Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)
Кодо е голяма панта,този е за отбор като Вихрен Сандански или Пирин Благоев Град ,а пък ония Флорес ми прелича на наркоман!!! Единствените по стоиностни играчи от новите са Мирасема и Жос ! 
Групите на Шанпионската лига не се атакуват с играчи от ЧЕТВЪРТА ДИВИЗИЯ !!!!
IOTUR4O написа:Стига писахте тия глупости за ДЮШ-ове, стадиони и тем подобни неща. Простата истина е, че на Литекс им липсва класа - ТОВА е !!! С Нифлор или Новакович, и с Дока по крилата Литекс щяха да си бият спокойно. Кви юноши видяхте във Висла. Цялата им защита бяха некви маймуни, ама национали било на Коста Рика, Хондурас или Холандия, в полузащитата имаха един 35 годишен поляк и останалото пак чужденци плюс нашия Генков и хората играеха умно, защото имат треньор, а не някакъв дървен философ като Пенев.....
Това ми Хареса !!![size=200][/size]
Цесекари и Левскари да не се кефят много, понеже тях ги чака същото!!! Силите на отборите в Бг са изравнени ! 
- stoicho_317
- Контакти:
pomiqrat написа:stoicho_317 написа:Аре играчи пак паднахте.А вашата селянска публика си мисли дай ние ще хвърляме бутилки няма нищо да стане.Това да не вие вашата купена А група там хвърляте ракети,шишета,а светите и с лазери и нищо не са ви казали за тези неща........Гледайте мача и вижте като започнахте да хвърляте бутилки кво стана.....................
По-добри бутилки да хвърлят, отколкото бомби като един друг отбор преди 5 години и после да треперят да не ги изхвърлят от турнирите.
Нито Литекс нито Цска може да влезне в групите на Шампионската лига,говорете като хората казвайте истината,Литекс като ги гледам как играят може да спечелят суперкупата,но евробоеца на България е ЛЕВСКИ кой каквото ще да ви казва...
-
drizhelev1
- Контакти:
Според Донбалоните Любо е до тук. Нищо чудно за реванша Литекс да са с нов старши треньор. От отлично осведомен източник зам, че ще се казва Илиан Илиев.
BORN TO RUN
ShooterMan написа:Пка урок по футбол,академична лекция.Преди поне по-големи отбори ги изнасяха,грандове,а сега селски отбори като Висла се правят тука на велики.Учуден съм от простотията с която Литекс падна в мача
Ето това е истината, Литекс беше напълно надигран в мача, всичко останало са глупости
Трябва да се забрани със закон провинцията да излъчва шампион! Аз просто не мога да разбера докога ще продължава този бесен произвол над българският футбол. 
А за силата на Висла, нее ли това отборът отпадал в последните години от Левадия Естония и Карабах Азербайджан. Или тази година са колос
flo написа:Трябва да се забрани със закон провинцията да излъчва шампион! Аз просто не мога да разбера докога ще продължава този бесен произвол над българският футбол.
Прав си,нека "грандовете" продължат с излагането си още 50 години