Гриша Ганчев приключва с Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Гриша Ганчев приключва с Литекс!
Абе, колеги, преди малко в Гонг направо си пише, че ще ви закриват. Ебаси тъпнята, ако това стане. Изградихте си място в А група, направихте база... не знам, странно решение си е отвсякъде.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- paceto
- Контакти:
Стават нелогични неща, което ме навежда на мисълта, че има натиск над Ганчев от високите етажи на властта.
- shotgun blues
- Контакти:
Момчета май вече въобще няма да имаме отбор
И всички добри играчи отиват в ЦСКА,школата ще замре след като отбора ще остане без лиценз за професионален футбол,въобще свърши ни приказката,много е тъжно - но това е,вече ще стискам палци с цялото си сърце за ЛУДОГОРЕЦ да продължат доминацията над столичните колоси,докато и тях не ги сполети същото
ЛИТЕКС никога няма да те забравим !
НАПРЕД Лудогорец !
НАПРЕД Лудогорец !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Какъв натиск да има? Да вложи ресурси в ЦСКА? И да закрие един изграден продукт, който му донесе доста успехи за провинциален отбор. Да не говорим и за школата. Абе, нека се слегне малко пушилката и ще се разбере, какво-що.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- paceto
- Контакти:
ehh написа:Какъв натиск да има? Да вложи ресурси в ЦСКА? И да закрие един изграден продукт, който му донесе доста успехи за провинциален отбор. Да не говорим и за школата. Абе, нека се слегне малко пушилката и ще се разбере, какво-що.
Ами нищо логично не виждам до момента.
Първо от Литекс казват, че намалят бюджета заради проблемите на Ганчев и сина му и заради това че не се играе в Европа т.е. един вид се изпитват финансови затруднения.
След това да се впусне в тази бездънна яма с името ЦСКА където и цял живот да посвети и всичките си парични средства няма да ги вдигне и оправи задълженията.
Като трето показното и циркаджийско задържане на сина му и изобщо целият процес.
Няма логика до миналото лято в порядъка на две години да пръснеш близо 10 милиона за ремонт на стадиона и след това да го пратиш в историята като поемеш друг клуб и да почнеш същите процедури.
Нищо логично аз не виждам освен някоя кукувица да е изпила напълно мозъка на Ганчев, че да заеебе милиони левове в Ловеч само за да поеме ЦСКА?
Бойко Борисов нали каза, че и на тях ще им намери спонсор - еми ето им го.
shotgun blues написа:Момчета май вече въобще няма да имаме отборИ всички добри играчи отиват в ЦСКА,школата ще замре след като отбора ще остане без лиценз за професионален футбол,въобще свърши ни приказката,много е тъжно - но това е,вече ще стискам палци с цялото си сърце за ЛУДОГОРЕЦ да продължат доминацията над столичните колоси,докато и тях не ги сполети същото
![]()
НАПРЕД Лудогорец !
Прав ти път ти и без това никога не си бил истински фен на този отбор и бях сигурен, че първи ще развееш белият флаг.
Слагай сега един аватар на Лудогорец и се мести в техният форум
Bye, Bye
- shotgun blues
- Контакти:
Във сайта на ЛИТЕКС хората вече се чудат да пишат ли "постове за сбогом" ,ние да пишем ли ?Ама кво да пишем ?
Айде да драснем нещо,Благодаря ти ЛИТЕКС че беше най-големият опонент на ЦСКА и ЛЕВСКИ и внесе интрига в това първенство и в ЛОВЕЧ успяхме да видим 4 пъти титлата на БЪЛГАРИЯ !
Благодаря ти за купите на БЪЛГАРИЯ и особенно онзи финал с ЦСКА 2-2 и победата с дузпите беше невероятно !
Благодаря ти ,че след няколко загубени финала за Суперкупата,спечели и последният възможен трофей !
Благодаря ти за десетките мачове в ЕВРОПА и разбира се за незабравимата вече в ГЕНК и радосттта която ни донесе тогава ,заедно с другите 2 български отбора естественнно !
Благодаря ти ,че ни даде възможност да видим Европейски клубни шампиони на живо Хамбургер и Астън Вила ,да играем със силни отбори като Мидълзбро,АЕК,Динамо КИЕВ и т.н и разбира се мачове с отбори като Железничар,Рудар,Риека и т.н които също си беше емоция да се гледат !
Благодаря ти ,че през годините в Националният отбор имаше много наши играчи и беше гордост играчи играещи в ЛОВЕЧ да играят в него !
Благодаря ти за всичко което съм забравил да напиша !
Благодаря ти Господин Гриша Ганчев ,че направи всичко това възможно и успех в следващите ви проекти ! Които аз няма да подкрепя !
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО !
Айде да драснем нещо,Благодаря ти ЛИТЕКС че беше най-големият опонент на ЦСКА и ЛЕВСКИ и внесе интрига в това първенство и в ЛОВЕЧ успяхме да видим 4 пъти титлата на БЪЛГАРИЯ !
Благодаря ти за купите на БЪЛГАРИЯ и особенно онзи финал с ЦСКА 2-2 и победата с дузпите беше невероятно !
Благодаря ти ,че след няколко загубени финала за Суперкупата,спечели и последният възможен трофей !
Благодаря ти за десетките мачове в ЕВРОПА и разбира се за незабравимата вече в ГЕНК и радосттта която ни донесе тогава ,заедно с другите 2 български отбора естественнно !
Благодаря ти ,че ни даде възможност да видим Европейски клубни шампиони на живо Хамбургер и Астън Вила ,да играем със силни отбори като Мидълзбро,АЕК,Динамо КИЕВ и т.н и разбира се мачове с отбори като Железничар,Рудар,Риека и т.н които също си беше емоция да се гледат !
Благодаря ти ,че през годините в Националният отбор имаше много наши играчи и беше гордост играчи играещи в ЛОВЕЧ да играят в него !
Благодаря ти за всичко което съм забравил да напиша !
Благодаря ти Господин Гриша Ганчев ,че направи всичко това възможно и успех в следващите ви проекти ! Които аз няма да подкрепя !
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
Прав ти път ти и без това никога не си бил истински фен на този отбор и бях сигурен, че първи ще развееш белият флаг.
Слагай сега един аватар на Лудогорец и се мести в техният форум
А на кого да стана фен ??? На ЦСКА защото Гриша Ганчев отива там ли ? Ти като искаш им ставай фен ,аз няма !
Развявам белият флаг ли ????????????????Че какво зависи от мен ....
Бил съм развял знамето,че кво зависи от мен ,прибирам знамето и кво ще спася ЛИТЕКС ли ?
- Red Warrior
- Контакти:
Пичове, честно ви казвам - много ми е гадно за вас! Направо не ми се мисли какво ви е.
Нещо подобно, като на нас по времето на Лупи, но даже още по-лошо. Най-лошото... Дано не съм прав 
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
allez_les_blues
- Контакти:
ББ рекетира ГГ да дава пари за ЦСКА- ПРЕДИЗБОРНО! Иска да печели гласове.Няма друго обяснение за това което става.Ганчев изгради база, стадион, личеше си че си обича града и отбора.И изведнъж-започна тази скалъпена "акция"- и хоп!- закриване на Литекс, и пренасочване на пари и футболисти към вечния държавен хрантутник от Панчерево! НО! Идват избори! Догодина ББ ще е ИСТОРИЯ, и Ганчев ще се върне в Ловеч-помнете какво ви казвам, запишете си и датата на която съм ви го казал 
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
shotgun blues написа:Момчета май вече въобще няма да имаме отборИ всички добри играчи отиват в ЦСКА,школата ще замре след като отбора ще остане без лиценз за професионален футбол,въобще свърши ни приказката,много е тъжно - но това е,вече ще стискам палци с цялото си сърце за ЛУДОГОРЕЦ да продължат доминацията над столичните колоси,докато и тях не ги сполети същото
![]()
НАПРЕД Лудогорец !
Браво, ето такова изкавне не бях чел до сега! Не знам дали нарочно провокираш, но ако наистина си се смятал за фен на Литекс и сега с лека ръка отписваш отбора и ставаш фен на Лудогорец то това аз го наричам футболно помиярство! Реалната ситуация ще си проличи Август месец- къде ще бъде отбора, дали ще го бъде, как ще се казва, с какви играчи ще играе и прочие. Силно се надявам Гриша Ганчев да влага останалите 60% от инвестициите си в школата ни...