Преиграват Черноморец - Литекс?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Преиграват Черноморец - Литекс?

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2009 20:32

Сега защо не бяхте 18 000 на стадиона?
То феновете май са само по форумите, защото всеки се бие в гърдите, а стадионите празни.
Изображение

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 20:33

Converse написа:Хахаха колко фенове имате пък вие??Само да ти кажа, че 1977 мисля сме били 11 100 човека на гостуване във Варна!

:shock: Вие сте създадени 2005г. ;) хахахахха я пак ? то стадиона няма 11 100 места , а сектора за гости ще е 11 100 добре че си ти да има малко смях :-D
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 ное 2009 20:42

samolitex написа:
Converse написа:Хахаха колко фенове имате пък вие??Само да ти кажа, че 1977 мисля сме били 11 100 човека на гостуване във Варна!

:shock: Вие сте създадени 2005г. ;) хахахахха я пак ? то стадиона няма 11 100 места , а сектора за гости ще е 11 100 добре че си ти да има малко смях :-D

Стадионът в Лазур е най-добрият и модерен стадион на Балканите за твоя информация !!! А това не съм го измислил аз ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2009 20:43

O
PFC Litex написа:Сега защо не бяхте 18 000 на стадиона?
То феновете май са само по форумите, защото всеки се бие в гърдите, а стадионите празни.

От тук насетне и 5 000 няма да има на стадиона. За това питай шуменския продажник с мек багажник Станиславчо. Писна ми да пиша, че бургазлии не са наивни и на нагласен шампионат няма да си губят времето...Аз обаче вас питам: Вие пък защо ходите на мачове - отидете на пролет, като ви връчват титлата и се направете на изненадани, весели и доволни...Поне пред ТВ да изглежда като наистина. ;)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2009 21:05

ntodorov написа:O
PFC Litex написа:Сега защо не бяхте 18 000 на стадиона?

От тук насетне и 5 000 няма да има на стадиона. За това питай шуменския продажник с мек багажник Станиславчо. Писна ми да пиша, че бургазлии не са наивни и на нагласен шампионат няма да си губят времето...Аз обаче вас питам: Вие пък защо ходите на мачове - отидете на пролет, като ви връчват титлата и се направете на изненадани, весели и доволни...Поне пред ТВ да изглежда като наистина. ;)

Приятел верният и истински фен отива и подкрепя отбора си във всякакви моменти.
Това ми звучи все едно фен на Юнайтед да каже, че следващият път няма да отиде на мач, тъй като съдията ги поряза и Челси ги победи в 93-тата минута.

Ти фен на съдийте ли си или фен на отбора?
По тази логига Събев да пуска кепенците, утре като някъде порежат пък нас Ганчев да пуска и той неговите, и всичко е решено, а?

Момчета в живот има и хубави и лоши неща, във футбола също.
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 ное 2009 21:47

ПФК Литекс, мисля, че си разумен човек. Говориш ми за друга игра в друго измерение. Всичко в БГ е утопия и нагласена "скара". Не си ли го разбрал наистина...Що се касае за Ганчев и Събев им е точно през крачола какво мислим аз и ти, както и на всеки един футбалер - важното е да им се пълнят джобовете. И ВЕРВАЙ ми хич не им ги пълним аз и ти. За това си има БФС, Спортингбет, Еврофутбол и всички други бетове. На кой да бъда фен - на Тинката дето се роди и яде хляб в Бургас и ми се цепи, че публиката ( сред, която и баща му ) имала селски манталитет. Утре ще го бълне и срещу вас. Да съм фен на една глутница еклери от Ч.море Варна, която след мача не помаха поне за поздрав на дошлите да ги подържат фенове, които от форума си се кълнат във вярност ( сигурно на потните ташаци на Кривия и сие) ли? На "тюфлека" Янев ли ?На пияниците от ЦСКА дето разсипват по 1000 лв. на вечер, когато играч на Спартак Вн чака пари за трансплантация ли ? Примери бол...И ако имате глави на раменете си вместо да си дерете гърлата за тях по-добре да ги УБИЕТЕ с безразличие, защото футбалерите ни се вземаха за богове, а вие феновете си оставате с голата илюзия, че тяхното сърце и душа милеят за вашия клуб.ТАШАК НА РОЯК. В детските си години, когато тренирахме футбол ни правеха наряд да гоним топките в мачовете на Черноморец. Ами какво да кажа за тогавашните играчи ? В Спартак Вн имаха вратар Зафиров, който си говореше с нас при спряна игра. На полувремето му биехме по една две дузпи и ни питаше за имената. Имахме Гошо Маджаров - голям ЧОВЕК, представителния отбор на Черноморец си подритваха с нас, а Пазачев ни купуваше и лакомства. Е това са хора за фенове, а и стадионите тогава бяха фул на макс въпреки, че софийските оъбори си ходеха със съдиите, но пък хората никога не биваха предавани от феновете си. Спомням си пък още по-рано Черноморец организираха срещи със заводски колективи и баща ми ме вземаше на такива срещи. Говореха за предстоящи мачове за неща от живота и ми се виждаха така близки и свои тези футболисти. Дано ме разбираш за какво иде реч. Всеки си има истини. на Черноморец най-хубавото в момента е ,че чужденците са повечето в тима и възпитанието им е на светлинни години от нашите "рожби"...Преди месец Борел си пиеше кафето в МОЛ-а. Бях с щерка си, жена си и приятели. Човека беше сам на масата. В момент на недостиг на такива ни предложи с жест да седнем при него. Игра си със щерка ми, радваше се от сърце човека. Само на 20 метра на юг в съседното молско кафе бяха седнали Чиликов и Милен Георгиев - бяха седнали така, все едно света е техен, а останалите са им длъжни. Дребнички неща, но важни за любовта на фена. Поне за мен е непривично "Плюй ме обичам те". Обичам истинските хора. ....Айде със здраве. Поздрав от Бургас за Ловеч. Бъдете здрави. ;)
http://www.youtube.com/user/arminvanbuuren?blend=3&ob=4
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 ное 2009 21:53

Обръщам се към всички фенове на ЛИТЕКС и ЧЕРНОМОРЕЦ !!!! Да спрем с този спор - до никъде няма да стигнем !!!! Каквото е писано да става - да става ! Ние не можем да променим случилото се , но можем да продължим с този спор до 2011 година !!! ДА СПРЕМ С ПРОСТОТИИТЕ !!! Да спрем с дразгите и да гледаме напред !!! Надявам се да се съгласите ;) Поздравявам феновете на Черноморец с песента на Ози - Crazy Train , а тези на Литекс - с ... Stairway to Heaven :) Хубави времена чакат БГ футбола !!! Те няма да дойдат скоро - но ще дойдат !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2009 21:56

ntodorov за всичко са виновни пристрастните и платени журналисти. Те наливат вода в мелницата.
Ето ти от отговорен фактор ако не си го чел http://gong.bg/view_article.php?article_id=101931 какви са поставените цели пред него и какво казва за режима на футболистите.
Относно Ганчев, това е човек обичащ спорта :!:
В Българската федерация по борба е налял повече от 15 милиона евро, и там ли има Еврофутбол и подобни?
Време е да разберете, че човека просто е спортна натура, а Литекс малко или много съумя да се научи да продава СКЪПО и от там се издържа клуба ни.
От 2010 ще имаме нови сериозни спонсори, които ще строят новия стадион, че 2011 година идва и си е таковало таковата.
Вечни няма, но това което е построено и ще се построи остава за поколенията
Изображение

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Мнениеот samolitex » 09 ное 2009 22:00

Пичове 2012г. краят на света нали знаете :cry: :-D Искам да влезем в групите на ЛЕ и да победим някой голям тим !!! Дано тази година да сме шампиони ако бием до края на есенния полусезон зимуваме на 92% на 1-вото място ! На пролет Черноморец , Левски , Локо София , Черно море идват в Ловеч :twisted:
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 ное 2009 22:01

samolitex написа:Пичове 2012г. краят на света нали знаете :cry: :-D Искам да влезем в групите на ЛЕ и да победим някой голям тим !!! Дано тази година да сме шампиони ако бием до края на есенния полусезон зимуваме на 92% на 1-вото място ! На пролет Черноморец , Левски , Локо София , Черно море идват в Ловеч :twisted:

Нали не вярваш на тая глупост за 2012 ?

Върни се в “Литекс”