SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.
Това искам да го обясниш на Робин Ван Перси, срещу Барса в ШЛ, дали не получи картон за същото.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
SobieskiVanilla написа:onceMORT написа:SobieskiVanilla написа:Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!
Само да вметна. Живея в Младост-2 в София. В същия квартал, няколко блока по-нагоре живее и Николай Йорданов. Тази година не съм го срещал, но лятото миналата година няколко пъти го виждах, и като изключим 2-3 пъти с ежедневно облекло, останалите пъти беше със сини футболни фланелки. Не мога да кажа, че подпира Левски заради фланелките, всеки да си вади сам изводи и предположения.
Офтопик: когато след един мач ЦСКА-Левски го засякох, и пуснах кучето след него, много бързо започна да върти педалите на велосипедаА то кучето - болонка
)
Не си на повече от 15 години нали? Колата му каква е на цвят? Колелото? Чорапите?
Яко си спрял, и то доста преди 15-ата си година. Казвам ти какво съм видял, ти си прави изводите. Факт е, че този съдия в няколко мача е подпирал Левски, а се мотае със син екип. Дали едното има връзка с другото - не зная.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
onceMORT написа:SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.
Това искам да го обясниш на Робин Ван Перси, срещу Барса в ШЛ, дали не получи картон за същото.
onceMORT написа:motg написа:Не съм гледал мачът, но ако положения, като това на Ели не се свирят дузпи, не знам...
Второто много интересно положение е едно влизанена Димов тип "Бранеков срещу Вутов", където всички левскари се кълнат,че си е заслужен червен картон, а сега???
Другите ситуации са си нормални.
П.П. Родригез 3ти пореден мач удря рита вратар, не се опитва да го предпази в подобна ситуация, кога ли ще го изгонят?
Не си гледал мача, видя ли положенията за които Левскарите имат претенции? Ако и там са допуснати грешки, приемаме че съдията е ощетил и двата отбора, т.е. толко си може. Защото спора е дали има тенденция или това са възможностите на съдията.
glarus_ds написа:onceMORT написа:SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.
Еме не беше правилен картона и тогава. На всеки мач в Испания, включително и в тазвечершните, има по няколко такива момента. Въобще не се дава картон. Меси поне 5 пъти съм го виждал да го прави това, но не е получавал картон. Освен ако твърдиш, че на Меси всеки път му ги спестяват картоните
onceMORT написа:SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.
motg написа:Коментирам видеото, за посочените две ситуации от Литекс имат право, чак за тенденции не мога да говоря,като цяло съдиите ни са доста некадърни от към позициониране на терена и обмисляне на правилника.
mistreated написа: Ако съдията беше просто дал дузпата срещу Миланов придружена с червен картон за Ели, то мачът буквално свършваше.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост