D.Georgiev написа:Този същия вестник ни правеше на нищо миналия сезон, дори мисля, че Домусчиев забрани интервюта за него. Тук не виждам нищо "про Лудогорец", по-скоро "анти Литекс/Ботев". Скапани същества са медиите, но не се опитвайте да ни убедите, че след такива мачове в Европа някой ще тръгне да се занимава с плащане на медии. Точно сега най-малко имаме нужда от тях. Ще ги видим след като се издъним няколко пъти какво ще пеят.
Призивовам феновете на "Литекс", "Лудогорец", и останалите, които се интересуват от футбол да не се насажда абсолютно излишно напрежение. В този мач има много какво да се говори за футбол. Първият мач между двата отбора за мен е мачът на сезона в "А" група до момента. Много пъти съм го казвал - в този мач всякакъв резултат между 6:0 и 0:6 щеше да е напълно логичен.
Що се отнася до същността на статиите, мога да се съглася дотолкова, доколкото наистина този сезон доста ни се посъбра, като наистина в няколко важни мача спорните ситуации бяха винаги против нас. Това обаче не го отдавам на поръчково съдийство, а на страх да се свирят подобни положения в наша ползва. Виновник за това е и гореспоменатата медия.
Пожелавам си двата отбора да покажат какво могат и да не коментираме съдиите. Поне не в мачовете, в които имаме и други теми за разговор.
Лека вечер!
Лудогорец като всеки отбор и печели и губи от реферски грешки. Сега изглежда е периода на губенето..
Статията.. журналиЗЦите търсят там да предизвикат полемика, интерес, скандал.. колко удобно да замесят в една статия Литекс като кандидат-шампион, Лудогорец като отбор, чието име е актуално днес и Ботев - отбор с традиционно голяма фенска маса. Демек няма значение какво ще напишат, с 1 удар привличат тройно голямо внимание.
Мача на разградчани с Литекс наистина беше страшен, но аз съм се смял на глас като го гледах. Щото тогава Лудогорец чакаше да стане 50-60та минута за да почне да играе, както срещу Черно море. Дори срещу Лацио стана нещо такова но поне успяха да постигнат своето.
За съжаление не очаквам подобно дерби този път. Не и със сянката на Валенсия наоколо.. По-скоро ми се струва, че в плейофите ще е зрелище, понеже сигурно дотогава Лудогорец ще е аут от ЛЕ и ще може да се съсредоточи над целта да стане шампион отново.