Литекс шампион за сезон 2010 - 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Литекс шампион оле,оле ,оле!!!

Мнениеот haha » 22 май 2011 13:25

tmanolov написа:
и как я купихме - с 6:2 срещу Латекса ли? Принципно съм съгласен със синия колега по-горе - да, колега, напълно си прав, комплексите в Бг край нямат, особено по оста столичане-извън столичани. Такава омраза, че даже са съгласни собствения им отбор да падне и дори да отпадне, ама да не е Левски шампион. Родна картинка, какво да правиш, като осбено смешни са колегите от цска, ботев, чербо море и локо. Простено им е, поне последните 3 скоро(може би никога, но да не съм и аз пророк като НСПП) няма да изживеят какво е чувството да чуеш химна на ШЛ на живо и твоят отбор (ама българския, а не разни псевдо фенчета на Манчо, Челси, Ливера и т.н.) да излезе на терена. Нищо де, те повечето пишещи тук са още деца или поне с умственият потенциал на деца (да не се счита за обида - децата имат най-голям потенциал за развитие), така че им е простено. На Литекс обаче не е простено и то се връща. Върна се и на Бончев, върна се и на Венци Стефанов, върна се и на Жоро Илиев и т.н. и т.н., но всеки си знае. Аз успех на Латекса няма да пожелая - няма как да си изкривя душата. Няма да им пожелая и неуспех - просто ще гледам неизбежното отпадане рано-рано и мъката в Микре, последвана от Късовратитя отвръща на удара и 5-6 място догодин......

Ми хубаво,бихте ни тогава,ама после в Европа пълен провал и отпадане след 2 мача от Тампере.По вашата логика излиза,че титлата ви е била купена и в Европа си е проличало истинското ниво на Лефски,нали така?Защото за Литекс казвате абсолютно същото :!:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 май 2011 13:34

blue magic написа:С интерес прочетох всички мнения и мога да кажа следното - футболната публика в България спрямо европейската е на абсолютно същото ниво както и футболът ни е съпоставим със средноевропейския.
Феновете тук които чистосърдечно честитят на Ловеч ги разделям на няколко групи - такива, които са от провинцията и мразят София, респ.столичните отбори и затова са щастливи, че извънстоличен такъв е шампион. Следващите са болшинството фенове на ЦСКА, които се радват, че шампион не е ЛЕВСКИ и обиждат на "калъфки, макар че те самите със суперуспешния си полусезон са на 11 точки от нас. Тези две групи изобщо не се интересуват от методите и средствата с които е спечелена тази титла. Има такива, които са си свикнали с корупцията дотолкова, че я намират за нещо абсолютно нормално, а също и левскари, които повече мразят Батков, отколкото да обичат ЛЕВСКИ. Всички те честитят, пожелават успехи в Европа (колкото и куха да стана тази фраза вече!)
За съжаление такова е нивото на футболната ни общественост у нас. Затова измислени шампиончета от Микревски тип рухват при безпристрастно съдийство. Някои казват - Литекс са най-постоянния отбор тази година. Сигурно е така, щом си си осигурил предварително 10-15 точки от най-трудните съперници в А група - срещу останалите, които са си откровен "пълнеж"със сигурност ще изглеждаш постоянен.
И накрая оставаме феновете на отборите (дебело подчертавам, че не само на ЛЕВСКИ), които не се примиряват с липсата на феърплей. И не ние сме заслепените. Ние искаме нашите отбори да играят красиво и честно и победата не искаме да бъде определяна в нечия канцелария или съблекалня.
Аз няма да честитя нещо, което не е спечелено. С пари всеки може, дори да няма талант. И аз мога да си купя диплома за ядрен физик, но отида ли на Запад веднага ще ме разкрият. Затова Литекс се дъни винаги Европа, докато и ЛЕВСКИ и ЦСКА показват едно средно постоянно ниво там? Какъв по ясен критерий кой си е надскочил ръста.

[offtopic]Както Левски направиха 11-12 мача без загуба,Литекс направи и тяхната си серия.Откровенно търсиш под вола теле,само и само да оправдаеш нечия несъстоятелност.
Колкото до Европа когато сме се излагали срещу слабаци ознчавали,че сме били нечестни в шампионата[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 май 2011 13:41

tmanolov написа:
haha написа:
blue magic написа:С интерес прочетох всички мнения и мога да кажа следното - футболната публика в България спрямо европейската е на абсолютно същото ниво както и футболът ни е съпоставим със средноевропейския.
Феновете тук които чистосърдечно честитят на Ловеч ги разделям на няколко групи - такива, които са от провинцията и мразят София, респ.столичните отбори и затова са щастливи, че извънстоличен такъв е шампион. Следващите са болшинството фенове на ЦСКА, които се радват, че шампион не е ЛЕВСКИ и обиждат на "калъфки, макар че те самите със суперуспешния си полусезон са на 11 точки от нас. Тези две групи изобщо не се интересуват от методите и средствата с които е спечелена тази титла. Има такива, които са си свикнали с корупцията дотолкова, че я намират за нещо абсолютно нормално, а също и левскари, които повече мразят Батков, отколкото да обичат ЛЕВСКИ. Всички те честитят, пожелават успехи в Европа (колкото и куха да стана тази фраза вече!)
За съжаление такова е нивото на футболната ни общественост у нас. Затова измислени шампиончета от Микревски тип рухват при безпристрастно съдийство. Някои казват - Литекс са най-постоянния отбор тази година. Сигурно е така, щом си си осигурил предварително 10-15 точки от най-трудните съперници в А група - срещу останалите, които са си откровен "пълнеж"със сигурност ще изглеждаш постоянен.
И накрая оставаме феновете на отборите (дебело подчертавам, че не само на ЛЕВСКИ), които не се примиряват с липсата на феърплей. И не ние сме заслепените. Ние искаме нашите отбори да играят красиво и честно и победата не искаме да бъде определяна в нечия канцелария или съблекалня.
Аз няма да честитя нещо, което не е спечелено. С пари всеки може, дори да няма талант. И аз мога да си купя диплома за ядрен физик, но отида ли на Запад веднага ще ме разкрият. Затова Литекс се дъни винаги Европа, докато и ЛЕВСКИ и ЦСКА показват едно средно постоянно ниво там? Какъв по ясен критерий кой си е надскочил ръста.

Вие като станахте шампиони и после паднахте 2 пъти от Тампере в ЕКТ,това значи ли,че титлата ви е била купена?

и как я купихме - с 6:2 срещу Латекса ли? Принципно съм съгласен със синия колега по-горе - да, колега, напълно си прав, комплексите в Бг край нямат, особено по оста столичане-извън столичани. Такава омраза, че даже са съгласни собствения им отбор да падне и дори да отпадне, ама да не е Левски шампион. Родна картинка, какво да правиш, като осбено смешни са колегите от цска, ботев, чербо море и локо. Простено им е, поне последните 3 скоро(може би никога, но да не съм и аз пророк като НСПП) няма да изживеят какво е чувството да чуеш химна на ШЛ на живо и твоят отбор (ама българския, а не разни псевдо фенчета на Манчо, Челси, Ливера и т.н.) да излезе на терена. Нищо де, те повечето пишещи тук са още деца или поне с умственият потенциал на деца (да не се счита за обида - децата имат най-голям потенциал за развитие), така че им е простено. На Литекс обаче не е простено и то се връща. Върна се и на Бончев, върна се и на Венци Стефанов, върна се и на Жоро Илиев и т.н. и т.н., но всеки си знае. Аз успех на Латекса няма да пожелая - няма как да си изкривя душата. Няма да им пожелая и неуспех - просто ще гледам неизбежното отпадане рано-рано и мъката в Микре, последвана от Късовратитя отвръща на удара и 5-6 място догодин......

[offtopic]Мача 6-2 беше без значение след него беше награждаването.Нети правичест да обиждаш собствените си легенди нали си голям левскар,дори аз не си го позволявам или о правя адски рядко.Мога да пиша ,че някой не става или ни лъже но не обиждам[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 май 2011 13:44

Искам да помоля тези които изливат злобата си срещу шампиона,да ми видят подписа.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 май 2011 13:50

haha
Колкото и да се пънеш и да пишеш глупости,клубният коефициент на Левски е най-големият.
Когато някой от отборите,които е цитирал колегата го достигне ,можете да злобеете по адрес на СИНИЯТ отбор..
Мислех да не пиша в тази тема ,от гнусливост,но злобата на посредствените прелива.
Радвайте се на титлата Кой ви пречи?

[offtopic]Изписването на ЛЕВСКИ с Ф говори за интелекта и образованието ти.Но...ПРОВИНЦИЯ. :lol:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 22 май 2011 15:00

фифи перото написа:haha
Колкото и да се пънеш и да пишеш глупости,клубният коефициент на Левски е най-големият.
Когато някой от отборите,които е цитирал колегата го достигне ,можете да злобеете по адрес на СИНИЯТ отбор..
Мислех да не пиша в тази тема ,от гнусливост,но злобата на посредствените прелива.
Радвайте се на титлата Кой ви пречи?

[offtopic]Изписването на ЛЕВСКИ с Ф говори за интелекта и образованието ти.Но...ПРОВИНЦИЯ. :lol:[/offtopic]

Не пиша никакви глупости,следвам вашата логика-миналата година Литекс печели титлата,после се излага в Европа,следователно титлата е купена.Тогава,Левски като беше шампион и падна от Тампере,по същата логика,каква е титлата им?
[offtopic]А изписването на Литекс,като "Латекса" за какво говори,столичанино?[/offtopic]
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 22 май 2011 16:43

blue magic написа: - Аз няма да честитя нещо, което не е спечелено. С пари всеки може, дори да няма талант. И аз мога да си купя диплома за ядрен физик, но отида ли на Запад веднага ще ме разкрият. Затова Литекс се дъни винаги Европа, докато и ЛЕВСКИ и ЦСКА показват едно средно постоянно ниво там? Какъв по ясен критерий кой си е надскочил ръста.

=================================================================================
Под честно спечелено искаш да кажеш мачовете като тези в които съдиите ви дадоха победите нали ? Наистина трябва да се срамуваш от такива победи ! Защото се скъсахте да ревете , че реферита бутат Литекс затова ще ти припомня няколко мача .
ЦСКА-Левски 0-1
Черно море-Левски 2-3
Видима-Левски 1-2
Левски-Черноморец 1-0
Левски-Видима 2-0
Левски-Пирин 4-1
Левски-Литекс 2-0
ако пропускам някой мач моля да бъда извинен .
За Европа си прав за разлика от нас и Левски , ЦСКА никога не се излагал .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 22 май 2011 18:08

KennyG написа:
blue magic написа:

=================================================================================
Под честно спечелено искаш да кажеш мачовете като тези в които съдиите ви дадоха победите нали ? Наистина трябва да се срамуваш от такива победи ! Защото се скъсахте да ревете , че реферита бутат Литекс затова ще ти припомня няколко мача .
ЦСКА-Левски 0-1
Черно море-Левски 2-3
Видима-Левски 1-2
Левски-Черноморец 1-0
Левски-Видима 2-0
Левски-Пирин 4-1
Левски-Литекс 2-0
ако пропускам някой мач моля да бъда извинен .
За Европа си прав за разлика от нас и Левски , ЦСКА никога не се излагал .

Посочваш 7 мача от които 5 са абсолютно и без никакво съмнение заслужено спечелени от синия отбор, а при 2 са налице спорни, но не и категорични ситуации. Спорни ситуации и съдийски грешки винаги е имало дори на Световното (спомнете си отменения го на Англия). Но тенденцията, която видяхме в родната А група, да се свири в "оранжево" не може да бъде отречена от никой безпристрастен. Затова не очаквам никой фен на Литекс, пък и на ЦСКА да признае. Това е поведение на гузен човек, който търси с какво да се оправдае - сега говорим за шампионската титла на Литекс, а тук ми се дават примери за мачове на ЛЕВСКИ. А на колегата който няколко пъти повтори Тампере - да и ЛЕВСКИ и ЦСКА са се проваляли в Европа - но ние сме отбори, които ВИНАГИ сме участвали там - и няма нищо ненормално при 40-50 години поред участия в ЕКТ да имаме и не толкова славни изяви. Както и всеки друг голям европейски отбор (спомнете си отпадането на Челси от Апоел Тел Авив). Но за разлика от ЛЕВСКИ и ЦСКА няколкото участия на Литекс са напълно незабележими за европейския футбол.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 май 2011 20:58

milen.hristov написа:Искам да помоля тези които изливат злобата си срещу шампиона,да ми видят подписа.

Аз искам да те попитам какво общо има тарикатлъка със спорта и в частност с футбола? Аз винаги съм си мислел че идеята на спорта е да победи по-добрия ,а не който е по-голям тарикат.

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 22 май 2011 22:17

Честита титла ШАМПИОНИ :!: Другата седмица ни дават купата , а на моралистите моралната купа :lol:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “Литекс”