дежурната загуба на "Герена", ако не биете Черно Море, сезонът за вас поне що се отнася до шампионската титла -приключва....та дори и третото място може да се окаже проблематично за вас
На теб пък как да ти вземе човек мнението на сериозно, след като толкова убедително писа, че тази година ще сте шампиони.
Досега, каквото и да си написал са пълни глупости, както и това, че Литекс първи ще приключат участието си в Европа а Левски ще отсрамват българския футбол

Само смехории пишеш !