Литекс окупира БФС - Провинциалните клубове правят коалиция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс окупира БФС - Провинциалните клубове правят коалиция
Колко точно измислена? Колкото червения картон на Еньо ли? И само не ми обяснявай, че аз съм виновен, че не влиза! Я кажи какво стана три дни по-късно 

KellyB написа:runnersa написа:Аз предлагам за да няма такива драми следващите мачове на Левски да ги свири Гонзо
Май нещо свършиха аргументите и почнахме да пишем глупости. При толкова загуби тази есен "Левски" да се е оплаквал от съдии до сега?
Не,че са свършили ама вие така и така си знаете вашето,а пък и чувство за хумор нямате лоша работа

- Левски София
"Роден съм на пъпа на София, но не съм виждал от 50 години такава подигравка с Левски. Не може селяндури да се подиграват с Левски в центъра на София. Със сигурност има директива "Литекс шампион"

България е нашата родина, Апостола е нашия баща !

runnersa написа: Не,че са свършили ама вие така и така си знаете вашето,а пък и чувство за хумор нямате лоша работа
Е, чак да нямаме

hlucho написа:[offtopic]След това идва ред на отбор като Видзев и поредният срам в Европа![/offtopic]
Ми играли са - изложили са се. И кво, дай да не се играе, щото може да се загуби.
[center]
[/center]

- blue magic
- Контакти:
Досега сме губили 4 мача в първенството и направихме Х с Локо Пд, но за нито един от тях не сме хвърляли вината срещу рефера. Дори в Своге свириха срещу ЛЕВСКИ една от най смешните дузпи на сезона.
Но такава гавра беше в сряда, че думи нямам. Лошото е, че днес Момиров потвърди сценария...
Но такава гавра беше в сряда, че думи нямам. Лошото е, че днес Момиров потвърди сценария...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Пичове стига ста спорили с Ловчанлията !! То тва е се 1 да спориш с телевизора. И на малките деца е ясно, че Гришата почна да пазарува - къде мачове къде съдии. Гледах онзи ден мача и мога да кажа дори аз като цесекар, че съдията ПОРЕЗА БРУТАЛНО Левски!!!! Но въпреки това Литекс няма да е шампион !!! 

100eN4o написа:Пичове стига ста спорили с Ловчанлията !! То тва е се 1 да спориш с телевизора. И на малките деца е ясно, че Гришата почна да пазарува - къде мачове къде съдии. Гледах онзи ден мача и мога да кажа дори аз като цесекар, че съдията ПОРЕЗА БРУТАЛНО Левски!!!! Но въпреки това Литекс няма да е шампион !!!
Мислиш ли? Джуджето очевидно е решено на всичко? Не знам..
- blue magic
- Контакти:
100eN4o написа:Пичове стига ста спорили с Ловчанлията !! То тва е се 1 да спориш с телевизора. И на малките деца е ясно, че Гришата почна да пазарува - къде мачове къде съдии. Гледах онзи ден мача и мога да кажа дори аз като цесекар, че съдията ПОРЕЗА БРУТАЛНО Левски!!!! Но въпреки това Литекс няма да е шампион !!!
Прави ти чест, че си обективен, но аз се обзалагам, че Литекс ще е първи напролет. Двете им най-сериозни гостувания завършиха с ексцесии и скандали. Черноморец и Левски. Бъди убеден, че ако дойдат на Армията и ако нямат комфортна преднина, ситуацията ще се потрети. Сега за да замажат положението настройват провинциалните отбори срещу софийските. Абе мафия братче!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
Светльо Табаков доколкото помня е фен на Левски
Е прочетете му думите и се кротнете http://gong.bg/view_article.php?article_id=104901
Е прочетете му думите и се кротнете http://gong.bg/view_article.php?article_id=104901