Литекс - Берое - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Литекс - Берое - 07.08 | 20:00

Мнениеот Reckless » 07 авг 2011 23:01

shotgun blues написа:хахаха как го снимат :mrgreen:
ЛИТЕКС трудно ще завърши в четворката ,ама и да завърши и да стане шампион Е ВСЕ ТАЯ :mrgreen:

А ти за кратко време написа толкова много глупости, че би трябвало да си смешен и в собствените си очи !

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Берое - 2:1 FT

Мнениеот paceto » 07 авг 2011 23:08

Оставете го нали виждате, че пише само когато отбора не върви.
След като победи се крие като мишок :)

Във всеки форум трябва да си има по един клоун "фен" на даден отбор, така че Литекс вече си има един :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v-903wLOvK4&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 авг 2011 23:18

Старозагорци са показали селящина :!:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 08 авг 2011 00:04

За Литекс пожелавам нова титла, а за Берое и техните олигофрени (съжалявам за израза, но за мен са такива) никога да не видят нов стадион

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 08 авг 2011 01:26

pomiqrat написа:Старозагорци са показали селящина :!:

Верно?Що ли са направили така според теб?
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 08 авг 2011 01:32

roskata21 написа:За Литекс пожелавам нова титла, а за Берое и техните олигофрени (съжалявам за израза, но за мен са такива) никога да не видят нов стадион

Ама се вижда в Европа при нормално съдийство какво ви се случва!
Що сме били изнервени , ами да ти кажа тогава:
Отменен чист гол :shock: , неотсъдени две дузпи за Берое (едната 100%) ,неотсъдени поне три-четири пряк свободни удари на около 20 метра пред вратата на Литекс (единия отчетливо се вижда на клипа) , а при иначе всяко леко единоборство се свири в полза на "шампиона", всякакви фалчета и накъсване на играта в посока нашата врата.Да продължавам ли?
Затова като ви дойде Висла , Мисла и тем подобни "грандове" се осирате всяка година .
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 08 авг 2011 01:48

startx написа:80' Феновете на Берое започнаха да рушат трибуната за гости, 20-ина седалки полетяха към терена, бутилки също летят към терена

Евала "европейска публика", която не се е научила да губи.

Айде бе , дали бяха 80?

bonedep
Контакти:

Мнениеот bonedep » 08 авг 2011 01:51

Avgusta 1916 написа:
roskata21 написа:За Литекс пожелавам нова титла, а за Берое и техните олигофрени (съжалявам за израза, но за мен са такива) никога да не видят нов стадион

Отменен чист гол :shock: , неотсъдени две дузпи за Берое (едната 100%) ,неотсъдени поне три-четири пряк свободни удари на около 20 метра пред вратата на Литекс (единия отчетливо се вижда на клипа) , а при иначе всяко леко единоборство се свири в полза на "шампиона", всякакви фалчета и накъсване на играта в посока нашата врата.Да продължавам ли?
Затова като ви дойде Висла , Мисла и тем подобни "грандове" се осирате всяка година .

А така ли сега пък за вас били не отсъдени мечтатели сте вие в Стара Загора. Да ли пък нямаше и деви не отсъдени дузпи за Литекс.

bonedep
Контакти:

Мнениеот bonedep » 08 авг 2011 01:52

bonedep написа:
Avgusta 1916 написа:

А така ли сега пък за вас били не отсъдени мечтатели сте вие в Стара Загора. Да ли пък нямаше и деви не отсъдени дузпи за Литекс. И да те питам за последно кой мач гледа.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 08 авг 2011 01:55

Avgusta 1916 написа:
startx написа:80' Феновете на Берое започнаха да рушат трибуната за гости, 20-ина седалки полетяха към терена, бутилки също летят към терена

Евала "европейска публика", която не се е научила да губи.

Айде бе , дали бяха 80?

Какво ме цитираш бре това съм го копнал от гонг колко седалки са потрошени в началото на вашите изцепки.

И какво сега вие пак ли ще квичите?И не ви ли писна само да ревете всички като отидете в Ловеч че не ви били дали дузпа?Вие само с дузпи ли можете да биете в Ловеч или някъде другаде?Това ви стана практика на всички средняшки отбори.А какво ще кажеш за играта ви която след гола ви беше опълчение?

И какво правиш сравнения с Висла да не би вие като излезете ще сторите нещо повече от Литекс, Левски, ЦСКА или Локомотив?Нали ви видяхме миналата година какво сторихте - кръгла нула !

И да те светна преди да си ми сложил етикет - не съм фен на Литекс !

Върни се в “Литекс”