tmanolov написа:
и как я купихме - с 6:2 срещу Латекса ли? Принципно съм съгласен със синия колега по-горе - да, колега, напълно си прав, комплексите в Бг край нямат, особено по оста столичане-извън столичани. Такава омраза, че даже са съгласни собствения им отбор да падне и дори да отпадне, ама да не е Левски шампион. Родна картинка, какво да правиш, като осбено смешни са колегите от цска, ботев, чербо море и локо. Простено им е, поне последните 3 скоро(може би никога, но да не съм и аз пророк като НСПП) няма да изживеят какво е чувството да чуеш химна на ШЛ на живо и твоят отбор (ама българския, а не разни псевдо фенчета на Манчо, Челси, Ливера и т.н.) да излезе на терена. Нищо де, те повечето пишещи тук са още деца или поне с умственият потенциал на деца (да не се счита за обида - децата имат най-голям потенциал за развитие), така че им е простено. На Литекс обаче не е простено и то се връща. Върна се и на Бончев, върна се и на Венци Стефанов, върна се и на Жоро Илиев и т.н. и т.н., но всеки си знае. Аз успех на Латекса няма да пожелая - няма как да си изкривя душата. Няма да им пожелая и неуспех - просто ще гледам неизбежното отпадане рано-рано и мъката в Микре, последвана от Късовратитя отвръща на удара и 5-6 място догодин......
Ми хубаво,бихте ни тогава,ама после в Европа пълен провал и отпадане след 2 мача от Тампере.По вашата логика излиза,че титлата ви е била купена и в Европа си е проличало истинското ниво на Лефски,нали така?Защото за Литекс казвате абсолютно същото