''А'' група - ЦСКА - Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ''А'' група - ЦСКА - Литекс
Напълно логично по-класният отбор победи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
subzero написа:Ивайло Лудогорец написа:Харесва ми и картинката от пълните трибуни. Кога на всеки мач на всеки стадион ще сме така ?
Когато махнат Пастата,Таско,Сватбата и недоразумения като вас. По темата....Първия балон се спука.Ако утре се спукат и другите два,първенството става кърваво.
Ние пък кво сме виновни , играем хубав нападателен футбол , пълним си малкия стадион 5000 човека ... таско маско са оправдания и щракане . Вие кога ще напълните лазур ? И гледайте да не ми лягате на Левски :Д
- arsenvengerin
- Контакти:
shotgun blues написа:да пуска ВАНЖЕР и да сменя един от халфовете с картоните...ЦСКА натисна трябва отговор
Добре, че не се занимаваш с футбол иначе гладен ще ходиш.
Перфектна тактическа постройка от страна на Стоичков

- arsenvengerin
- Контакти:
- ralka_levskarka
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:subzero написа:Ивайло Лудогорец написа:Харесва ми и картинката от пълните трибуни. Кога на всеки мач на всеки стадион ще сме така ?
Когато махнат Пастата,Таско,Сватбата и недоразумения като вас. По темата....Първия балон се спука.Ако утре се спукат и другите два,първенството става кърваво.
Ние пък кво сме виновни , играем хубав нападателен футбол , пълним си малкия стадион 5000 човека ... таско маско са оправдания и щракане . Вие кога ще напълните лазур ? И гледайте да не ми лягате на Левски :Д
Точно пък Херо никога не е лягал на Левски. Нямаме победа на Лазур от 2007, лягат ни да, да знаеш, всеки мач там ги бием с 2:6

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Малиии... червените фенове голямо дране на гласове след мача... не умеят и да губят...жалко е...
Поздравления за Литекс
Поздравления за Литекс

- ralka_levskarka
- Контакти:
arsenvengerin написа:Йешич не може да обясни нищо , нищичко
Аз нищо не му разбрах, как го разбират и футболистите

Честита победа

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Аз не казвам че ви лягат . Казвам да продължават да НЕ лягат
. Един интересен коментар , на който искрено се смях :Д :
"Варела , бидона , Жонго Брисо , Саша -луковата глава , Апостоло , Зрънчов , Камбата на 100 години , Анице- Тазманиискио гявол , Бандата и Томаш Бели и Иешич -компира АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХА ТОВА Е ЦСКА ?!"

"Варела , бидона , Жонго Брисо , Саша -луковата глава , Апостоло , Зрънчов , Камбата на 100 години , Анице- Тазманиискио гявол , Бандата и Томаш Бели и Иешич -компира АХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХА ТОВА Е ЦСКА ?!"