ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

James Beattie

Re: ОФИЦИАЛНО: Анулираха резултатите на Литекс

Мнениеот James Beattie » 22 яну 2016 15:58

Заклет Левскар написа:Какво да признавам, като и аз това казвам - слаби сме и Лудите ще са шампиони, независимо от точките сега.

Така е, за жалост :( Във футболно робство сме в момента. Така беше преди 10-15-20 години, когато селското отборче на Гришата се появи на бял свят. Няма страшно. Такива отбори са еднодневки. Като си замине чичко-паричко, всичко си идва на мястото. До 10 год. , Лудогорец, ще си идат на село, където им е мястото и пак ще настъпи МИР.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 яну 2016 15:58

Заклет Левскар написа:
PFC Litex написа:
Заклет Левскар написа:Литекс с купата? Хаххахахахахаах
Заралии, ТИМ и Славия ще играят с по един мач по-малко от нас.

Какво различно се е случило в Литекс, че да нямат сили да се борят за купата?
Продадени са двама футболисти, чийто трансфери са уредени далече преди този злополучен мач на Герена.
Отборът утре отива на подготовка в Испания, ще играем осем контроли със силни съперници.

Защо все по усилено ми се струва, че ще има извънреден изпълком, на който ще погазят всички правилници и наредби за да ни свалят наказанието :roll:

Абстрахирайте се от кръчмарските заяждания и се замисляте, що за първенство ще бъде през пролетта и какъв интерес ще има към оставащите до края кръгове.

Нищо не се е случило, освен че имате няколко дни живот. Мандалото хлопна и за вас.
Опааааа, щяхте да вземате Зехиров, забравих......
:mrgreen:

Личните ти желания ги знаем, реалността е друга.
Трансферният прозорец затворил ли, че явно нещо съм пропуснал?
Внимавай със злобата, че може да отвориш някоя язва, а и често води до сърдечни проблеми.

Бъди щастлив и подкрепяй отбора си, аз си подкрепям моя и не ме вълнува, в коя група ще ритаме, щото у нас това не е футбол, а ритни топка
Последна промяна от PFC Litex на 22 яну 2016 16:06, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 яну 2016 16:00

korteneca написа:Сега ще видим какво ще предприемат нашите... Чуваше се нещо за жалби в ФИФА и съд за БФС. Ще е интересно да им го натресем и може "Висшата лига" да започне по-рано от очакваното... :lol:

Преди няколко дни писах, че ще има жалби в Лозана и то не от Литекс, а тук ми наскочихте като обезумели, а ситуацията отива в тази посока
Изображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 22 яну 2016 16:01

Чета и не мога да повярвам!
До преди един час се червените се надпреварваха да ни обясняват ка сме били служебни шампиони, сега се обърнаха на 180 градуса-нямало да станем шампиони за нищо на света, какво сме били ревали и т.н.
"Ревем" защото сме най-потърпевши-както написа колега преди мен, имаме 3 ( три ) мача с Ловеч, а всички останали имат по 2 ( два ) мача! Имаме най-много спечелени точки срещу тях, а отбора беше изваден ( напълно законно ) окончателно едва ВЧЕРА-доста след приключването на полусезона!!!
И не знам какви глупости говорите за шампионски рев, като никой не е говорил сериозно за титлата в нито един момент! С оглед състоянието ни беше афиширана це-стабилизиране и ЕКТ!!!Никой, никога и никъде не е изявявал претенции да сме шампиони!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Bobolin
Контакти:

Мнениеот Bobolin » 22 яну 2016 16:02

така като гледам, първенството е вече категорично абсолютен фарс. Нещо ме кара да мисля, че БФС си е изпяло песента и съвсем скоро рязък катаклизъм, който ни предстои да видим ще сложи ново нормално начало. Ако разбира се още на следващия мач, Гонзо не слезе на терена и размаха и той ръка понеже му е кефнало да си прибере отбора. Тогава спира първенството, БФС си заминава а от догодина Б група ще е нещото, което ще се гледа. Никой няма да плати и стотинка за правата на А. А Лудогорец ... ще е безмислено да продължават да съществуват в тази схема.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 яну 2016 16:04

1palq4o1 написа:Чета и не мога да повярвам!
До преди един час се червените се надпреварваха да ни обясняват ка сме били служебни шампиони, сега се обърнаха на 180 градуса-нямало да станем шампиони за нищо на света, какво сме били ревали и т.н.
"Ревем" защото сме най-потърпевши-както написа колега преди мен, имаме 3 ( три ) мача с Ловеч, а всички останали имат по 2 ( два ) мача! Имаме най-много спечелени точки срещу тях, а отбора беше изваден ( напълно законно ) окончателно едва ВЧЕРА-доста след приключването на полусезона!!!
И не знам какви глупости говорите за шампионски рев, като никой не е говорил сериозно за титлата в нито един момент! С оглед състоянието ни беше афиширана це-стабилизиране и ЕКТ!!!Никой, никога и никъде не е изявявал претенции да сме шампиони!!!

Е какво толкова се чудиш? То винаги е било така при тях. Когато сме първи е защото ни бутат, но когато не сме... знаеш... :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 22 яну 2016 16:05

То за жалба трябва пари иначе ФИФА нищо не разглежда. Похарчихте парите и титлата ще я видите както Владко видя трансфер :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 22 яну 2016 16:06

Аз съм на мнение, че който са решили да стане шампион ще стане независимо от това дали анулират точките или не.По интересно ми е какво ще стане при евентуална жалба от ЛЕВСКИ?Би следвало да анулират и всички картони и парични санкции от мачовете на отборите срещу Литекс.Дори да върнат парите на хората които си пазят билетите от тези мачове

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 яну 2016 16:07

1palq4o1 написа:Чета и не мога да повярвам!

То е ясно че болката ви е в
"Левски" е втори с 31. Славия и Берое се изравняват - по 30 точки, изоставайки само с една от "сините"
, а не разликата с Лудогорец... Ама няма проблем, можете да продължите да се правите на ощипани... :?
Последна промяна от suni на 22 яну 2016 16:11, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 22 яну 2016 16:10

Ако спазваха до сега така законите заради феновете си Левски отдавна трябваше да е в по-долна група!

Върни се в “Литекс”