ralka_levskarka написа:
Човекът казва в КАТУНИЦА, не в Ловеч, разликата е огрооомна. То ако става на въпрос и тук (Велико Търново) имаше протест, е и ? Какво стана нищо!!! Стана това, че всичко е по - зле, като видях заглавието и като чух за тия пари въобще не ме учуди това. Айде, айде видя се миналият сезон, че Гришата има наистина пари, ама сега май нещо му се губят.
Btw, хората ясно казаха, агитките бяха на Локо ПД, Ботев, Левски и Цска!
Вземи седни и виж какво точно пише и не извъртай нещата в посоката, която ти е удобна.Малко преди мен много добре ти го казаха и вземи се замисли другият път преди да пишеш такива небивалици.
Я пак да видим кой какво е написал всъщност?
Red Warrior написа:Не се учудвам защо само феновете на Литекс не протестираха за случилото се в Катуница!
ralka_levskarka написа:Кашчей, разбрал си ме погрешно. Просто човекът беше написал, че от ловеч не са били в катуница и оня му се изрепчи, не харесвам такива хора. Отбелязах, че има разлика в това да отидеш в Катуница и да подпалваш къщи и в онова да протестираш в градът си, това беше навсякъде, за което евала!
Четеш ли внимателно миличка или обичаш да си измисляш?И "оня" много добре ти го казва, ама ти не можеш да вденеш, но и аз като тебе не обичам такива хора и в момента го изказвам с факти.
Не обичам да си измисляте неща или да ги преправяте така както на вас ви харесва.
[offtopic]И оня може да го наричаш така само, който те тъпче сещаш се

[/offtopic]