Късмет и успех за Литекс. Само шанса помогна на поляците в Ловеч, Литекс също имаха много добри положения и смятам че в Полша ще съумеят да се "вдигнат" и да си вземат своето.
Давам "смело" 0:2 за момчетата на Любо Пенев.
Висла Краков - Литекс Ловеч 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Висла Краков - Литекс Ловеч - 03.08/21:30
ще викам за Литекс,защото съм българин,но реалноста ми напомня мачовете с Дебрецен от миналата година
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- DrAvalanche
- Контакти:
paceto написа:DrAvalanche написа:Има чувството, че Литекс са се предали преди реванша. Не мога да си обясня по друг начин последните събития /подхода към суперкупата, подготвяната продажба на Том/
Е точно подхода за суперкупата подсказва, че не са се предали след като излязоха с децата.
Ако беше обратното щях да съм съгласен, ама тук логиката ти куца.
Май твоята логика куца. Със загуби ли ще се настройват за победа?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- paceto
- Контакти:
Това какво общо има?
Този мач го бяха отписали още преди да отидат в Бургас и беше ясно, че ще паднат.
Загубата може да окаже влияние само ако са играли с титулярите и дойде неочаквано.
Пак ти казвам - куца че дрънка чак
Този мач го бяха отписали още преди да отидат в Бургас и беше ясно, че ще паднат.
Загубата може да окаже влияние само ако са играли с титулярите и дойде неочаквано.

- DrAvalanche
- Контакти:
paceto написа:Това какво общо има?
'
Това за дрънкането явно си го разбирате само Вие. Както и отписването на мач за трофей.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- paceto
- Контакти:
Проблема не е мой аз съм констатирам фактите.
След като ги гони каръка отбора от Ловеч в ЕКТ са си в пълното си право да излязат с какъвто си състав решат дори и с децата за мач без значение и то само заради една купа - даже и парична сума няма като награда.
Ако вземе се контузи някой на този мач и ходи прави нов състав за реванша.
След като ги гони каръка отбора от Ловеч в ЕКТ са си в пълното си право да излязат с какъвто си състав решат дори и с децата за мач без значение и то само заради една купа - даже и парична сума няма като награда.
Ако вземе се контузи някой на този мач и ходи прави нов състав за реванша.
Ще дават ли мача по някоя телевизия ???

iliyan79 написа:Ще дават ли мача по някоя телевизия ???![]()
TV+
DrAvalanche написа:Това за дрънкането явно си го разбирате само Вие. Както и отписването на мач за трофей.
Ами има едни неща, които се наричат приоритети и всеки си ги определя сам за себе си.
Не знам, как по-просто може да се обясни !