Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот pampi » 13 дек 2015 13:11

Мистри написа:
NOMER14 написа:Прилагат се (1) , (3) и (5) от член 28. (1) , (3) и (5) се допълват, а не си противоречат.

Е нали и аз това обясних, с други думи?

Щом, вие спецовете така казвате, няма да спорим... :lol:
А да видим как ще извадят Литекс от групата... колкото извадиха Левски, заради расистките изцепки по трибуните...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2015 13:13

W84me написа:
Мистри написа:
gzagorov написа:
Мистри написа:Игровата обстановка е , когато топката е в игра, т.е. мача се играе.Когато двама или повече състезатели се борят за топката е игрова ситуация.
Двама могат да се бият при игрова обстановка , но извън игрова ситуация , ако са на другият край на терена , например.

Точно така. И пак се дава червен картон, независимо, че топката е далеч.

Да , но делегата е написал и на двете места-извън игрова обстановка.Което за вторият случай не е вярно.

И двата червени картона на Литекс са извън игрова обстановка. Правилно е.

Точно така! Не знам защо някои правят разлики в двата случая, а те са абсолютно идентични. Топката е в игра, но е далеко от конфликта-извън игрова обстановка.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2015 13:14

pampi написа:
Мистри написа:
NOMER14 написа:Прилагат се (1) , (3) и (5) от член 28. (1) , (3) и (5) се допълват, а не си противоречат.

А да видим как ще извадят Литекс от групата... колкото извадиха Левски, заради расистките изцепки по трибуните...

..или ЦСКА за нахлуване на публиката в Ловеч и Мездра :lol:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 дек 2015 13:14

Мистри написа:Играта спряна ли беше при втория!?

Прочети формулировката за игрова обстановка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 дек 2015 13:14

pampi написа:
Мистри написа:
pampi написа:
Alex написа:
honda написа:Комишев си има право на мнение, друг е въпроса какво ще бъде мнението на ДК, той и е заместник-председател ,но никой не го е опълномощавал да говори от името на ДК. Вече писах,че ключа към бараката е в УЕФА,а не в БФС. Ако присъдетя единствено служебна загуба ,напрактика отвързват ръцете на тотомафията. За всеки беше ясно ,че този мач ще бъде много нервен и с голям заряд. Какво му струва на ГГ(или някой друг свързан с Литекс ) да заложи 5-10 000 евро ,че мача няма да завърши накараш играчите да направят няколко провокации и да изкараш отбора. С приходите от залагания от един мач осигуряваш бюджета за 1 година напред . Затова точно са предвидени тези изключително тежки наказания при незавършване на даден мач.
Иначе наказанието за удар с предмет на длъжностно лице без последствия е "предупреждение от лишаване от домакинство".

Ще извадят Литекс от А група.

Интересно ми е какво ще се случи, ако Литекс и ЦСКА са в една група?! Те напълно различни отбори ли са? Защото снощи от ръководството на Литекс пак казаха, че това е удар срещу тях и Гриша Ганчев?!?! Ако няма връзка между двата отбора какъв удар срещu Ганчев е това - той свободно се изказва от името на Литекс, как като уж нямат връзка по между си? Ама каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът.

Мокри сънища сънувате вие, ама нейсе... :lol:
Па да вземат да извадят и Лудогорец, Берое, Черно море и Ботев... Тогава с Монтана, Пирин, Славия и Локо Пд белким станете шампиони... :lol:

Ако се спазва правилника-така би трябвало да стане.
В т.1 , която е не напразно първа, не се прави разлика между това, кой е накарал отбора или групата състезатели да напуснат или те по своя воля го правят.Няма тълкувание.Ясно и точно е наказанието.Последващите точки поясняват вече , кой каква ПЕРСОНАЛНА отговорност носи при определена вина.
Вчера слушах Камишев, но той явно беше на друга вълна.

И не , не ми е "мерак" да изваждат Литекс, както и да ставаме шампиони.
Трябва да си оправим отбора и клуба.
Едно участие в ЕКТ с този състав или с който и да е , селектиран от Директора, ще е наказание за Левски.

!!!! Или т.1, или т.2 и т.н

Изображение

Ще приложат т.3. Това е положението. Вие си мрънкайте,че не е правилно. Ваше право е.

Какво е написано в чл 37 ал 9б?

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 дек 2015 13:15

Мистри написа:
Alex написа:
honda написа:Комишев си има право на мнение, друг е въпроса какво ще бъде мнението на ДК, той и е заместник-председател ,но никой не го е опълномощавал да говори от името на ДК. Вече писах,че ключа към бараката е в УЕФА,а не в БФС. Ако присъдетя единствено служебна загуба ,напрактика отвързват ръцете на тотомафията. За всеки беше ясно ,че този мач ще бъде много нервен и с голям заряд. Какво му струва на ГГ(или някой друг свързан с Литекс ) да заложи 5-10 000 евро ,че мача няма да завърши накараш играчите да направят няколко провокации и да изкараш отбора. С приходите от залагания от един мач осигуряваш бюджета за 1 година напред . Затова точно са предвидени тези изключително тежки наказания при незавършване на даден мач.
Иначе наказанието за удар с предмет на длъжностно лице без последствия е "предупреждение от лишаване от домакинство".

Ще извадят Литекс от А група.

Интересно ми е какво ще се случи, ако Литекс и ЦСКА са в една група?! Те напълно различни отбори ли са? Защото снощи от ръководството на Литекс пак казаха, че това е удар срещу тях и Гриша Ганчев?!?! Ако няма връзка между двата отбора какъв удар срещu Ганчев е това - той свободно се изказва от името на Литекс, как като уж нямат връзка по между си? Ама каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът.

Те са се оплели тотално.
Един път Стоилов , казва " Аз нося отговорността, Гриша Ганчев си има отбор."
Днес твърди ,че това е удар по ГГ. :lol:

Ама това не е смешно, щото децата във форума не го разбират, ама цялата ни държава е такава. Нали си спомняш едни титанични президенти на ЦСКА, които пордаваха играчи за по 100 хил. лева и другите пари ги даваха под масата, за да не плащат клаузи или пък разтрогваха и преподписваха пак с играч по същата причина. А това са парични преводи, които трябва да се следят от държавата и данъци трябва да се плащат. Не били един и същ отбор Литекс и ЦСКА - откъде идват парите, Стойчо да не си ги вади от джоба... само че мафията е навсякъде и футболът е олицетворение на това.

А иначе чак сега си спомних, че първия картон е при спряна игра... аз забравих, че първо има фаул и след това е блъскането (ако е свирен фаула де, че не гледах тая част от мача)

edit: Сега видях, че при първата ситуация съдията дава авантаж... и двете са извън игрова обстановка...
Последна промяна от Alex на 13 дек 2015 13:26, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 дек 2015 13:15

pampi написа:
Мистри написа:

Виж, това не го твърдя аз.Говорих с Б.Ал., бивш наш и международен съдия.Ако се сещаш на кого са инициалите.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2015 13:16

Мистри написа:
pampi написа:
Мистри написа:

Виж, това не го твърдя аз.Говорих с Б.Ал., бивш наш и международен съдия.Ако се сещаш на кого са инициалите.

Един такъв, дето го бяха били в Кюстендил май :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 13 дек 2015 13:18

Да, признавам, че хората са си го написали и аз, например, не го бях прочел:
ДИСЦИПЛИНАРЕН ПРАВИЛНИК
ДОПЪЛНИТЕЛНИРАЗПОРЕДБИ
т.7 “Игрова обстановка” – ситуация, когато е налице единоборство между двама състезатели, с цел кой ще овладее топката.

Съответно:
т.8 “Извън игрова обстановка” – тогава, когато топката е в игра и няма единоборство по силата на т.7.

Така че, да, написаното е съвсем правилно.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 дек 2015 13:27

W84me написа:
Мистри написа:Играта спряна ли беше при втория!?

Прочети формулировката за игрова обстановка.

Въпрос.
Двама играчи тичат за спорна топка.Един от тях я овладява, но в следващата секунда трети удря шамар на загубилият топката.Каква е ситуацията?
Изображение

Изображение

Върни се в “Литекс”