430 000 долара е превел цар Киро на ФК „Литекс”

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 430 000 долара е превел цар Киро на ФК „Литекс”

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2011 20:58

ralka_levskarka написа:
Кашчей написа:
ralka_levskarka написа:За теб знам, че ти си компентен по всички въпроси, казах мнението си такова каквото е, това, че на теб не ти харесва аз не съм виновна, мисля че всеки има право да го изрази!

Госпожице, колко фена на Левски се вдигнаха от Търново към Катуница, за да протестират?

Честно казано незнам, господине :) ! Казах просто, че имаше протест в Търново и аз бях на него, не съм казвала че са се вдигнали 1000 човека и са отишли в гадната Катуница.

В такъв случай защо даваш оценка на хората от Ловеч, че не са отишли в Катуница?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 окт 2011 21:02

Кашчей, разбрал си ме погрешно. Просто човекът беше написал, че от ловеч не са били в катуница и оня му се изрепчи, не харесвам такива хора. Отбелязах, че има разлика в това да отидеш в Катуница и да подпалваш къщи и в онова да протестираш в градът си, това беше навсякъде, за което евала!

[offtopic]влизам да се къпя :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 06 окт 2011 21:54

ralka_levskarka написа:
[offtopic]влизам да се къпя :mrgreen:[/offtopic]

Искаме директно предаване от банята! :lol:
[center]Изображение[/center]

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 06 окт 2011 22:06

CS -KA -KA написа:хайде да видим сега дали БФС ще му стиска и ще остави този отбор в А група или ще постъпи мъжки и ще ги запрати в небетието ,но може би отново ще намери вратички и ще стане както преди 3 години вместо да извади цска ги остави и подкрепя до ден днешен

Еййййй много сте изпростели чорбарите. Защо точно трябва да вадят Литекс от групата, че не мога да се сетя. В момента това което трябва да се направи е данъчните да запорират вземането на Киро Циганина от Литекс за да обезпечат бъдещото събиране на задълженията му за неплатени данъци. Всичко друго са празни приказки и безмислено заяждане с феновете от Ловеч. Нямам нищо против и да се направи разследване на връзките между Киро Циганина и Гришата, защото такива големи заеми не се дават току така, ама едва ли от това ще се получи нещо. Най-важното е парите да бъдат спасени за държавата и затова нека бъдат запорирани както е реда по закон.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 06 окт 2011 22:18

ralka_levskarka написа:
Човекът казва в КАТУНИЦА, не в Ловеч, разликата е огрооомна. То ако става на въпрос и тук (Велико Търново) имаше протест, е и ? Какво стана нищо!!! Стана това, че всичко е по - зле, като видях заглавието и като чух за тия пари въобще не ме учуди това. Айде, айде видя се миналият сезон, че Гришата има наистина пари, ама сега май нещо му се губят.
Btw, хората ясно казаха, агитките бяха на Локо ПД, Ботев, Левски и Цска!

Вземи седни и виж какво точно пише и не извъртай нещата в посоката, която ти е удобна.Малко преди мен много добре ти го казаха и вземи се замисли другият път преди да пишеш такива небивалици.

Я пак да видим кой какво е написал всъщност?

Red Warrior написа:Не се учудвам защо само феновете на Литекс не протестираха за случилото се в Катуница!

ralka_levskarka написа:Кашчей, разбрал си ме погрешно. Просто човекът беше написал, че от ловеч не са били в катуница и оня му се изрепчи, не харесвам такива хора. Отбелязах, че има разлика в това да отидеш в Катуница и да подпалваш къщи и в онова да протестираш в градът си, това беше навсякъде, за което евала!

Четеш ли внимателно миличка или обичаш да си измисляш?И "оня" много добре ти го казва, ама ти не можеш да вденеш, но и аз като тебе не обичам такива хора и в момента го изказвам с факти.
Не обичам да си измисляте неща или да ги преправяте така както на вас ви харесва.

[offtopic]И оня може да го наричаш така само, който те тъпче сещаш се :oops: :lol: :)[/offtopic]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 06 окт 2011 22:33

radovasto написа:
CS -KA -KA написа:хайде да видим сега дали БФС ще му стиска и ще остави този отбор в А група или ще постъпи мъжки и ще ги запрати в небетието ,но може би отново ще намери вратички и ще стане както преди 3 години вместо да извади цска ги остави и подкрепя до ден днешен

Еййййй много сте изпростели чорбарите. Защо точно трябва да вадят Литекс от групата, че не мога да се сетя. В момента това което трябва да се направи е данъчните да запорират вземането на Киро Циганина от Литекс за да обезпечат бъдещото събиране на задълженията му за неплатени данъци. Всичко друго са празни приказки и безмислено заяждане с феновете от Ловеч. Нямам нищо против и да се направи разследване на връзките между Киро Циганина и Гришата, защото такива големи заеми не се дават току така, ама едва ли от това ще се получи нещо. Най-важното е парите да бъдат спасени за държавата и затова нека бъдат запорирани както е реда по закон.

Едно от малкото обективни мнения дотук. Благодаря ти, братле!
Иначе в България сме царе да мислим и пишем първосигнално. Киро Циганина бил дал заем на Гриша Ганчев и следователно Литекс бил в схемите на Циганина трябвало да го извадят от А група. А феновете понеже не отишли в Катуница, видиш ли имали връзка с нечистите схеми и подкрепяли "цар" Киро... Страшна логика!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 окт 2011 23:31

Много тъп народ.

radovasto написа:

Тоя не е от ЦСКА.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 06 окт 2011 23:34

Излезе официално опровержение от ПФК Литекс.Докато не видя публикувано копие от този документ някъде аз не вярвам. Нямам достатъчно пари ,иначе и аз бих давал награди като един фен на ЦСКА за показване на този документ ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 окт 2011 06:35

kiril74 написа:Излезе официално опровержение от ПФК Литекс.Докато не видя публикувано копие от този документ някъде аз не вярвам. Нямам достатъчно пари ,иначе и аз бих давал награди като един фен на ЦСКА за показване на този документ ;)

Ще видиш, ама ако не са ги забравили и полицаите в багажника на колата си 8-)
Имал акъл Рашков да отиде при нотариус за заверка, обаче после го загубил и вместо да си ги прибере у дома ги оставил в багажника на колата да отлежават незнайно време.А и поемният пич само този документ ли е видял или другите са били маловажни, та не са му направили впечатление :?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 07 окт 2011 07:32

controller написа:Ето е нещо сериозно по темата :
Ангел Рашков обяснил, че 800-те тона меласа бил закупил през лятото на 2009 г. от "Литекс АД" София. Днес, Дарик цитира едно от поемните лица, присъствало по време на претърсването. Според него в един от автомобилите е открит договор за заем между Кирил Рашков и ФК "Литекс" на стойност от 480 хил. евро.

В цялата работа става дума за АЛКОХОЛ ! Язък оцапаха бялата якичка на Гриша Ганчев и неговия "бизнес" !

Хайде да видим заглавието и червеното - кое е вярното? Защо е намесен ФК Литекс, а не фирмата продала нещо си?
Тук идва извода: кой е подхвърлил някакъв документ скалъпен. Дори и нотариален, че колко измами с нотариуси продадени апартаменти. Само за един се сещам самозван адвокат който може да спретне такава дивотия - все пак е агент може ги тези неща Батков, той иска да сменя Радуканов, сега да вземе навреме мерки, че 2 години му бъркат дълбоко и е пощурял вече.

Върни се в “Литекс”