Литекс окупира БФС - Провинциалните клубове правят коалиция

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Литекс окупира БФС - Провинциалните клубове правят коалиция

Мнениеот tprodanov » 28 ное 2009 00:07

Колко точно измислена? Колкото червения картон на Еньо ли? И само не ми обяснявай, че аз съм виновен, че не влиза! Я кажи какво стана три дни по-късно :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 ное 2009 00:08

KellyB написа:
runnersa написа:Аз предлагам за да няма такива драми следващите мачове на Левски да ги свири Гонзо :lol:

Май нещо свършиха аргументите и почнахме да пишем глупости. При толкова загуби тази есен "Левски" да се е оплаквал от съдии до сега?

Не,че са свършили ама вие така и така си знаете вашето,а пък и чувство за хумор нямате лоша работа ;)

Потребителски аватар
Левски София

Мнениеот Левски София » 28 ное 2009 00:12

"Роден съм на пъпа на София, но не съм виждал от 50 години такава подигравка с Левски. Не може селяндури да се подиграват с Левски в центъра на София. Със сигурност има директива "Литекс шампион"
:idea:
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !
ИзображениеИзображениеИзображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 ное 2009 00:16

runnersa написа: Не,че са свършили ама вие така и така си знаете вашето,а пък и чувство за хумор нямате лоша работа ;)

Е, чак да нямаме :lol: Хайде, дай си аргументите, тъкмо ще ни разсмееш :mrgreen:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 28 ное 2009 00:20

hlucho написа:[offtopic]След това идва ред на отбор като Видзев и поредният срам в Европа![/offtopic]

Ми играли са - изложили са се. И кво, дай да не се играе, щото може да се загуби.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 28 ное 2009 00:20

Досега сме губили 4 мача в първенството и направихме Х с Локо Пд, но за нито един от тях не сме хвърляли вината срещу рефера. Дори в Своге свириха срещу ЛЕВСКИ една от най смешните дузпи на сезона.
Но такава гавра беше в сряда, че думи нямам. Лошото е, че днес Момиров потвърди сценария...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 28 ное 2009 00:21

Пичове стига ста спорили с Ловчанлията !! То тва е се 1 да спориш с телевизора. И на малките деца е ясно, че Гришата почна да пазарува - къде мачове къде съдии. Гледах онзи ден мача и мога да кажа дори аз като цесекар, че съдията ПОРЕЗА БРУТАЛНО Левски!!!! Но въпреки това Литекс няма да е шампион !!! 8-)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 ное 2009 00:25

100eN4o написа:Пичове стига ста спорили с Ловчанлията !! То тва е се 1 да спориш с телевизора. И на малките деца е ясно, че Гришата почна да пазарува - къде мачове къде съдии. Гледах онзи ден мача и мога да кажа дори аз като цесекар, че съдията ПОРЕЗА БРУТАЛНО Левски!!!! Но въпреки това Литекс няма да е шампион !!! 8-)

Мислиш ли? Джуджето очевидно е решено на всичко? Не знам..

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 28 ное 2009 00:28

100eN4o написа:Пичове стига ста спорили с Ловчанлията !! То тва е се 1 да спориш с телевизора. И на малките деца е ясно, че Гришата почна да пазарува - къде мачове къде съдии. Гледах онзи ден мача и мога да кажа дори аз като цесекар, че съдията ПОРЕЗА БРУТАЛНО Левски!!!! Но въпреки това Литекс няма да е шампион !!! 8-)

Прави ти чест, че си обективен, но аз се обзалагам, че Литекс ще е първи напролет. Двете им най-сериозни гостувания завършиха с ексцесии и скандали. Черноморец и Левски. Бъди убеден, че ако дойдат на Армията и ако нямат комфортна преднина, ситуацията ще се потрети. Сега за да замажат положението настройват провинциалните отбори срещу софийските. Абе мафия братче!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 ное 2009 00:46

Светльо Табаков доколкото помня е фен на Левски
Е прочетете му думите и се кротнете http://gong.bg/view_article.php?article_id=104901
Изображение

Върни се в “Литекс”