Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма
Само абсолютно сляп човек, в пряк и преносен смисъл, може да каже, че ситуацията с Генков е била за дузпа. Гледането на ония от банята ви промива мозъците, да знаете.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

значи Генков е мъжкар, че си е признал .. обаче като гледам въпреки това,тук има доста хора за които това определение е доста далеч от истината 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
значи Генков бил казал някога на някого нещо ,ама никой не го е чул освен ръгбиста
- Garra Dembele
- Контакти:
На мен пък Генков ми каза, че имал 5 братя и 5 сестри. А сега ВЕРВАЙТЕ МИ !
modor написа:И за това изказване реши да отвориш цяла темаАми ако сега Генков, излезе и каже, че Бодуров лъже......Какво правим?
Ама че и въпрос ,то е ясно ,НОВА тема

- fernandito
- Контакти:
Дори Георги Атанасов, хейтъра на Левски от sport1, признава, че трябваше да има дузпа и червен картон във втората минута
Какво повече се пените не мога да разбера?! Оранжевите да се радват, че така се разви мача и да си гледат напред.
Съдията Н. Попов ощети „Левски“ срещу „Литекс“, след като не отсъди дузпа за нарушението на Бодуров срещу Генков в началото на мача и спести червения картон на защитника.
Какво повече се пените не мога да разбера?! Оранжевите да се радват, че така се разви мача и да си гледат напред.
А Генков бил казал, че на Бодуров сестра му е к...ва.
Съдията беше доста далеч и за да си спести скандалите реши да си замълчи.
Явно толкова си може, но спести доста картони. Заслужава да го изхвърлят от съдийството в профи футбола докато се научи по селските групи (а там бият).
А дадената дузпа е със задължителен ч.к. (видя се от повторението).
Не искам да си мисля че е тенденция но на такова прилича.
Съдията беше доста далеч и за да си спести скандалите реши да си замълчи.
Явно толкова си може, но спести доста картони. Заслужава да го изхвърлят от съдийството в профи футбола докато се научи по селските групи (а там бият).
А дадената дузпа е със задължителен ч.к. (видя се от повторението).
Не искам да си мисля че е тенденция но на такова прилича.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
percival написа:Ще помоля "лилавите" да изгледат ситуацията от миналата година с Карачанаков и Мулдер.Да си припомнят какви мнения са дали и какво е различното със сегашната ситуация ?
Ситуацията е на 1:00 минута.
http://vbox7.com/play:5bf0aea7ea
Е какво да кажат,като не им изнася.То да е нещо друго да им го набиеш,ама акъл в говедо,няма как да стане.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

AN71 написа:percival написа:Ще помоля "лилавите" да изгледат ситуацията от по миналата година с Карачанаков и Мулдер.Да си припомнят какви мнения са дали и какво е различното със сегашната ситуация ?
Ситуацията е на 1:00 минута.
http://vbox7.com/play:5bf0aea7ea
Така и така си тръгнал дай и надупените гъргорки поне от преди това![]()
![]()
Така и така си тръгнал и ти,дай дузпата на Карвальо срещу Локото за купата,калъфчо.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

- GA_ veliki
- Контакти:
angelco77 написа:
Така и така си тръгнал и ти,дай дузпата на Карвальо срещу Локото за купата,калъфчо.
A от гъргорки към велизарки?

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"