Литекс - Рудар - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Рудар - Втори Предварителен кръг на ШЛ - Първи мач
еее най сетне ми махнаха бана
та да кажа и аз нещо по темата - Литекс мачкат! А не виждам защо тук се спори пак за ЦСКА и Левски,като няма нищо общо с тях в тази тема?
И от мен успех на Литекс!Убеден съм,че оранжевите имат възможност да влязат в Шампионската лига и ще го направят
А стадионът в Ловеч ми донесе много радост преди 2 месеца,затова им пожелавам да му се радват на мач с някой от европейските грандове 
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
-
THE G.A.M.E
2 : 0 за Литекс .... и спокоен реванш в Черна гора.
durex написа:еее най сетне ми махнаха баната да кажа и аз нещо по темата - Литекс мачкат! А не виждам защо тук се спори пак за ЦСКА и Левски,като няма нищо общо с тях в тази тема?
Еми защо защото това е българския манталитет нали знаеш? А какво да кажем за псевдо българи като онзи хейтър дето предвижда отпадане на Левски и Литекс още сега което ще е пагубно за българския коефицент години напред? Не ми се говори за него!
[offtopic]Може ли да полюбопитствам за какво ти беше бана?
- стичо
- Контакти:
Ей само се плюете!
Хайде като става въпрос за Български отбор просто да му пожелаем успех.Пълна простотия е да се злорадства в такива моменти. Някой знае ли дали ще дават мача и по коя програма?
- methodman16
- Контакти:
искам да сме в една група със Реал,Рома и Бурсаспор Успех с Рудар

- south_division
- Контакти:
Аз не знам тея Рудар какъв отбор са обаче миналата година шампиона на Черна Гора беше Могрен и пак на този етап паднаха от Копенхаген с по 6-0 и 0-6 , така че правете си сметка и тези какви ще са . Успех на Литекса и като гледам във всички кръгове има преодолими отбори, пожелавам им Апоел Тел Авив в плейофа. Е ако не отпаднат по рано може и Копенхаген , Розенборг, Спарта пак няма да са обречени. Въпреки че съм песимист въобще за представянето на бг тимовете ама нека има надежда.
стичо написа:Ей само се плюете!Хайде като става въпрос за Български отбор просто да му пожелаем успех.Пълна простотия е да се злорадства в такива моменти. Някой знае ли дали ще дават мача и по коя програма?
Да по БНТ от 20 часа
- I love Black Sea
- Контакти:
айде Литекс поне 3-ка
е ако искате и повече може само ги размажете