Литекс 2:0 Лех Познан, отзиви след контролата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Литекс 2:0 Лех Познан, отзиви след контролата

Мнениеот flo » 12 фев 2011 19:51

paceto написа:Шампиона стартира от 2-ят предварителен кръг на ШЛ
Носителят на Купата и вторият в класирането от 3-ят на ЛЕ
Третият в класирането от 2-ят кръг на ЛЕ

България е на 17-то място, а за да стане разместване т.е. шампиона да играе от 3-ят, а носителят на купата от 4-ят трябва да мръднем на 15-то място.
Вторият в класирането даже играе квалификации за ШЛ от 3-ят кръг ако страната е на 15-то място.

Кратко и ясно трябва да изместим Дания, но на 16-то са Шотландия.

И двете държави доста трудно ще ги изместим.Дания имат отбор на 1/8 финалите в ШЛ.

Ти мен не си ме разбрал.Въпросът ми е до кой кръг българските отбори ще бъдат поставени в Евротурнирите.Съответно Левски,ЦСКА и Литекс.Знам че въпрост ми не е за тук ,ама така или иначе сме подхванали темаза за ЕКТ ,дай да я довършим.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 19:53

nascko написа:
PFC Litex написа:Ето ви цялата таблица http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html и кой, какъв коефициент има от 5-те години назад

От 5 години насм ли ритаме топка, а?

Ти наистина ли още не може да прозреш колко сезона назад се вземат при изчисление на коефициент? - в началото мислех, че се шегуваш, но сега определено доказваш, че не си запознат.
Заповядай http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/calc.html дано най-сетне прозреш

Хората не ги вълнува какво си правил преди 10 години, хората ги вълнува какво правиш в последните ПЕТ.

flo, в ШЛ квалификационния кръг нито един БГ отбор няма да е поставен
в ЛЕ, Левски е с минимални шансове за поставеност в последният кръг и всичко зависи от това отбори с какъв коефициент ще отпаднат от третият кръг за ШЛ, както и какви отбори ще вземат квоти.
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 фев 2011 19:54

nascko написа:
PFC Litex написа:Ето ви цялата таблица http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2011.html и кой, какъв коефициент има от 5-те години назад

От 5 години насм ли ритаме топка, а?

:lol: :lol:
Ти сериозно ли не можеш да вденеш какво ти се говори или просто ей така си пишеш :)
Как да ти се обясни по подробно, че коефицента за всяка година се определя от спечеленото през последните 5 години, а не за последните 10? :roll:

flo

Това мисля, че не може да се каже от сега, но нещата са доста на кантар поне мисля при Литекс.

ПП : Два сходни коментара :lol: :lol:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 фев 2011 19:54

flo написа:
paceto написа:Шампиона стартира от 2-ят предварителен кръг на ШЛ
Носителят на Купата и вторият в класирането от 3-ят на ЛЕ
Третият в класирането от 2-ят кръг на ЛЕ

България е на 17-то място, а за да стане разместване т.е. шампиона да играе от 3-ят, а носителят на купата от 4-ят трябва да мръднем на 15-то място.
Вторият в класирането даже играе квалификации за ШЛ от 3-ят кръг ако страната е на 15-то място.

Кратко и ясно трябва да изместим Дания, но на 16-то са Шотландия.

И двете държави доста трудно ще ги изместим.Дания имат отбор на 1/8 финалите в ШЛ.

Ти мен не си ме разбрал.Въпросът ми е до кой кръг българските отбори ще бъдат поставени в Евротурнирите.Съответно Левски,ЦСКА и Литекс.Знам че въпрост ми не е за тук ,ама така или иначе сме подхванали темаза за ЕКТ ,дай да я довършим.

Ами още не може да е на 100% сигурно защото първенствата в Европа още не са завършили, но Цска и Литекс в Уефа до плейофите като там няма да са, а Левски вероятно ще е, а в ШЛ Литекс вероятно само в 2, а Левски мже би и в 3кв. кръг това е общо взето засега! ;)
Разбирасе казвам така нещата защото не мога да съм сигурен кой ще е в Уефа(ЛЕ) и кой в ШЛ! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 20:02

Снимки от мача http://sportline.bg/gallery/69704
Снимката на Пенев и Хосе Мари Бакеро е много силна
Изображение

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 12 фев 2011 20:04

Не ме правете на малоумен! Ясно е че коефициента за следващия сезон са на базата предходните 5! Но началната база за изчисления на които се формират коефициентите на всички участници не е 0! И точно затова отборите ни са с ниски коефициенти!
Мерите състезанието само от средата на дистанцията :)

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 12 фев 2011 20:06

PFC Litex написа:Снимки от мача http://sportline.bg/gallery/69704

Нали беше ги пратил да пасат трева.....върнаха се от паша ли какво стана... Не се заяждам просто е смешно да се пише така понякога, когато самия ти не го правиш и го знаеш за себе си....и аз ги мразя спортал и т.н ама им преглеждам видео секцията, засега са но1 в това отношение....за разлика от жълтата инфо.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 12 фев 2011 20:08

nascko написа:Не ме правете на малоумен! Ясно е че коефициента за следващия сезон са на базата предходните 5! Но началната база за изчисления на които се формират коефициентите на всички участници не е 0! И точно затова отборите ни са с ниски коефициенти!

Е така е да Английски отбор който не е играл в Европа 4 години и се появява за 1 път може да има по-голям коефицент от Български дето играе редовно, но тук идва въпроса и за нац. отбори...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2011 20:09

Avenger написа:
PFC Litex написа:Снимки от мача http://sportline.bg/gallery/69704

Нали беше ги пратил да пасат трева.....

Визирам това което пишат, а снимките и видеата не са статии, нали?
Изображение

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 12 фев 2011 20:11

runnersa написа:
nascko написа:Не ме правете на малоумен! Ясно е че коефициента за следващия сезон са на базата предходните 5! Но началната база за изчисления на които се формират коефициентите на всички участници не е 0! И точно затова отборите ни са с ниски коефициенти!

Е така е да Английски отбор който не е играл в Европа 4 години и се появява за 1 път може да има по-голям коефицент от Български дето играе редовно, но тук идва въпроса и за нац. отбори...

Д оста по-рано го бях написал но някои четат каквото им изнася :)

Върни се в “Литекс”