Заклет Левскар написа:Какво да признавам, като и аз това казвам - слаби сме и Лудите ще са шампиони, независимо от точките сега.
Така е, за жалост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Заклет Левскар написа:Какво да признавам, като и аз това казвам - слаби сме и Лудите ще са шампиони, независимо от точките сега.
Заклет Левскар написа:PFC Litex написа:Заклет Левскар написа:Литекс с купата? Хаххахахахахаах
Заралии, ТИМ и Славия ще играят с по един мач по-малко от нас.
Какво различно се е случило в Литекс, че да нямат сили да се борят за купата?
Продадени са двама футболисти, чийто трансфери са уредени далече преди този злополучен мач на Герена.
Отборът утре отива на подготовка в Испания, ще играем осем контроли със силни съперници.
Защо все по усилено ми се струва, че ще има извънреден изпълком, на който ще погазят всички правилници и наредби за да ни свалят наказанието
Абстрахирайте се от кръчмарските заяждания и се замисляте, що за първенство ще бъде през пролетта и какъв интерес ще има към оставащите до края кръгове.
Нищо не се е случило, освен че имате няколко дни живот. Мандалото хлопна и за вас.
Опааааа, щяхте да вземате Зехиров, забравих......
korteneca написа:Сега ще видим какво ще предприемат нашите... Чуваше се нещо за жалби в ФИФА и съд за БФС. Ще е интересно да им го натресем и може "Висшата лига" да започне по-рано от очакваното...
1palq4o1 написа:Чета и не мога да повярвам!
До преди един час се червените се надпреварваха да ни обясняват ка сме били служебни шампиони, сега се обърнаха на 180 градуса-нямало да станем шампиони за нищо на света, какво сме били ревали и т.н.
"Ревем" защото сме най-потърпевши-както написа колега преди мен, имаме 3 ( три ) мача с Ловеч, а всички останали имат по 2 ( два ) мача! Имаме най-много спечелени точки срещу тях, а отбора беше изваден ( напълно законно ) окончателно едва ВЧЕРА-доста след приключването на полусезона!!!
И не знам какви глупости говорите за шампионски рев, като никой не е говорил сериозно за титлата в нито един момент! С оглед състоянието ни беше афиширана це-стабилизиране и ЕКТ!!!Никой, никога и никъде не е изявявал претенции да сме шампиони!!!
1palq4o1 написа:Чета и не мога да повярвам!
До преди един час се червените се надпреварваха да ни обясняват ка сме били служебни шампиони, сега се обърнаха на 180 градуса-нямало да станем шампиони за нищо на света, какво сме били ревали и т.н.
"Ревем" защото сме най-потърпевши-както написа колега преди мен, имаме 3 ( три ) мача с Ловеч, а всички останали имат по 2 ( два ) мача! Имаме най-много спечелени точки срещу тях, а отбора беше изваден ( напълно законно ) окончателно едва ВЧЕРА-доста след приключването на полусезона!!!
И не знам какви глупости говорите за шампионски рев, като никой не е говорил сериозно за титлата в нито един момент! С оглед състоянието ни беше афиширана це-стабилизиране и ЕКТ!!!Никой, никога и никъде не е изявявал претенции да сме шампиони!!!
, а не разликата с Лудогорец... Ама няма проблем, можете да продължите да се правите на ощипани..."Левски" е втори с 31. Славия и Берое се изравняват - по 30 точки, изоставайки само с една от "сините"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта