Литекс пусна скандален видеоклип за съдийските тесли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Литекс пусна скандален видеоклип за съдийските тесли

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 01:33

SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.

Това искам да го обясниш на Робин Ван Перси, срещу Барса в ШЛ, дали не получи картон за същото.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 01:35

SobieskiVanilla написа:
onceMORT написа:
SobieskiVanilla написа:Error (509)
This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

Само да вметна. Живея в Младост-2 в София. В същия квартал, няколко блока по-нагоре живее и Николай Йорданов. Тази година не съм го срещал, но лятото миналата година няколко пъти го виждах, и като изключим 2-3 пъти с ежедневно облекло, останалите пъти беше със сини футболни фланелки. Не мога да кажа, че подпира Левски заради фланелките, всеки да си вади сам изводи и предположения.
Офтопик: когато след един мач ЦСКА-Левски го засякох, и пуснах кучето след него, много бързо започна да върти педалите на велосипеда :) А то кучето - болонка :))

Не си на повече от 15 години нали? Колата му каква е на цвят? Колелото? Чорапите?

Яко си спрял, и то доста преди 15-ата си година. Казвам ти какво съм видял, ти си прави изводите. Факт е, че този съдия в няколко мача е подпирал Левски, а се мотае със син екип. Дали едното има връзка с другото - не зная.

Другият път кажи нещо по темата. Аз имам фланелка на Холандия - оранжева, дали ще подкрепя Литекс срещу Левски, как мислиш?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 21 апр 2013 01:37

onceMORT написа:
SobieskiVanilla написа:- за претенциите за жълт картон след спряла игра - нямаше да е редно да се вдигне картон, отиграването е 1-2 секунди след сигнала.

Това искам да го обясниш на Робин Ван Перси, срещу Барса в ШЛ, дали не получи картон за същото.

Еме не беше правилен картона и тогава. На всеки мач в Испания, включително и в тазвечершните, има по няколко такива момента. Въобще не се дава картон. Меси поне 5 пъти съм го виждал да го прави това, но не е получавал картон. Освен ако твърдиш, че на Меси всеки път му ги спестяват картоните :)
CHELSEA

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 21 апр 2013 01:37

Абе тука се говори само за грешките в ущърб на Литекс.А такива в ущърб на Левски колкото щеш имаше,но естествено никой нищо.Някой да каже нещо за нередовния гол за Литекс и отменения за Левски.Ами десетките несвирени фаулове второто полувреме за Левски.За същите сблъсъци,даваше фаул за Литекс и жълт картон за играч на Левски.Спестен втори жълт картон за Литекс при опасна атака на Силва,но там не беше отсъден дори фал,а при дузпата за Левски картона не трябваше ли да е червен?Силва беше ударен без топка от Божиков,също и Страхил Попов на два пъти при спряла игра удари Родригес с коляно,но тези положения никой не ги гледа.Както и впрочем в мача за купата прословутия отменен гол за Литекс,първо както казва един колега над мен за ситуацията на Йовов,няма гол защото има спряна игра,второ фала от който дойде центрирането беше обратен,защото имаше игра с ръка на Миланов и трето има подсичане отзад срещу Карвальо в опита му да изчисти топката от гол линията!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 21 апр 2013 01:38

onceMORT написа:
motg написа:Не съм гледал мачът, но ако положения, като това на Ели не се свирят дузпи, не знам...
Второто много интересно положение е едно влизанена Димов тип "Бранеков срещу Вутов", където всички левскари се кълнат,че си е заслужен червен картон, а сега???
Другите ситуации са си нормални.

П.П. Родригез 3ти пореден мач удря рита вратар, не се опитва да го предпази в подобна ситуация, кога ли ще го изгонят?

Не си гледал мача, видя ли положенията за които Левскарите имат претенции? Ако и там са допуснати грешки, приемаме че съдията е ощетил и двата отбора, т.е. толко си може. Защото спора е дали има тенденция или това са възможностите на съдията.

Коментирам видеото, за посочените две ситуации от Литекс имат право, чак за тенденции не мога да говоря,като цяло съдиите ни са доста некадърни от към позициониране на терена и обмисляне на правилника.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 01:39

glarus_ds написа:
onceMORT написа:

Еме не беше правилен картона и тогава. На всеки мач в Испания, включително и в тазвечершните, има по няколко такива момента. Въобще не се дава картон. Меси поне 5 пъти съм го виждал да го прави това, но не е получавал картон. Освен ако твърдиш, че на Меси всеки път му ги спестяват картоните :)

Идеята е че съдиите допускат грешки, не да ми обяснява ча има тенденция. Ако днес беше показал на играча от Литекс картон, и после като го питат защо, казва взимам пример от най-добрите съдии в ШЛ, може ли някой после да оспорва?

"Човешки" материал!?

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 21 апр 2013 01:40

onceMORT написа:

Не съм гледал положението на РВП, не мога да кажа.
Ако тук се свиреше както в Шампионска лига, Левски щеше всеки мач да завършва с между 7 и 9 футболиста (максимум), ЦСКА и Лудогорец с около 9, Враца и Черно море нямаше да довършват мачовете си.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 апр 2013 01:40

Защо сините не искат да признаят едно нещо? Оставяме настрана всички други спорни нарушения и картони. Ако съдията беше просто дал дузпата срещу Миланов придружена с червен картон за Ели, то мачът буквално свършваше.
Нито щеше да има компенсации с измислени нарушения през второто полувреме, нито пък Левски щяха да успеят дори да се опитат да изравнят.
Толкова е просто и няма изобщо нужда от допълнителен коментар.
Такива положения решават мачове. И който твърди обратното, значи никога не е гледал футбол.

П.С. Днес Ботев щяха да изпуснат абсолютно заслужена победа, след като им отмениха кристален гол за 0:2. Вместо това резултатът стана 1:1 след 2 минути. Ето до какво води един отменен гол или несвирена дузпа. Нещата са свързани и е много важно кое събитие е станало преди друго събититие.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 21 апр 2013 01:43

motg написа:Коментирам видеото, за посочените две ситуации от Литекс имат право, чак за тенденции не мога да говоря,като цяло съдиите ни са доста некадърни от към позициониране на терена и обмисляне на правилника.

Точно. Убеден съм че от доста мачове могат да се извадят две ситуации, които да са отсъдени неправилно. Но ръководните фактори в Литекс споменават тенденция, и това е целта на видеото - да докаже че съществува такава. Има ситуации отсъдени и в другата посока.

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2013 01:43

mistreated написа: Ако съдията беше просто дал дузпата срещу Миланов придружена с червен картон за Ели, то мачът буквално свършваше.

Докажи!

Върни се в “Литекс”